زمان ارسال: 1 شنبه Dec 17, 2006 6:34 pm موضوع: آپلود سنتر عکس!؟
کاربر جدید
تاريخ عضويت: 16 Sep 2006 ارسالها: 170
سلام،
خب من اومدم کله حاجی ها رو کچل کنم
آقا من بخاطر نقد ها مجبورم هر دفعه اف تی پی باز کنم عکسارو بریزم تو هاست باز ببندم خیلی زور داره می خواستم ببینم کسی میدوتونه به من یک اپلود سنتر درست حسابی معرفی کنه؟ یعنی یک اسکریپ ها میخوام بزارم تو یک پوشه و بعدش عکسای مورد نیاز اپلود کنم _________________ از سایت خانه بازی دیدن فرمایید
[align=center:1cc03798c4]التماس به خدا شجاعت است.اگر بر آورده شود حاجت است.اگر بر آورده نشود حکمت است
My Name Is Altair I Am a Member of Assassin's Creed[/align:1cc03798c4]
http://www.imagehoster.6x.to/
این که فیلتر
نه می خوام توی هاست خودم باشه.
آخه این عکسای بازی هارو که میخوام اپلود کنم پدرم در میاد. برای همین گفتم.
آقا یک سوال این اسکریپ هارو توی easyphp مشکل یک سریع ارور میدن مثل:
Notice: Undefined index: user in f:\program files\easyphp1-8\www\imgupload2.0.1\index.php on line 91
بعد بریزم توی سایت اصلی بازم این ارور میدن؟ _________________ از سایت خانه بازی دیدن فرمایید
[align=center:1cc03798c4]التماس به خدا شجاعت است.اگر بر آورده شود حاجت است.اگر بر آورده نشود حکمت است
بعد یک چیز دیگه! شاید ربطی به اینجا نداشته باشه ولی میپرسم.
آقا یک اسکریپ بود که یک لینک میدادی بعد با لینک سایت خودت تغییر میداد توی سایت یکی از دوستان که توی این سایت هم هست دیدم. این کسی داره؟ _________________ از سایت خانه بازی دیدن فرمایید
راستشو بخوای فکر کردم یک کم حرفه ای بیایم جلو این آماتور بازی هارو بزاریم کنار بعد چون خب یک سایت بازی دانلود پچ ، دمو و... هم است. میخوام که یک جوری بشه انگار مال سایت خودم اینجوری حالا شما انجمن ندیدی خیلی خوشگل شده! _________________ از سایت خانه بازی دیدن فرمایید
برای سایت بازی هم من یه سری مد بهت میدم که بتونی سایت رو برای موتور های جستجو بهینه کنی
البته به شرطی که کپی رایت من رو زیر صفحه نگه داری _________________ سوالات را در پیغام خصوصی مطرح نکنید. سوالاتی که در پیغام خصوصی مطرح شود ، بی جواب خواهد ماند. آموزش CSS , سی اس اس |
انجمن تخصصی طراحی وب و کدنویسی دیزاین آرین
برای سایت بازی هم من یه سری مد بهت میدم که بتونی سایت رو برای موتور های جستجو بهینه کنی
البته به شرطی که کپی رایت من رو زیر صفحه نگه داری
ای جونم،دستت درد نکنه بده
حتما کپی رایت همه چیز اون پایین قرار میدم _________________ از سایت خانه بازی دیدن فرمایید