محمد جان مسئله اين كه! من وقتي به بخش Prefix ميرسم نوع ديتابس نوشته vb_ خب! ميزارم باشه و هرجا هم رفتم براي Vb متغير vb_ رو نوشته بود! نميدونم لعنتي چه مرگش!
The convertor was not able to find tables with the specified prefix. Please make sure you have entered the correct details for the board you are converting from. The default table prefix for vB 3.0.x is vb_.
والا محمد جان! اين مسئله دقيقا مربوط ميشه به phpBB نه VB ورگنه تو مجيد آنلاين مطرح ميكردم. _________________ از سایت خانه بازی دیدن فرمایید
[align=center:1cc03798c4]التماس به خدا شجاعت است.اگر بر آورده شود حاجت است.اگر بر آورده نشود حکمت است
My Name Is Altair I Am a Member of Assassin's Creed[/align:1cc03798c4]
خب دوستان! بل اخره مشكلم حل شد.
اين دوستان! گفتن كه بايد ديتابس Vb داراي متغير باشه! مثلا vb_acess اما ديتابس من نداشت! و من مجبور شدم از راه هاي ديگه! مشكل رو حل كنم.
خداروشكر حل شد.
حالا! فقط مسئله اين كه ! يك ساعت فايل زيپ شده phpBB3 رو كه براي مقصد بود ريختم رو هاست! بعد نصفه باز كرد!!!!!! _________________ از سایت خانه بازی دیدن فرمایید
[align=center:1cc03798c4]التماس به خدا شجاعت است.اگر بر آورده شود حاجت است.اگر بر آورده نشود حکمت است
نه اينجوري نيست! فقط مدش باگ داره! الان سه صفحه هست! كه هي باگ ميده و ميگم قربونش برم نويسنده مد هم فكر ميكنم! عاشق شده نيست.
بعضي ديتابس من هم زياد نيست! 40 مگ هست يك بنده خدايي هم گفت بيا ديتابست رو اپلود كن برات تبديل كنم! كه اگر من ميتونستم 40 مگ رو بگيرم بعد اپلود كنم الان اينجا نبودم. _________________ از سایت خانه بازی دیدن فرمایید