خوب این مدی که شما معرفی کردی یکی از بهترین ماژول هایی هست که برای دروپال ایجاد شده و میتونه به صفحات مختلف ( به هر node ) متا تگ های دسکریپشن و keyword رو اضافه کنه. کاملا هم سازگاره و مشکلی نداره.
یه سری ماژول دیگه هم هست که به نظر من خیلی به درد می خوره
تو این چند روزی که مشغول نصب دروپال برای سایت خودم بودم اینها رو پیدا کردم
یکیش Gsitemap هست که برای سایت شما سایت مپ گوگل ایجاد می کنه
این ماژول به محض اینکه شما پست جدیدی بزنید سایت مپ رو به روز میکنه و سایت مپش هم کاملا استاندارده منتها این وسط یه باگ داره که اگر به اون توجه نکنید نه تنها رتبه سایت رو بالا نمی بره بلکه به شدت رتبه سایت رو کاهش میده. یه باگ تو این سایت مپ هست.
شما وقتی آدرس ها رو clear میکنی و آدرس ها میشه به شکل node/12 و امثال این. این قابلیت هم رو هم دارید آدرس صفحه رو کلا تغییر بدید و یک چیز دیگه بزارید مثلا مثل صفحه اول سایت خودم که من node/1 رو تبدیل کردم به http://www.persia-cms.com/first-post.html
خوب این باگ داخل سایت مپ باعث میشه که در خروجی سایت مپ همچنان آدرس های قدیمی که به شکل node/1 بود نمایش داده بشه.
برای رفع این مشکل باید ماژول weight رو نصب کنید
بعد باید weight ماژول sitemap رو از صفر به یک تغییر بدید و تمامی پست هاتون رو ویرایش کنید و دوباره ارسال کنید تا خروجی سایت مپ درست بشه. اگر تعداد پست هاتون زیاده میتونید سایت مپ رو یه باز uninstall کنید و دوباره install کنید تا خروجی از اول ایجاد بشه. _________________ سوالات را در پیغام خصوصی مطرح نکنید. سوالاتی که در پیغام خصوصی مطرح شود ، بی جواب خواهد ماند. Persia CMS forum map -- persia-cms site -- persia-cms forum -- persia-cms directory ابزار های SEO ( سئو ) | تبادل لینک | آموزش CSS , سی اس اس
ماژول بعدی که خیلی ماژول خوب و مهمیه ماژول Global Redirect هستش.
در دروپال یه مشکلی هست اینه که وقتی شما آدرس صفحات رو به شکل دلخواه تعیین می کنید، آدرس قدیمی هم همچنان فعاله یعنی اگر شما آدرس node صفحه رو بزنید باز هم صفحه باز میشه. خوب این از نظر گوگل تقلبه و صفحات شما جریمه میشه یا خیلی دیر ایندکس میشه. کار این ماژول اینه که اول تو دیتابیس میگرده ببینه آدرس اون صفحه مورد نظر توسط شما به شکل دیگه ای در اومده یا نه. اگر آدرس تغییر نکرده باشه که خوب صفحه رو با همون آدرس node باز میکنه ولی اگر آدرس تغییر کرده باشه اون آدرس node رو با redirect 301 می فرسته روی آدرس تغییر داده شده.
الان شما این آدرس رو تست کنید
این ماژول میتونه برای شما یه فایل متنی درست کنه که توش تمامی آدرس تاپیک های مختلف لیست شده باشه. این فایل رو باید به موتور جستجوی یاهو معرفی کنید تا از طریق اون تمامی لینک های داخل سایت شما رو پیدا کنه. البته الان یاهو سایت مپ گوگل رو هم قبول میکنه ولی شما میتونید این رو هم بهش معرفی کنید
خروجیش این شکلیه
ماژول ها همه عالی هستن من دارم استفاده میکنم ازشون واقعا مفیدن مخصوصا همون که یه سری کی ورد به نود اضفه میکنه خیلی عالیه توی اندکس شدن سایت
در کمتر از یک روز اون نود ایندکس میشه توی گوگل و مراجعات زیادی از این طریق داشتم
دستت درد نکنه آقا امیر من هم چک کردم دیم سایت مپ یکی از نود ها رو همونطور که گفتین به شماره نود نوشته که بعد از نصب ماژول و کارهایی که گفتین مشکل حل شد
ماژول بعدی که خیلی ماژول خوب و مهمیه ماژول Global Redirect هستش.
در دروپال یه مشکلی هست اینه که وقتی شما آدرس صفحات رو به شکل دلخواه تعیین می کنید، آدرس قدیمی هم همچنان فعاله یعنی اگر شما آدرس node صفحه رو بزنید باز هم صفحه باز میشه. خوب این از نظر گوگل تقلبه و صفحات شما جریمه میشه یا خیلی دیر ایندکس میشه. کار این ماژول اینه که اول تو دیتابیس میگرده ببینه آدرس اون صفحه مورد نظر توسط شما به شکل دیگه ای در اومده یا نه. اگر آدرس تغییر نکرده باشه که خوب صفحه رو با همون آدرس node باز میکنه ولی اگر آدرس تغییر کرده باشه اون آدرس node رو با redirect 301 می فرسته روی آدرس تغییر داده شده.
الان شما این آدرس رو تست کنید
این ماژول رو حتما نصب کنید چون نبودش خیلی دردسر ساز میشه
آقا این ماژول فکر نکنم بکار بیاد
چون خود سیستم دراپل این node را در robots.txt مخفی کرده و دیگه جستجو گر ها این node را ذخیره نمیکننده که بعدا مشکلی پیش بیاد
درسته ؟ _________________ Free Image Hosting http://tinypic.ca image hosting service
در مورد مشکلاتتون تو نصب ماژول ها اینجا بحث نکنید. براش تاپیک مجزا بزنید چون می خوایم اینجا فقط ماژول های مفید معرفی کنیم و در مورد اونها بحث کنیم
نقل قول :
آقا این ماژول فکر نکنم بکار بیاد
چون خود سیستم دراپل این node را در robots.txt مخفی کرده و دیگه جستجو گر ها این node را ذخیره نمیکننده که بعدا مشکلی پیش بیاد
درسته ؟
مهمترین ماژول بین تمامی این ماژول هایی که معرفی کردم همین ماژوله
هیچ کدوم از آدرس های node تو فایل robots.txt بن نشده و نخواهد شد. node ها آدرس های استاندارد هستند و اگر بنشون کنید ممکنه یه سری از تاپیک هایی که تایتلشون رو تغییر ندادید هم بن بشن. نصب این ماژول شدیدا توصیه میشه _________________ سوالات را در پیغام خصوصی مطرح نکنید. سوالاتی که در پیغام خصوصی مطرح شود ، بی جواب خواهد ماند. Persia CMS forum map -- persia-cms site -- persia-cms forum -- persia-cms directory ابزار های SEO ( سئو ) | تبادل لینک | آموزش CSS , سی اس اس