زمان ارسال: 2 شنبه Mar 23, 2009 9:12 pm موضوع: امکان ساخت يک اکانت گوگل ادسنس
مدیریت سایت
تاريخ عضويت: 09 Sep 2006 ارسالها: 1200
در حال حاضر بنا به دلايلی امکان ساخت يک اکانت گوگل ادسنس وجود دارد.
1- اين حساب هنوز ساخته نشده است و سايت شما اولين سايتی خواهد بود که بر اساس آن تقاضا برای ساخت حساب داده ميشود
2- در صورت دوبار رد تقاضا از طرف گوگل برای ساخت حساب در طول 1 ماه 78% وجه نصب به شما بازگردانده ميشود
3- هزينه ماهيانه انتقال پول به ايران 12%
4-هزينه نصب حساب رو برای 2 هفته از زمان درج اين پست به مزايده ميزارم، قيمت پايه 170،000 تومان، سقف قيمت 350،000 تومان
5- کسی که هزينه ثبت معادل 230،000 تومان يا بالاتر پرداخت کرده باشد، کارمزد ماهيانه 10% شامل اوست.
6-مدت انتقال پول به حساب شما در ايران 1 تا 16 روز کاری پس از واريز وجه به حساب ميباشد .
7- ايميلی که برای ساخت حساب به کار ميرود متعلق به من ميباشد
8- شما با مسوليت خود قادر به ورود به اکانت گوگل خود ميباشيد !
9-امکان چنل دهی توسط خود شما به ديگران وجود دارد - فقط با مسوليت خودتان و بدون کارمزد از طرف من
10-در صورت بروز هرگونه اتفاق حاد برای حساب، هيچ مسوليتی بر عهده من نيست - و من قادر به پرداخت وجه اي که در حساب شما بوده و گوگل آنرا واريز نکرده نيستم.
11-در صورتی که مشکلی برای حساب به وجود بيايد که با تماس با گوگل قابل حل باشد، 100 يورو کارمزد گرفته ميشود
12- اگر شما بعد از مدتی خواستيد که از حساب خود استفاده نکنيد، 40% هزينه نصبی که پرداخت کرده ايد + موجودی حساب شما پس از کسر %10 کارمزد به حساب شما ريخته ميشود .
13- برای انصراف از حساب و فروش آن بايد از 3 هفته قبل هماهنگی کنيد.
14- برای ارسال وجه به ايران الزامی به داشتن حساب ارزی نيست .
15- لطفا قيمت پيشنهادی خودتون رو همينجا اعلام کنيد.