خواهش میکنم!
یک سوال شخصی داشتم چرا من هر وقت تو سایت هستم با این که شما یک ثانیه قبل جواب دادید ولی تو بخش چه کسی آنلاین هست نیستید؟
این بخش که یک صفحه بی دلیل اضافه میکنه به نظرم باید حتما حل کنید مثلا همین الان یک صفحه 4 اضافه شده که میزنیم میگه هیچ پستی درش نیست!
در کل از خدمات شما ممنونم! _________________ از سایت خانه بازی دیدن فرمایید
[align=center:1cc03798c4]التماس به خدا شجاعت است.اگر بر آورده شود حاجت است.اگر بر آورده نشود حکمت است
My Name Is Altair I Am a Member of Assassin's Creed[/align:1cc03798c4]
ولی خب می دونی واقعا یک چیز جالب عالیه!
حسابی یارو رو ضایع میکنه
فکر کن یکی بیاد یک مقاله چهار صفحه ای بنویسه درباره مثلا چه جوری مد phpBB بسازیم بعد موقع ارسال روی دکمه کلیک کنه همه چیز پاک میشه
وای چه فازی میده قیافه بنده خدارو از نزدیک ببینیم
فکر کنم سکته کنه _________________ از سایت خانه بازی دیدن فرمایید
[align=center:1cc03798c4]التماس به خدا شجاعت است.اگر بر آورده شود حاجت است.اگر بر آورده نشود حکمت است
خوب پاسخ سریعش درست شده. الان فقط یه مشکل تو نمایش نقل قول ها می بینم که اون رو هم اگر درست کنم همه چیز حله. اون مشکلی رو که که شما گفتی روی صفحه کلیک میکنید و میگه هیچ پستی توش نیست رو فقط فکر کنم شما دارید. من شاید 20 بار کنترل کردم ولی مشکلی نبود. بروبچ اگر این مشکل رو شما هم داشتید بگید تا من ببینم چیه. ساعتش بروز مشکل هم بنویسید بد نیست _________________ سوالات را در پیغام خصوصی مطرح نکنید. سوالاتی که در پیغام خصوصی مطرح شود ، بی جواب خواهد ماند. Persia CMS forum map -- persia-cms site -- persia-cms forum -- persia-cms directory ابزار های SEO ( سئو ) | تبادل لینک | آموزش CSS , سی اس اس
این شاید مشکل نباشه ولی میگم:
توی صفحه اول وقتی روی اسم یک تاپیک کلیک میکنیم مینویسه
رفتن به قدیمیترین نوشت!
در صورتی که اگر اشتباه نکنم باید بیاد جدید ترین نوشته
اگر این درست کنید عالی میشه!! هی میاد صفحه اول تاپیک! _________________ از سایت خانه بازی دیدن فرمایید