برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

ارزش موضوعات مختلف برای گوگل google

نويسنده پيغام
torgheh
ارسالزمان ارسال: جمعه Feb 15, 2008 12:44 am    موضوع: ارزش موضوعات مختلف برای گوگل google پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 30 Dec 2006

با سلام به دوستان گرامی

از یکی از دوستان در مورد سیستم google adsense یه سری مطالبی رو به طور خیلی مختصر شنیدم
اونجوری که ایشون میگفت برای سیستم تبلیغات گوگل موضوعات مختلف از ارزشهای متفاوتی برخوردار هستند
حالا سوال من اینه که آیا برای اینکه گوگل به سایتی رتبه بده هم موضوعات مختلف براش ارزشهای متفاوتی دارند یا نه موضوع توی رتبه بندی تاثیری نداره ؟

اگه لطف کنین در موردش توضیح بدین ممنون میشم
خدانگهدار
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
amir abbas
ارسالزمان ارسال: شنبه Feb 16, 2008 8:41 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

برای گوگل ادسنس بله ولی در کل برای ایندکس کردن محتوای صفحه گوگل هیچ تفاوتی بین مطالب قائل نمیشه. البته به نظر میرسه مطالبی که به زبان انگلیسی نوشته میشن از نظر گوگل با ارزش تر محسوب میشن
بازگشت به بالا
خدمات هاستینگ وب رمز
torgheh
ارسالزمان ارسال: 1 شنبه Feb 17, 2008 12:38 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 30 Dec 2006

سایتهایی هم که دو زبانه هستن همین وضعیت رو دارن یعنی ارزش بیشتری دارن ؟
مثلا اگه مقاله ای توی سایتی قرار میگیره و هم به زبان فارسی باشه و هم انگلیسی میشه برای اون صفحه انگلیسی ارزش بیشتری نسبت به صفحه فارسی در نظر گرفت درسته ؟
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 1 شنبه Feb 17, 2008 9:42 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

مطلب انگلیسی ارزش بالاتری داره. درسته
بازگشت به بالا
salam_khobi_123
ارسالزمان ارسال: جمعه Feb 22, 2008 6:36 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 22 Feb 2008

amir abbas نوشته:
برای گوگل ادسنس بله ولی در کل برای ایندکس کردن محتوای صفحه گوگل هیچ تفاوتی بین مطالب قائل نمیشه. البته به نظر میرسه مطالبی که به زبان انگلیسی نوشته میشن از نظر گوگل با ارزش تر محسوب میشن

سلام
ممنون از اطلاعات مفیدتون. در مورد نظر شما باید نکاتی را ذکر کنم زیرا در خیلی از تاپیک ها اشاره کرده اید.
دوستان این اشتباه است که در صفحه خود از زبان های دیگر استفاده کنید. مخصوصا کلمات فارسی که راست چین هستند با کلمات چپ چین، این مسئله چون در سایت های انگلیسی دیده نمی شود و یکپارچه هستند به نظر آقا امیر صفحات انگلیسی مهمتر جلوه می کنند. تا به حال چه کسی صفحه فارسی با پیج رنک 7 دیده؟ چرا؟ چون استاندارد بیشتریا از سی ام اس های خارجی استفاده می کنند به یک طرف و استفاده از کلمات انگلیسی عربی از طرف دیگر که به وفور دیده می شود. به عنوان مثال همین عنوان پیام های خصوصی بالای فروم که عربی است و این نام کلی این بخش که انگلیسی است یا همین شکلک های ساده فروم Sad با نام sad ذخیره شده.
امیدوارم متوجه شده باشید آقا امیر که چرا در نظر شما صفحات انگلیسی مهمتر محسوب می شوند از نظر گوگل
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
salam_khobi_123
ارسالزمان ارسال: جمعه Feb 22, 2008 7:10 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 22 Feb 2008

این مهم ترین مسئله بود خیلی دلیل های دیگر هم وجو داره. اما یک سوال دارم کسی تا به حال مطلب در مورد استاندارد مطالب فارسی دیده؟ بهتره در این مورد تحقیق کنید و اطلاعات جامعی در اختیار قرار دهید. سایت نوشتن مثل کتاب نوشتن است همانطور که تمام قواعد دستور زبان و عنوان ها تو رفتگی ها و خیلی چیزای دیگر با زبان انگلیسی فرق دارد باید این روش را عوض کرد. در کد های اچ تی ام ال کاملا دستوراتی وجود داره که قواعد تعیین می کند. من خیلی رو این مسئله دارم کار می کنم و منتظر پیج رنک 6 هستم. اما وقت نکردم بیشتر در مورد قواعد تحقیق کنم .
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
خدمات هاستینگ وب رمز
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1