برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

ورودی از گوگل

نويسنده پيغام
StarSoheil
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Aug 22, 2007 2:15 am    موضوع: ورودی از گوگل پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 13 Oct 2006

سلام امیر جان.
میبینم که سایت رو راه اندازی کرده بالاخره Cool آقا یه سوال داشتم. الان یکی از سایتهای من برای چند Keyword خیلی معروف رتبه 1 رو داره ، ولی شاید روزانه فقط 60 الی 100 نفر از طریق سرچ اون Keyword به سایت بیان. چرا باید اینقدر آمار ورودی برای همچین Keyword ای پایین باشه؟!

برای مثال عکس زیر رو ببینید.

بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیديدن وب سايت كاربر
Azemati
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Aug 22, 2007 5:55 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 07 Aug 2007
محل سكونت: Tehran

بهتر بود کیورد رو می گفتی تا بهتر بشه راهنمایی کرد. این طور که دیده می شه کیورد هم انگلیسیه.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Aug 22, 2007 11:57 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

سلام

خوب شما اول باید بگی این رتبه رو تو گوگل به دست آوردی یا تو یاهو . از رنگش به نظر میرسه که تو یاهو باشه.
اون کلمه کلیدی هم باید معروف و پر جستجو باشه و گرنه الان من یه کلمه اختراع میکنم مثلا گوگلیاهواماسان . خوب این کلمه ایندکس که بشه وقتی کسی سرچش کنه من اول هستم ولی خوب این کلمه فقط یه دونه هست و فقط تو سایت منه.
شما تا خود کلمات رو ندی ما نمیتونیم نظری در موردش بدیم
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
Azemati
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Aug 22, 2007 12:01 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 07 Aug 2007
محل سكونت: Tehran

البته از تعداد نتایجی که به دست اومده می شه فهمید کلمه ی شناخته شده و پر استفاده ایی هست.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
StarSoheil
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Aug 22, 2007 10:15 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 13 Oct 2006

چون نمیخواستم عمومی بشه نگفتم Confused در ضمن از عکس کاملا مشخصه که مال گوگل هست. اینم عکس یاهو ، فقط تنها فرقی که داره اینه که در گوگل در جایگاه اول هستم و در یاهو در جایگاه دوم ( صفحه اول )

باز صد رحمت به گوگل ، یاهو که روزی 1 بارم از روی این keyword یوزری روانه سایت نمیکنه Sad
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیديدن وب سايت كاربر
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Aug 23, 2007 7:17 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

عجیبه
اگر شما تو صفحه اول باشید و اون عبارت زیاد جستجو بشه طبیعتا باید کلی بازدید کننده با سایت شما وارد بشه.
از رقیبان شما تو صفحه نتایج چه متونی نمایش داده میشه. شاید از description متا تگ جالبی استفاده کردن که همه روی لینک اونها کلیک می کنند.
من چون نمی تونم کلمات رو ببینم تنها میتونم حدس بزنم که کلمات جزو کلمات پر جستجو نیستند. اینها کلماتی هستند که تو خیلی از صفحات وجود دارند ولی کاربر اونها رو جستجو نمی کنه Rolling Eyes
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
611
ارسالزمان ارسال: 1 شنبه Oct 21, 2007 3:53 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 17 Oct 2007
محل سكونت: learn-forex-online.net

یه امکان دیگه هم هست.

شاید اسم سایتتون زیاد جالب نیست- مثلا وقتی من یه چیزی رو سرچ میکنم .هیچ وقت رو وبسایت هایی که روش نوشتن "بیا تو " " داغ" و... کلیک نمی کنم .حتی اگه صفحه ی اول گوگل هم باشن.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیآدرس AIMنام كاربري در پيغامگير Yahooنام كاربري در پيغامگير MSNشماره ICQ
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1