| نويسنده |
پيغام
|
تاريخ عضويت: 08 Dec 2008 ارسالها: 11
|
با سلام
از تمام دوستان که درین تایپیک شرکت کرده بودن تشکر میکنم ......
==
بخصوص از آقای امیر عباس عزیز
==
واقعا عالی بود من که استفاده کردم
با تشکر از شما |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
تاريخ عضويت: 03 Dec 2009 ارسالها: 1
|
گوگل که این همه قدرت داره:
قدار کپی برداری و تقلب را در سایتهای مختلف را متوجه بشه و قادر کپی رایت را بررسی کنه
قادر بفهمه که لینکی که کس دیگری به شما داره اصلا به موضوع سایت شما ربت داره یا نه
قادر رنگ عکس backround شما را تشخیص بده که اگر متنی را کوچک یا با هما رنگ برای پنهانکاری نوشته اید را تشخیص بده و شما را جریمه کنه.
گوگل که می تونه یک متن فاخر و قنی را از متنهای لغ و بی محتوا تشخیص بده.
گوگل که همه این کار ها را تازه با زبان فارسی که زبان بسیار مشکلتر از انگلیسی است.
(اونایی که یک ادیتور فارسی نوشته اند می دونند من چی می گم)
حال چطور نمی تونه تشخیص بده
اینجا این آدرس یک www اضافه داره یا یک http کم داره.
یا این دومین همون دومین هست؟
با تشکر |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
 بابای سی اس اس

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006 ارسالها: 1537
|
دوست عزیز بهتر بود اول نگاهی به تاریخ پست هم می کردید. از زمان ارسال این مقاله 3 سال گذشته. سه سال پیش گوگل وب مستر هنوز ایجاد نشده بود. الان در صورتی که شما گوگل سایت مپ داشته باشی با ثبت اون و از داخل کنترل پنل گوگل وب مستر می تونی مشخص کنی که مطالب سایتت با www ایندکس بشه یا بدون اون.
در ضمن این مقاله فقط برای گوگل نوشته نشده. شاید گوگل خیلی هوشمند باشه ولی موتور های جستجوی دیگه به اندازه گوگل هوشمند نیستند. این تکنیک الان توسط خیلی از سایت ها استفاده شده. الان به عنوان مثال سایت www.drupal.com رو اگر همراه با www تو نوار آدرس وارد کنید ، خودبه خود به صفحه ای ریدارکت میشید که آدرس www نداره. چرا راه دور بریم
همین سایت گوگل رو اگر بدون www بزنید ، خود به خود ریدایرکت میشید به صفحه با www
http://google.com/
در کل اجرای این تکنیک روی هم 3 دقیقه بیشتر وقت نمی بره و اثر خوبی داره. شاید گوگل دیگه هوشمند باشه ولی برای موتور های جستجو دیگه قطعا سودمنده  _________________ سوالات را در پیغام خصوصی مطرح نکنید. سوالاتی که در پیغام خصوصی مطرح شود ، بی جواب خواهد ماند.
آموزش CSS , سی اس اس |
انجمن تخصصی طراحی وب و کدنویسی دیزاین آرین |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
تاريخ عضويت: 08 Feb 2010 ارسالها: 11
|
با سلام
برای بهینه سازی همان طور که در سایتتان گفته اید باید آدرس ها یکی باشند و مثلا www قفل شود و...
خوب من 2 تا دامین دارم می خواهم بدانم دامین دوم را باید حتما ریداکت کنم؟چطوری؟
اگر بخواهم دامین دوم را ریداکت کنم باید آنرا اول در هاست ثبت کنم؟کجا؟باید در sorce domain اول ثبت کنم بعد ریداکت کنم؟
یک دوست عزیزی در سایت گفته بودند که بهتر از ساب دامین استفاده نشه و از پوشه استفاده بشه خوب میشه ساب دامین رو به پوشه ریداکت کرد؟به این دلیل می گویم چون خیلی از بازدید کنندگان ساب دامین را میشناسند
اگر ساب دامین ها ریداکت بشن به پوشه باید دوباره در ساب دامین ها هم www قفل بشه؟
وقتی دامین ریداکت بشه دیگر به عنوان آدرس در گوگل مطالب را دوباره ایندکس نمیکنه که ارزش مطلب پایین بیاید؟
مزایا و معایب ریداکت؟
دامین ریداکت شده در سایت هایی مانند الکسا رتبه خواهد گرفت؟ چطوریه؟
برای آپلود مثلا در سایت بزنم dl.andysheh.com مشکلی نیست یا این هم به صورت ریداکت باشه؟اگه به صورت ریداکت باشه لینک ها را دانلود می کند؟
ببخشید که سوالات زیاد بود اگه جواب بدید ممنون میشم
با سپاس |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
|
بازم سلام
ببخشید 2 پست پشت سر هم دادم
من کارهایی که گفتید رو انجام دادم (پست 1) نمیدونم چطور شده که به طور اتوماتیک ساب دامین به پوشه منتقل میشه
یعنی
sub.domain.com
میشه
domain.com/sub
من کاری در این رابطه نکردم
فقط یک بار اینو گزاشتم در htaccess روت سایت و بعدش پاک کردم اما هنوز همان مدلی باز میشه:
((RewriteCond %{HTTP_HOST} !^(www|sub1|sub2|sub3)\.example\.com$ [NC]))
چرا اینطوری شده؟
تمام ساب دامین هام اینطوری شده به غیر از talar
وقتی htaccess روت سایت رو پاک می کنم درست میشه
در ضمن من می خواهم همین کارش هم بکنم یعنی به صورت پوشه باشه نه ساب دامین اما می خواهم همه اینطور بشن نه اینکه الان ساب talar باز نمیشه اما بقیه باز میشن
چیکارش کنم؟
من کلا می خواهم مثل صفحه ی اول سایتم که با آموزش شما درستش کردم ساب دامین ها رو هم همین کار کنم مثلا الان با هر آدرسی به سایت من بیایید به www.andysheh.com/index.php میرسید می خواهم ساب دامین ها رو هم همین کار کنم که با هر آدرسی که میایید به www.andysheh.com/talar/index.php برسید الان به صورت اتوماتیک بقیه ی ساب دامین ها ماینطوری میشن www.andysheh.com/pc اما من کاریش نکردم خودش اینطور شد و می خواهم index.php هم بهش اضافه بشه
اگه یک راهنمایی بکنید ممنون میشم
با سپاس |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
بازم سلام
و بازم ببخشید که پست ها رو پشت سر هم زدم
خوب چند نتیجه ی جدید گرفتم
کلا بخش های سایت من
www.andysheh.com
www.pc.andysheh.cpm
www.mobile.andysheh.com
www.news.andysheh.com
www.talar.andysheh.com
www.sabtsite.andysheh.com
www.webtools.andysheh.com (هنوز راه اندازی نشده)
اینو هم بگم 2 تا دامین دارم یکیش هم andysheh.ir هست اما بدلیل اینکه پارک نشده و sorce domain شده با ساب دامین باز نمیکنه و با پوشه بازشون میکنه
خوب حالا می خواهم andysheh.com ییا همون andysheh.ir به www.andysheh.com/index.php ریدایرکت بشه که این کار رو کردم
اما بعد از این کار ساب دامین هایی که فایل htaccess نداشتن اونها هم از این کار فیض بردن و به صورت اتوماتیک همون طوری که می خواستم انجامشون بدم به همون صورت در امدن یعنی به هر ادرسی از مثلا بخش pc بریم به این آدرس میاد www.andysheh.com/pc خوب اما چون بخش talar خودش htaccess داشت به این صورت در نیامد و همون طوری هر مدلی بزنیم به همون صورت باز میشه
خوب من بخش کامپیوتر و موبایل و بخش خبریم از وردپرس هستند که وقتی ادرس رو به این صورت میزنم pc.andysheh.com/index.php خودش به صورت pc.andysheh.com در می اید و index.php رو قبول نمی کنه این قبل از تغییر در htaccess همین مدلی بود
این یعنی وقتی خواستم این بخش رو قفل کنم دیگه نمی خواهد index.php قفل بشه فقط بزنم ریدایرکت بشه به www.andysheh.com/pc ؟
بخش تالار هم اگه index.php بزنم با همون باز میشه یعنی talar.andysheh.com/index.php این یعنی اینو قفل کنم که همیشه اینطوری باز بشه www.andysheh.com/talar/index.php ؟
اگه جواب بدید ممنون میشم
با سپاس |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
 مدیریت سایت

تاريخ عضويت: 09 Sep 2006 ارسالها: 1101
|
code :# These three lines should only be added if not already done in the .htaccess
# For security reasons, Option followsymlinks cannot be overridden.
#Options +FollowSymlinks
Options +SymLinksIfOwnerMatch
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^shop\.shahriariha\.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*) http://shop.shahriariha.com/$1 [QSA,L,R=301]
RewriteRule ^$ /index.htm [QSA,L,R=301]
اینجوری درستش کن _________________ http://shop.shahriariha.com
www.shahriariha.com - شهریاریها
آموزش اسکیت - اسکیت برد http://forum.sk8.ir |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
با سلام
از این که جواب دادید ممنون
اما من نفهمیدم این کد رو باید چیکار کنم؟
اگه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
با سپاس |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
 مدیریت سایت

تاريخ عضويت: 09 Sep 2006 ارسالها: 1101
|
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
فک کنم کلا سایت های وردپرس index.php نمی خواهند البته فایلی به نام index.php دارند
مثلا پشتیبانی ورد پرس:
wp-persian.com
الان به صورت
wp-persian.com/index.php
وارد کنید به حالت بدون ایندکس بر می گرده
php هم هست html نیست |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|