زمان ارسال: 4 شنبه Dec 20, 2006 7:01 pm موضوع: تنظیمات کوکی های سایت رو دست زدید ؟
کاربر جدید
تاريخ عضويت: 24 Nov 2006 ارسالها: 297 محل سكونت: http://www.tehranmix.com
سلام
تنظیمات کوکی های سایت رو دست زدید ؟
هر چی تیک به خاطر سپردن رو میزنی بازم برای صفحه های بعدی یوزر پس میخواد _________________ [align=center:ad7710ceff]
tehranmix site] | tehranmix forum | tehranmix forum map | tehranmix sitemap[/align:ad7710ceff]
مشکل از سروره. نمیدونم چه اتفاقی افتاده. بعضی وقت ها خودم هم نمیتونم وارد فورم بشم. باید برم روی یه سرور دیگه. اینجا داری بدجوری اذیت میکنه. اول باید دومین رو انتقال بدم رو یه registrar دیگه بعدش سایت رو. الان لنگ همون دومین هستم _________________ سوالات را در پیغام خصوصی مطرح نکنید. سوالاتی که در پیغام خصوصی مطرح شود ، بی جواب خواهد ماند. آموزش CSS , سی اس اس |
انجمن تخصصی طراحی وب و کدنویسی دیزاین آرین
نه سرور هنوز عوض نشده
ما دومین رو از joker خریدیم و سرور ها هم مال یاران توس هستش
هنوز فرصت نشده مهاجرت کنیم بریم روی سرور جدید _________________ سوالات را در پیغام خصوصی مطرح نکنید. سوالاتی که در پیغام خصوصی مطرح شود ، بی جواب خواهد ماند. آموزش CSS , سی اس اس |
یک بنده خدائی رفت از سرور خارجی دامین گرفت بعدش سرور دامین بالا کشید همین الانم رفتم من ثبتش کنم اجازه نداد.
برا شما این کار نمی کنند؟ _________________ از سایت خانه بازی دیدن فرمایید
[align=center:1cc03798c4]التماس به خدا شجاعت است.اگر بر آورده شود حاجت است.اگر بر آورده نشود حکمت است
My Name Is Altair I Am a Member of Assassin's Creed[/align:1cc03798c4]
تاريخ عضويت: 24 Nov 2006 ارسالها: 297 محل سكونت: http://www.tehranmix.com
باز 100 رحمت به خارجیا ... ایرانیا از همه پدرسخوته ترن ... البته بلا نسبت دوستان. _________________ [align=center:ad7710ceff]
tehranmix site] | tehranmix forum | tehranmix forum map | tehranmix sitemap[/align:ad7710ceff]
خوب این هم باز ربطی به این تاپیک نداره
اون یه مده. هر وقت یاهو یا گوگل و یا MSN بیان تو سایت اون زیر نشونشون میده
وقتی شما دیدی اون زیر زده Google در همون موقع گوگل داشته صفحات اینجا رو بازدید میکرده و احیانا index میکرده _________________ سوالات را در پیغام خصوصی مطرح نکنید. سوالاتی که در پیغام خصوصی مطرح شود ، بی جواب خواهد ماند. آموزش CSS , سی اس اس |
بیچاره ایرانی ها! کجاش پدر سوخته ترن؟ فقط ایرانی جمعات میخواد از هرچی شده پول در بیاره که نمیشه.که البته بیشترشم کلا سر مردم میزارن. همین چند وقت پیش یک حاج آقائی myBB میفروخت جای Vb !! که گندش در اومد.
این مد هم کپ VB ها! _________________ از سایت خانه بازی دیدن فرمایید
[align=center:1cc03798c4]التماس به خدا شجاعت است.اگر بر آورده شود حاجت است.اگر بر آورده نشود حکمت است
My Name Is Altair I Am a Member of Assassin's Creed[/align:1cc03798c4]