زمان ارسال: جمعه May 18, 2007 11:52 am موضوع: تشکیل تیم مدیریتی برای سایت
بابای سی اس اس
تاريخ عضويت: 08 Sep 2006 ارسالها: 1532
خوب تقریبا نزدیک به 9 ماه هست که فعالیت این فورم شروع شده و تو این 9 ماه درسته که سایت فعالیت بالایی نداشته ولی از پیشرفت موقعیت سایت من خودم به شخصه راضی بودم. به خاطر اینکه فعالیت سایت رو بیشتر کنیم من این تاپیک رو زدم و برای مدت محدودی می خوام این تاپیک رو اینجا نگه دارم تا هر کس که مایله با ما همکاری کنه و مدیریت بخشی از سایت رو به عهده بگیره بیاد و اعلام آمادگی کنه و برای من هم یک پی ام ارسال کنه.
از این طریق فکر کنم بتونیم اینجا رو یک تکونی بدیم و از این حالت کم تحرکی خارجش کنیم
از اول تابستون من به طور جدی روی سایت فعالیت میکنم و اگر خدا بخواد با کمک بچه ها صفحه اول سایت رو هم راه اندازی میکنم.
در حال حاضر اولین مدیر اعلام آمادگی کرد و الان دسترسی های لازم بهشون داده شده
همینجا از آقای میلانی به خاطر وقتی که برای ما میزارن و مدیریت اینجا رو قبول کردن تشکر میکنم
دوستان دیگه هم از جمله آقای فیروزمندان و آقای رحمان هم مدیریت بخش های دیگه رو به عهده دارن و همینجا ازشون به خاطر فعالیتی که دارند تشکر میکنم
اگر طرح و یا ایده ای دارید که فکر میکنید برای اینجا خوبه حتما متذکر بشید
خوب همه می تونن همکاری کنن به شرط اینکه بتونن منظم به اینجا بیان. هر کس می خواد همکاری کنه به من پی ام بده _________________ سوالات را در پیغام خصوصی مطرح نکنید. سوالاتی که در پیغام خصوصی مطرح شود ، بی جواب خواهد ماند. آموزش CSS , سی اس اس |
انجمن تخصصی طراحی وب و کدنویسی دیزاین آرین