زمان ارسال: 3 شنبه Oct 03, 2006 9:16 am موضوع: اولين سالگرد تاسيس سايت مامبولرن
تاريخ عضويت: 10 Sep 2006 ارسالها: 41 محل سكونت: UAE
با سلام خدمت همه دوستان و كاربران عزيز
امروز اولين سالگرد افتتاح سايت «مامبولرن» بود.
راستش رو بخواهيد، از عملكردمان در اين يك ساله و استقبال و لطف شما همراهان گرامي راضي هستيم؛ در اين مدت يك سال وقايع تلخ و شيرين بسياري براي سايت اتفاق افتاد كه خب هميشه بدليل همراهي و دلگرمي كه كاربران داشتند توانستيم در مقابل مشكلات بايستيم و سايت را با قدرت اداره كنيم.
تازه اول راه هستیم . نقشهها و برنامههاي زيادي براي هر چه بهتر شدن ، پويايي و جذابيت مامبو داريم كه براي رسيدن به آنها ، هم ما و هم شما دوستان بايد كمي صبر داشته باشيم. اميدواريم هر چه زودتر با برنامه ریزی های انجام شده به اهداف خودمون برسیم تا جوابگوي اشتياق و نياز مامبو دوستان باشيم.
در حال حاضر آمار سایت و انجمن به صورت زیر است :
بازدید کل انجمن : 1,538,870 ( مدت 10 ماه )
تعداد کاربران انجمن : 1,168 نفر
تعداد ارسالها در انجمن : 14,092
بازدید کل سایت : 1,537,406 ( بعد از انتقال به سرور جدید 5 ماه )
تعداد دانلود از سایت : 134,241
تعداد کاربران سایت : 3732 نفر
رتبه سایت در گوگل : 7/10
دوستان زیادی در این راه به ما کمک کردند که جا داره از تک تک این دوستان تشکر کنیم : ( به ترتیب حروف الفبا )
لطفا از همين الان شروع كنيد و بنويسيد چه كمبودها و چه ويژگيهاي مثبتي داريم، نقاط ضعف و قوتمان كجاست و توقع شما از چنين سايتي چيست؟ مطمئن باشيد همه تلاشمان را خواهيم كرد تا به آنها برسيم و شما را کماکان در کنار خود ببینیم .
مبارک باشه انشاالله.
خب اگر نظر من بخواید هیچ مشکلی ندارید فقط به نظرم اگر مثل ایران نیوک و... میومدید سیستم خودتون یک کمی دستکاری میکردید امکانات بیشتر و... میزاشتید جالب تر میشد.
من هم به نوبه خودم به شما تبریک میگم
امیدوارم بتونید هر چه سریعتر سایت خودتون رو توسعه بدید
الان سایت شما از معدود سایت هایی هستش که پیج رنک 7 داره
تعداد سایت های ایرانی با پیج رنک 7 فکر نکنم به تعداد انگشت های یک دست برسه