بله همینطور که حمید گفت زیاد چیز به درد بخوری نمیتونی براش پیدا کنی و همه کتاب هایی که هست همش انگلیسیه و یه سری کتاب برای dreamweaver ترجمه شده که به نظر من اصلا جالب نیستند و خودم یکیشون رو داشتم و خونده بودم.
شما می تونی سی دی های آموزشی شرکت های خارجی رو استفاده کنی. من یه سری سی دی آموزشی این شرکت ها رو دیدم که خیلی خیلی خوب هستند کیفیت بالا هم دارند.
این سی دی ها البته اگر قرار باشه بخریدشون قیمت خیلی خیلی بالایی دارند و باید بین 80 تا 150 دلار بابت هر کدوم پول بدید.
البته من یه دوستی دارم که میتونه این سی دی ها رو با قیمت خیلی پایین (اونهایی که تک سی دی هستند 2 تومن و اونهایی که دو سی دی هستند رو 4 تومن ) براتون بفرسته.
یه سریشون رو میتونید دانلود کنید و کیفیتش رو ببینید
سی دی ها مال این شرکت lynda هست
این شرکت بهترین مدرسان هر نرم افزار رو پیدا میکنه و بهشون پول خوب میده که برای این شرکت سی دی آموزشی درست کنند و بعد این سی دی ها رو هم می فروشه.
امیر
من فکر کنم تو سایت مجید بود که تمامی فایل های آموزشی به صورت مدیا بود رو دیدم نزدیک600 یا 700 مگ بود که یکی از بروبچ خوردش کرده بود.. _________________ http://shop.shahriariha.com www.shahriariha.com - شهریاریها
آموزش اسکیت - اسکیت برد http://forum.sk8.ir
مرسی خیلی لطف کردین
ولی من بیشتر دنبال آموزش مقدماتی این برنامه هستم و فعلا نمی خوام زیاد باهاش کار کنم
بیشتر دنبال 1 جور راهنمایی هستم تا آموزش مثلا 1 متن 10 تا 20 صفحه ای با حجم کم
فقط به این موارد دقت کن که فقط یادگرفتن نرم افزار هایی مثل dream weaver برای کار طراحی کافی نیست. شما حتما باید XHTML و CSS رو هم یاد بگیری در غیر این صورت نمیتونی طراح خوبی بشی. این نرم افزار ها در بعضی مواقع برای برخی تغییرات محدودیت دارن و شما باید خودت به شکل دستی کد صفحه رو ویرایش کنی. پس سعی کن XHTML رو یاد بگیری و بعدش هم CSS . اینها ملزومات کار طراحی وب هستند
سلام
از همین اولش کلی مشکل دارم . بابا چقدر کار با این دریم ویور سخته!
من می خوام چند تا موضوع جدید به فهرست سمت چپ وبلاگم اضافه کنم ( اگه اشتباه نکنم اسمش تگه TAG )
می خوام لوگوی وبلاگم و همینطور لینکدونی رو تو اون قرار بدم
خوب الان باید چیکار کنم
ببخشید اگه زیاد سوال میکنم
خوب اول برو کد HTML وبلاگت رو بر دار و در نوت پد ذخیره کن.
بعد در dream weaver یک صفحه HTML جدید باز کن و کد رو که ذخیره کردی در اون کپی کن..بعد به بخش دیزاین برو و کار کن..
اما یادت باشه در dream weaver همه چی بر عکس هستا..تعجب نکنی..من امروز وقت کردم برات به صورت عکس نشون می دم..
البته میتونی کد صفحت رو همینجا هم بزاری تا ببینم چطور میشه برات تغییرش داد.
بعد بگی که چه قسمتی رو قصد داری تغییر بدی تا با هم حلش کنیم _________________ سوالات را در پیغام خصوصی مطرح نکنید. سوالاتی که در پیغام خصوصی مطرح شود ، بی جواب خواهد ماند. آموزش CSS , سی اس اس |
انجمن تخصصی طراحی وب و کدنویسی دیزاین آرین