زمان ارسال: شنبه Jun 16, 2007 4:18 pm موضوع: نام مدهای پرسیا
تاريخ عضويت: 10 Sep 2006 ارسالها: 127
سلام
اسم مدهایی که روی پرشیا نصب کردی چی هست منظورم نسخه خودم هست
در مورد تمپلیت هم منظورم اون تمپلیت شرکت phpbbstyles.com بود
در مورد ساب دومین یه مقدار توضیح میدی>! من از طریق سی پنل ایجاد کردم اماالان از طریق آدرس
forum.clicksor.ir دسترسی امکان نداره و روی www.clicksor.ir/forum پیباده شده !!!
دلیلش چیه؟ _________________ گروه نرم افزاری انزل سافت www.AnzalSoft.ir
جامع ترین پورتال تبلیغاتی ایران پرداخت 7 تا 70 تومان برای کلیک
www.clicksor.ir
اين نامه توسط siavashmusic در 1 شنبه Jun 17, 2007 6:32 am ويرايش شده است.
چه فرقی داره ساب دومین در واقع یک پوشه روی دومین محسوب میشه دیگه
البته تا صبح بدین شکل کار نمیکرد الان درست شده _________________ گروه نرم افزاری انزل سافت www.AnzalSoft.ir
www.clicksor.ir
تاريخ عضويت: 12 Mar 2007 ارسالها: 234 محل سكونت: www.rastgo.com
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام
دوست عزيز كلي فرق مي كند وقتي شما آدرس را به صورت زير مي نويسيد
clicksor.forum.ir
يعني اينكه نام دامنه سايت شما forum.ir است در حالي كه نام دامنه ي شما clicksor.ir است. _________________ چهار چيز است كه اگر داري ، غم مخور بر آنچه نداري:
رستگاري و امانتداري و خوش آخلاقي و در غذا خوردن پارسايي.
موتور جست و جو گر ايرانيان انجمن سايت راستگو فروش اكانت Rapidshare
تازه متوجه شدم منظورتون چیه ؟
بله حق با شماست اون یک اشتباه تایپی بود _________________ گروه نرم افزاری انزل سافت www.AnzalSoft.ir
www.clicksor.ir
آره امیر جان اگه لطف کنی ممنون میشم
ضمنا شما استایل فارسی شده aphrodite_english رو برام بفرستید
در مورد فروم نصب شده هم دلیل خذف کردنش هم مشکل ساب دومین بود نه سایت مپ و نه فروم مپ نمایش داده نمی شد یعنی یک ارور ریکویست میداد که نفهمیدم چی بود
ولی وقتی اکسس رو از کدهای قفل کردنم دومین روی www خالی می کردم مشکل حل میشد اما دوباره مشکل ریدایرکت پیش می اومد که همین مشکل ریدایرکت رو توی یه تاپیک دیگه براتون توضیح دادم _________________ گروه نرم افزاری انزل سافت www.AnzalSoft.ir
www.clicksor.ir
در مورد حذف فروم هم برای حل اوم مشکلات احتیاجی به حذف فورم نبود. اون مشکلات رو میشد با 3 خط کد حل کرد. من چون دسترسی به سی پنل نداشتم مجبور شدم تمامی فایل های phpbb رو با استفاده از cute FTP تک تک آپلود کنم و تقریبا 40 دقیقه فقط سر آپلود شدن فایل ها وقت صرف شده بود. خوب الان که رفتم تو امتحانات. فایل رو میفرستم خودت نصب کن چون اگر بخوای خودم نصب کنم باید تا 20 تیر صبر کنی. اگر دیتابیس رو حذف نکرده باشی کار راحته. فقط باید یه سری فایل آپلود بشه و فورم میاد بالا ولی اگر دیتابیس رو هم حذف کرده باشی کار سخت میشه _________________ سوالات را در پیغام خصوصی مطرح نکنید. سوالاتی که در پیغام خصوصی مطرح شود ، بی جواب خواهد ماند. Persia CMS forum map -- persia-cms site -- persia-cms forum -- persia-cms directory ابزار های SEO ( سئو ) | تبادل لینک | آموزش CSS , سی اس اس
امیر جان من هنوز منتظر ارسال مدها هستم _________________ گروه نرم افزاری انزل سافت www.AnzalSoft.ir
www.clicksor.ir