برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

مطرح کردن مباحث حرفه ای در سیستم دروپال

نويسنده پيغام
local
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Jan 15, 2008 9:31 am    موضوع: مطرح کردن مباحث حرفه ای در سیستم دروپال پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 31 Dec 2007

سلام به همه ی عزیزان
در سیستم دروپال همون طور که می دونید چند تا از ماژول ها هستند که تقریبا میشه گفت همه کاره هستند اولین اونها همین taxonomy هست که تقریبا باهاش می شه به هر نحو دلخواهی سایت رو تنظیم کرد دومیش cck هست که با اون میشه فیلدهایی از نوع دلخواه رو طراحی کرد و دیگریش ماژول view هست که با اون صفحات و لیستهای دلخواه رو می شه طراحی کرد. با این سه ماژول تقریبا می شه هر نوع سایت دلخواهی رو به صورت کاملا شخصی سازی شده و با تمام امکانات داشت. این سه ماژول بسیار انعطاف پذیر بوده و با اونها قادر هستند هر کار دلخواهی رو شبیه سازی کنید
اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی داره دوست دارم در این زمینه من رو یاری کنه که این کار سریع تر انجام بشه هدف اصلی تشکیل یک گروه توسعه دروپال حتی قدرتمند تر از گروه جوملا و مامبو هست که بتونه طراحی وب سایت های قدرتمند رو بر عهده بگیره
به خدا افت داره بچه ها اگه از جوملا ای ها کم بیاریم php nuke زپرتی الان تونسته بازار طراحی وب رو قبضه کنه چطوره که ما با داشتن ابزاری مثل دروپال هنوز نتونستیم کوچکترین قدمی برداریم؟!
عزیزان متخصصی که به برتری های دروپال نسبت به cms های دیگه آگاهی دارند یه یا علی بگن تا اینجا رو یکم فعال ترش کنیم به خدا سودش رو هم مون می کنیم. این همه متخصص php هست که اصلا روحشون هم خبر نداره که دروپال چی هست چرا برای معرفیش کاری نمی کنید؟ آقای موسوی که سرش شلوغه خیلی دیر به دیر آپدیت می شه چرا کسی کمکش نمی کنه؟ عجیبه که اینقدر گروه دروپال غیر فعاله از دوستانی که با دروپال کار کردن هر کدوم که خوششون اومده از این سیستم پایین این پست نظرش رو بگه و این که آیا تمایل داره توی تیم باشه یا نه!
یا علی!
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصینام كاربري در پيغامگير Yahoo
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Jan 15, 2008 10:45 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

متاسفانه مشکل همه مشکل وقته
سیستم دروپال سیستم با انعطافیه ولی همین انعطاف زیادش باعث شده که کار کردن باهاش یه خورده سخت از سیستم هایی مثل نیوک باشه. طراحی قالب برای سیستم نیوک کار راحتیه ولی طراحی قالب برای دروپال کمی سخت تره. نه فقط برای ایرانی ها، برای همه. تعداد قالب هاش تو سایت اصلی هم همین مورد رو تایید میکنه.
من این بخش رو باز کرده بودم که روی دروپال کار کنم و قابلیت هاش رو معرفی کنم ولی متاسفانه به خاطر مشکلاتی که به وجود اومد دیگه فرصت کافی برای این کار ندارم. حداقل تا تابستون گرفتارم.
متاسفانه این فورم هم اینقدر شلوغ نیست که بتونید توش متخصص پیدا کنید.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
local
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Jan 15, 2008 3:26 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 31 Dec 2007

من مطمئن تو اینجا هم هستند کسایی که دارن تو این زمینه کار می کنند از جمله شما که فعلا سرتون خیلی شلوغه
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصینام كاربري در پيغامگير Yahoo
alimosavi
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Jan 15, 2008 6:42 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 02 May 2007

من سعی کردم تو سایتم به همین مسئله بپردازم.
البته منم مشکل وقت دارم ولی نه مثل امیر عباس
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
sina2502002
ارسالزمان ارسال: شنبه Nov 22, 2008 6:24 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 30 May 2008

با درود به دوست عزيز جناب local و امير عباس و جناب موسوي
چيزي كه هست ، من با سيستم هايي مثل جوملا ، مامبو ، E107 و ديتالايف و وردپرس و ... كاركردم
خيلي دوست داشتم با دروپال هم كار كنم ، دروپال رو نصب كردم ، ولي متاسفانه منابع آموزش فارسي اين سيستم خيلي كم يا بهتر بگم نايابه
اولين چيزي كه در يك سيستم مديريت محتوا مطرح است بحث قالبه ، متاسفانه هيچ آموزشي به زبان فارسي براي دروپال پيدا نكردم
مشكل شخصي بنده نداشتن اطلاعات در مورد اين سيستمه ، مثلا اگر جايي بود كه مي تونستم يك مقدار در مورد دروپال اطلاعات كسب كنم !
به مرور زمان مي تونستيم يه كاري از پيش ببريم ، ولي متاسفانه هيچ مرجعي در اين مورد نيست .
با سپاس از تمام عزيزان
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1