تاريخ عضويت: 12 Mar 2007 ارسالها: 234 محل سكونت: www.rastgo.com
ّسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
دوست عزيز شما از هيچ جاي cpanel نمي توانيد بخوانيد شما در همان كد php را ويرايش مي كنيد و آدرس ايميل خودتان را وارد مي كنيد و نامه هاي ارسال به آدرس ايميل شما ارسال خواهد شد.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
يك سوالي هم از شما داشتم : شما از تماس با ما در سايت parsvpn سوالي در مورد انجمن پرسيده بوديد؟
هيچ نشاني از خودتان نداديد تا جوابتان را بدهم و فقط گفتيد نام كاربريتان در انجمن itc است كه در انجمن ما كسي بااين نام نبود و حالا شما را اينجا پيدا كردم!!!
فرم تماس با ما اگر به شکل ساده نوشته شده باشه آدرس ایمیل شما داخل کد صفحه قرار میگیره و وقتی برای شما ایمیل ارسال بشه میره به همون آدرس.
خوب آدرس ایمیلی که در فرم تماس با ما وارد کردید چه آدرس ایمیلیه ؟
با سلام
در جواب آقا حسين : بله من سوال کرده بودم و اگر اشتباه نکنم همين سوالي بود که اينجا مطرح کردم.
در مورد ساختن فرم تماس با ما گيج شدم چون فايل هاي فرم هرجا يه جور توضيح داده شده.اگه زحمت نميشه فايل تماس با ما براي سرور لينوکس رو براي دانلود بزاريد ممنون ميشم.در مورد اينکه مطالب به ايميل فرستاده ميشه ميخوام طوري باشه که بازديد کننده با باز کردن سورس متوجه نشه مطلب به چه ايميلي ارسال ميشه.دقيقا مثل فرم در سايت آقا حسين.
تاريخ عضويت: 12 Mar 2007 ارسالها: 234 محل سكونت: www.rastgo.com
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
نه دوست عزيز سوال شما چيز ديگري بود.
آن فرم اي كه در سايت من است را كدش را از forum.pc-online.ch پيدا كرده ام.
اگر آنجا يك جست و جويي بكنيد پيدا مي كنيد .
در مورد سوال آخري هم كسي متوجه نمي شود.
مشکل شما حل شد
اگر که نه بگید تا براتون یکی فرستم یا درست کنم.
بعد این فرمی که حسین درسته که تابع ها رو بدون نوشتن هم ارسال می کنه که این درست نیست.
من الان دکمه ارسال رو زدم و هیچ در خواستی از من نکرد و فرستاد شد.
با سلام
در جواب آقا حسين : بله من سوال کرده بودم و اگر اشتباه نکنم همين سوالي بود که اينجا مطرح کردم.
در مورد ساختن فرم تماس با ما گيج شدم چون فايل هاي فرم هرجا يه جور توضيح داده شده.اگه زحمت نميشه فايل تماس با ما براي سرور لينوکس رو براي دانلود بزاريد ممنون ميشم.در مورد اينکه مطالب به ايميل فرستاده ميشه ميخوام طوري باشه که بازديد کننده با باز کردن سورس متوجه نشه مطلب به چه ايميلي ارسال ميشه.دقيقا مثل فرم در سايت آقا حسين.