برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

مشکل حرف ی عربی در قالب فارسی.

نويسنده پيغام
mafco
ارسالزمان ارسال: 2 شنبه Sep 24, 2007 9:50 pm    موضوع: مشکل حرف ی عربی در قالب فارسی. پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 23 Nov 2006

سلام.
سایت ما انکدینگش عربیک هست. دو تا قالب که انکدینگش عربی بود رو روی سایت داشتم. امروز دو تا قالب دیگه اضافه کردم.
داشتم تست میکردم که به مشکلی برخوردم. انکدینگ قالبهای جدید UTF-8 بود. و خب در تیتر تاپیکها مشکل همیشگی ی و ي پیش آمد و چون فوروم فقط ي عربی رو میشناخت بعد از استفاده از ی فارسی یه سری اعداد و کارکتر نمایش میده.

1- چاره این کار چیه؟ چطوری انکدینگ اون قالبهارو تبدیل کنم به عربی تا روی فوروم مشکلی نباشه؟ اینم بگم استیل قالب دقیقا مثل اینجاست. یعنی ادیتور و فیلد ورد و ... همگی انگلیسی هست و برای فارسی نوشتن باید شیفت + alt رو زد و از فارسی ساز خود ویندوز استفاده کرد. کدی؟ مودی؟ ...؟

2- چیکار میشه کرد برای اینکه انکدینگ سایت UTF-8 یا همون فارسی بشه؟ دقیقا مثل اینجا. باید از فارسی ساز فارسی استفاده کرد؟ راه و روشش چطوریه؟ مراحلش سخته؟

لطفا هرچه سریعتر بهم جواب بدین. خیلی ممنون. Arrow
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 2 شنبه Sep 24, 2007 11:01 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

مافکو جان اینکودینگ قالب چه ربطی به اینکودینگ دیتابیس داره ؟

شما وقتی اینکودینگ دیتابیس عربی باشه و با ویندوز فارسی توش بخوای مطلب بنویسی تمامی ی ها مشکل پیدا میکنه چون ی فارسی تو اینکودینگ عربی تعریف نشده ولی ی عربی تو یونی کد تعریف شده و ما تو UTF-8 میتونیم از هر جفتش استفاده کنیم.

برای مورد 1 یادمه یه اسکریپت بود که فقط روی IE کار میکرد و طرف با کلیک روی یک دکمه بدون زدن alt و shift میتونست فارسی بنویسه و تمامی ی ها رو هم عربی میزد ولی اگر کسی از یه مرورگر دیگه استفاده می کرد اون کد دیگه کار نمی گرد.

برای مورد2 هم شما باید دیتابیست رو توی یه ادیتور مثل emeditor باز کنید و اینکودینگش رو به UTF-8 تبدیل کنید
البته من هیچ وقت روی یه دیتابیس بزرگ امتحان کردم ولی روی دیتابیس کوچیک جواب داده بود
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
خدمات هاستینگ وب رمز
mafco
ارسالزمان ارسال: 2 شنبه Sep 24, 2007 11:51 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

خب حالا چاره چیه؟ به جز اون موردی که گفتی. چون بالای چهل درصد کاربران سایت، از مرورگری جز ie استفاده میکنن.
من یه آموزش هم دیدم اینجا:

forum.irani.ch/viewtopic.php?f=18&t=1260

ولی به نظر چاره کار نیست. فقط هم مختص تیتر تاپیک هست. اینم یه قسمت ابتدایی overall_header قالب ساب هایپر:

code :
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="{S_CONTENT_DIRECTION}">

Sad

برای تبدیل دیتابیس مقاله ی آموزشی یی هست؟ از کجا باید تغییرات رو اعمال کرد؟ دیتابیس ماهم که دیتابیس نیست. سیصد مگابایته تقریبا! Shocked
بازگشت به بالا
خدمات هاستینگ وب رمز
mafco
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Sep 25, 2007 3:14 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

امیر عباس جان.
خب اگه نشه دیتابیس رو مطابق اون کرد. میشه قالب رو مطابق سایت کرد. یعنی قالب رو قابلیت فارسی نویسی که تو همون مقاله هه هست بهش داد. میشه؟
بازگشت به بالا
mafco
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Sep 25, 2007 4:24 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

قالب رو تا یه حدودی فارسی کردم. مشکلات تیتر و ... حل شد.
فقط یه مشکل به این شکل هست:

این ارور همیشگی نیست. شاید از هر بیست صفحه ای که باز میشه فقط یک صفحه ختم به این ارور بشه. یعنی همیشگی نیست. الان نیم ساعته تو فورومم. ولی این ارور رو ندیدم. ولی بعضی وقتا میاد.
مشکل از کجاست؟ راه حل چیه؟ Sad Question
بازگشت به بالا
Professional
ارسالزمان ارسال: 2 شنبه Oct 29, 2007 11:09 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

عضو تیم مدیریت
عضو تیم مدیریت

تاريخ عضويت: 18 Jan 2007
محل سكونت: نصف جهان

فکر کنم امیرعباس رقته گل بچینه.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیديدن وب سايت كاربرنام كاربري در پيغامگير Yahoo
sinabeclass
ارسالزمان ارسال: شنبه Nov 03, 2007 8:24 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 08 Feb 2007

يعني چي ديتابس رو utf-8 کني. منظورت اينکود يکيک يکي تيبلهاش رو از مقدار پيش فرض سرور (latin) به utf-8 تبديل کنيم؟ در اين صورت همه سيستم من يکي ميريزه به هم و تو بکاپ گرفتن و ريستور کردن بيچاره ميکنه آخرشم کل ديتابيس خراب ميشه.

به نظر من بهتره ديتابيس رو دست نزنيد و فقط بزاريد اسکريپت با اينکود مورد نظر کار کنه.

کار من جاييش اشکال داره؟ (قابل توجه امير عباس)
بازگشت به بالا
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1