پیشرفت موقعیت و بالا رفتن پیج رنک سایت پرشیا سی ام اس در گوگل
نويسنده
پيغام
amir abbas
زمان ارسال: جمعه Jan 26, 2007 8:50 am موضوع: پیشرفت موقعیت و بالا رفتن پیج رنک سایت پرشیا سی ام اس در گوگل
راهبر انجمن
تاريخ عضويت: 08 Sep 2006 ارسالها: 1520
خوب
بالاخره بعد از یک پیج رنک آپدیت واقعی ، پیج رنک این سایت تغییر کرد و تقریبا داره تثبیت میشه
الان پیج رنک صفحه اول سایت رو 3 نشون میده و پیج رنک صفحه اول فورم هم 3 شده که قبلا صفر بود.
مورد دیگه اینه که به خاطر استفاده از mod rewrite و تبدیل پسوند صفحات به HTML ، پیج رنک بین صفحات
نفوذ کرده و در حال حاضر یک سری از تاپیک ها و یه سری از فورم ها پیج رنک کسب کردن.
حالا مسئله PageRank Transmission رو عینا میشه در نتایج مشاهده کرد. همچنین زیاد بودن
تعداد لینک های داخلی هم در این نتیجه تاثیر زیادی داشته.
توجه :
ممکنه بعد از باز کردن از کدام از این صفحات همچنان PR0 نمایش داده بشه. دلیلش اینه که
هنوز تمامی دیتا سنتر ها به روز نشدن و وقتی تمامی دیتا سنتر ها به روز بشن این پیج رنک ها
تثبیت میشه. شما برای اینکه پیج رنک رو در دیتاسنتر های مختلف تست کنید میتونید از این ابزار استفاده کنید.
خوب با توجه به تعداد پست های کم اینجا و با توجه به مدت زمان کمی که این فورم فعاله
به دست آوردن این نتیجه خیلی جالبه و نشون میده که این سیستم تقریبا داره به اون چیزی
که قرار بود باشه خیلی نزدیک میشه.
حالا تمامی کسانی که در این فورم فعالیت کردن در حال حاضر از صفحاتی که رنک های 1 یا 2 داره به سایت خودشون
backlink دارند و این همون چیزیه که ما میخواستیم. در پیج رنک آپدیت های بعدی باز هم این
رنک ها بالاتر میره و کاربران ارزش بالای backlink های خودشون در این فورم رو متوجه خواهند شد.
من برای به دست آوردن این نتایج از این سایت استفاده کردم
شما میتونید سایت های بزرگی مثل مجید آنلاین ، p30world ویا persiantool رو در این ابزار چک کنید. این سایت ها با اینکه همشون بالای 500 هزار پست دارند ولی در کل شاید 20 صفحه ندارند که پیج رنک کسب کرده باشه ولی مثلا همینجا تنها با داشتن 1600 پست در حال حاضر نزدیک به 60 صفحه داره که پیج رنک 1و 2 داره. دقت کنید که در هر صفحه 10 پست میتونه جای بگیره که این نشون میده تقریبا یک سوم صفحات فورم پیج رنک بدست آوردن
الان که تست کردم درست شد
فقط یک چیزی این بک لینک ها رو چک میکنه
اما من میخواهم کل صفحات سایت خودم را چک کنم مثلا اگر 100 تا صفحه داشته باشم که نمیشه دونه دونه همشون را چک کرد
آیا راهی است که کل صفحات یک سایت را چک کنه ؟ _________________ Free Image Hosting http://tinypic.ca image hosting service
الان که تست کردم درست شد
فقط یک چیزی این بک لینک ها رو چک میکنه
اما من میخواهم کل صفحات سایت خودم را چک کنم مثلا اگر 100 تا صفحه داشته باشم که نمیشه دونه دونه همشون را چک کرد
آیا راهی است که کل صفحات یک سایت را چک کنه ؟
آقا سلام
منظورم من مثلا این است که اگر 100 تا صفحه داشته باشم خوب ؟
بعد ممکنه بعضی از صفحاتم رنکشون 2 یا 4 و ... باشه خوب من نمیدونم چون صفحات خیلی زیاد هستن و نمیتونم همشون را چک کنم که کدام صفحات رنک بیشتری دارند
حالا میخواهم بدونم آیا ابزاری است که بتونم کل صفحات سایتم را چک کنم و متوجه بشوم که رنک هر کدام از صفحات چند است؟ _________________ Free Image Hosting http://tinypic.ca image hosting service
امیر عباس عزیز تبریک میگم کارت واقعا قابل تقدیره و امیدوارم بازم بالاتر بری
سلام
خوش اومدی.
اگر خدا بخواد باز هم بالا تر میره.
من دیروز کلیه صفحات اینجا رو چک کردم. پیج رنک صفحات خیلی بیشتر از اون چیزی بود که اون ابزار نمایش میداد
تقریبا 50 صفحه پیج رنک 2 به دست آورده و بالای 100 صفحه پیج رنک 1 داره. مثلا تمامی لینک های داخل صفحه اول مثل لینک انجمن های مختلف و لینک دسته بندی ها (لینک های نارنجی در پس زمینه مشکلی) همگی رنک 2 دارند پست های داخل انجمن ها هم هر کدوم که تو صفحه اول بودن رنک یک دارند مثل تمامی پست های داخل انجمن تکنیک های سئو و یا تمامی تاپیک های داخل بخش نرم افزار های موبایل انشاالله با یک سری تغییرات و فراهم کردن محتوای بیشتر برای سایت این رنک بالاتر میره _________________ سوالات را در پیغام خصوصی مطرح نکنید. سوالاتی که در پیغام خصوصی مطرح شود ، بی جواب خواهد ماند. Persia CMS forum map -- persia-cms site -- persia-cms forum -- persia-cms directory ابزار های SEO ( سئو ) | تبادل لینک | آموزش CSS , سی اس اس