| نويسنده |
پيغام
|
تاريخ عضويت: 13 Oct 2007 ارسالها: 39
|
بله خيلي فرق داره !
چون لينك شما از يه صفحه از فروم هست ؛ نه از صفحه اصلي ! و معمولا رنك صفحات انجمن 0 يا 1 هست ( در مواردي كم مثل صفحات پر بازديد اگر رنك بالاتر بره ؛ لينك شما با ارزشتر ميشه ) |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
دوستان
كي نحوه تماس با امير عباس رو ميدونه ؟
چون گويا نه پي ام رو ميبيند نه ايميل ها رو !
آيدي يا ايميل اصلي ايشون رو كي داره ؟ |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |

تاريخ عضويت: 17 Oct 2007 ارسالها: 42 محل سكونت: learn-forex-online.net
|
ممنون
پس اگر من از یه صفحه از فروم که pr=2 هست لینک بگیرم .با اینکه خودم سایتم رو تو امضام بزارم فرقی نمی کنه.
کامنت گزاشتن در وبلاگ هایی که کامنت آنها در ادامه ی مطلب هست چطور؟
یعنی بیشتر منظورم این هست ، که آیا گوگل می تواند لینک هایی که در امضا یا کامنت ها گزاشته میشود را از مطلب اصلی تشخیص دهد یا خیر. _________________ sony ericsson mobile phones review | sony ericsson mobile |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|

تاريخ عضويت: 24 Dec 2006 ارسالها: 81
|
| اگثر بلاگها برای جلوگیری از سوء استفاده اسپمرها،به لینکهای موجود در قسمت کامنتها خصیصه nofollow رو اضافه میکنند.برا همین این لینکها بک لینک حساب نمیشوند چون موتورها جستجو این لینکها رو دنبال نمیکنند |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
تاريخ عضويت: 01 Mar 2007 ارسالها: 103
|
navid4d نوشته:ashubgar نوشته:فکر کنم گوگل مدتي هستش که تصميم گرفته سئو رو بيخيال بشه - چون سايتهاي در پيتي زيادي هستند که با سئو از سايتهاي خيلي با سابقه زدن جلو و اين رو تبليغات گوگل اثر ميزاره و درامدشون اومده پايين
اين از اون حرفا بود ها !!
سئو يعني بهينه سازي استاندارهاي وب سايت براي جستجوگرها !
حالا شما ميگي ...
انشاالله به وقتش ميبينيم |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
|
611 اگه لينكها مستقيم باشه
ارزش دارند |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |

تاريخ عضويت: 17 Oct 2007 ارسالها: 42 محل سكونت: learn-forex-online.net
|
Tony.65 نوشته:اگثر بلاگها برای جلوگیری از سوء استفاده اسپمرها،به لینکهای موجود در قسمت کامنتها خصیصه nofollow رو اضافه میکنند.برا همین این لینکها بک لینک حساب نمیشوند چون موتورها جستجو این لینکها رو دنبال نمیکنند
ممنون .
منظورت همون هایی هستند ، که اول میره به یه صفحه دیگه بعد میاد تو لینک من؟
از کجا میشه فهمید ، که اون وبلاگ این خصیصه (nofollow ) رو داره یا نداره؟
نقل قول :611 اگه لينكها مستقيم باشه
ارزش دارند
مرسی
منظورت از غیر مستقیم همون هایی هستند ، که اول میره به یه صفحه دیگه بعد میاد تو لینک من؟
میشه یه سایت رو مثال بزنید ، من این رو چند جای دیگه خونده بودم ولی هنوز شک دارم به کدوم لینک ها غیر مستقیم میگن. |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
لينكهاي hotlink.ir رو ببين .
اين يه نمونه . |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |

|
نقل قول :منظورت همون هایی هستند ، که اول میره به یه صفحه دیگه بعد میاد تو لینک من؟
اینی که شما میگی همون ریدایرکت کردن هست.مثلا لینکهای سایت http://www.hotlink.ir/index.php
به این شکل هستند:
http://www.hotlink.ir/redirect.php?id=1099
وقتی رو این لینک کلیک کنی به صفحه مقصد ریدایرکت میشی.این جو لینکها از نظر سئو ارزشی ندارند
نقل قول :از کجا میشه فهمید ، که اون وبلاگ این خصیصه (nofollow ) رو داره یا نداره؟
<a href="http://persia-cms.com/" rel="nofollow">persia cms</a>
اگه قسمتی که بارنگ قرمز مشخص کردم رو نداشته باشه ارزشمند هست |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |

|
ashubgar نوشته:navid4d نوشته:ashubgar نوشته:فکر کنم گوگل مدتي هستش که تصميم گرفته سئو رو بيخيال بشه - چون سايتهاي در پيتي زيادي هستند که با سئو از سايتهاي خيلي با سابقه زدن جلو و اين رو تبليغات گوگل اثر ميزاره و درامدشون اومده پايين
اين از اون حرفا بود ها !!
سئو يعني بهينه سازي استاندارهاي وب سايت براي جستجوگرها !
حالا شما ميگي ...
انشاالله به وقتش ميبينيم
دوست عزیز اگه ممکنه یه خورده بیشتر توضیح بده.منظورت از اینکه گوگل سئو رو بیخیال شده چیه؟
به هر حال گوگل از یه سری پارامترها برا رنک کردن سایتها استفاده میکنه.کشف کردن و سرمایه گذاری کردن روی این پارامترها رو هم بهش میگن بهینه سازی.این پارامترها هم بعد از مدتی عوض میشوند(گوگل الگوریتش رو تغییر میده)منظورم اینه که کارهایی که دیروز به عنوان سئو انجام میدادیم و موثر بود دیگه امروز کاراییش رو از دست داده و این به این معنی نیست که گوگل سئو رو بیخیال شده بلکه به این خاطر هستش که الگوریتم گوگل پیشرفت کرده
این نظر منه حالا نظر اساتید چی باشه |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
|
|