برات خیلی کامل عرض کنم که شما هرچیزی توی ذهنت هست میتونم بیارم توی خطوط php و تبدیلی کنم به واقعیت این رو از جهت این گفتم که هیچ محدودیتی نمیتونه وجود داشته باشه
میتونم (میتونیم) برات فروشگاه Ebay.com رو بنویسم میتونم برات cdkade.ir رو هم بدم
تنها موردی که من دیدم توی صحبت های شما در مورد اتصالل و پرداخت اینترنتی صحبت کردید که اینم امکان داره شما هر چیزی داشته باشی با قیمت 50 تومن میشه متصل کرد به شتاب و پس چیز خاصی نیست مسلما توی یک فروشگاه اینترنتی موارد مهمتر هم هست
البته امکان طراحی براساس هزینه و موجودی مشتری هم وجود داره بطوریکه مشتری میگه میخوام فلان قدر برای این کار هزینه کنم و این امکانات پیش فرض رو میخوام ما براساس اون یه داکیومنت کامل از امکاناتی که میشه برای سیستم فرض کرد رو براش میفرستیم
سپس مشتری فروم رو بررسی میکنه اگه طبق نیازهاش باشه میریم سر نوشتن قرارداد و باقی موارد
وگرنه خارج از این مبحث برای مشتریانی که مورد مالی مهم نیست چهارچوب درخواست رو میگیریم(معمولا در قالب یه سایت نمونه ) سپس کلیه امکان درخواستی رو + امکانات جدید که توی اون مقطع برای فروشگاه ها لحاظ میشه رو هم میزاریم کنارش فایل توضیحات کامل رو + مبلغ برآورد شده برای مشتری میفرستیم که اغلب به شروع پروژه منجرب میشه چون بیشتر از اون که نیازهای درخواستی مشتری خودش رو تحریک کنه امکاناتی که ما براش توضیح میدم براش وسوسه کننده هست
نمیدونم تونتم کامل توضیح بدم یا نه در هر صورت کل اون چیزی رو که میخوای بگو (همینجا بنویس تا در قالب یه تاپیک بررسیش کنیم ) تا دقیقا برات توضیح بدم + هزینه مورد نیاز
تاريخ عضويت: 18 Jan 2007 ارسالها: 1228 محل سكونت: نصف جهان
ممنون سیاوش جان.
آقا اون طوری که من تحقیق کردم شما چند تا از سیستم های آمادتون رو به من با جزئیات معرفی کنید.بعد اگه چیزی بیشتر خواستم می گم که زحمت بکشید و اضافه کنید.
ببخشید دیر جواب میدم سرم یه مقدار شلوغ بود
در مورد امکانات معمولا فروشگاهها یه سری امکانات پیشفرض دارند مثل :
دسته بندی
جستجوی محصولی
فروش ثبت نامی
فروش اعضا
آخرین محصولات
محصولات پر فروش
تبلیغات
فروش آنلاین
ادیتور پیشرفته
و . . .
که تقریبا توی همه سیستم ها مشترک هست منظورم اون مثال هایی که بالا زدم رو عرض میکنم
از این رو من سعی میکنم در نهایت امر(در صورت کمبود یه سری امکانات بروز رو اضافه کنم) چند قابلیت بروز رو اضافه کنم
به اضافه سایت هایی که معرفی کردم اخرین پروژه فروشگاه ما :
1- پلتفرم لینوکس و یونیکس(php&MySql ) سایت persiandivx.com هست
2- یکی از فروشگاههای زنجیره ای دولتی رو دارین آماده میکنیم که هنوز کار داره پس از پایان این پروژه شاید کاملترین نسخه فروشگاه آنلاینی باشه که توی سال های اخیر دیده شده ..(سیاوش در وزارت تعاون)
بیشتر سفارشات بر روی داکیومنت کامل مشتری و همچنین ارایه سایت های نمونه انجام میشه یعنی تقریبا اکثر سیستم های که ما مینویسیم اینطوریه