مشکل rtl (راست به چپ) div style css در غالب (theme , themplate) های دروپال drupal
نويسنده
پيغام
local
زمان ارسال: 3 شنبه Jan 01, 2008 9:50 am موضوع: مشکل rtl (راست به چپ) div style css در غالب (theme , themplate) های دروپال drupal
تاريخ عضويت: 31 Dec 2007 ارسالها: 14
سلام به همه من در مورد غالب RTL استاندارد دروپال که در سایت اصلی دروپال هست (garlandrtl) این مشکل رو دارم که وقتی سایت را به زبان فارسی نمایش می دهیم (سایت دو زبانه است) و وارد صفحه افزودن محتوا (story) می شویم ابتدا قالب به هم ریخته است که با یک با باز کردن صفحه history و بستن آن صفحه re areng شده و غالب فارسی به درستی نمایش داده می شود علت چیست و چگونه می توان آن را حل کرد خواهش می کنم سریع تر راهنمایی کنید من با css آشنایی دارم ولی تا به حال از آن به عنوان جایگزین کامل table استفاده نکرده ام اگر منبع مناسبی برای مطالعه هم داریم ممنون می شم راهنمایی کنید
شاید مشکل به خاطر کش شدن قالب در کش مرورگر شما باشه. من این مشکل رو ندارم. شما از یه مرورگر دیگه استفاده کنید ببینید همچنان مشکل باقیه ؟
برای یادگیری CSS هم میتونید از این کتاب استفاده کنید
زمان ارسال: 4 شنبه Jan 02, 2008 12:25 pm موضوع: پیشنهاد طراحی قالب
تاريخ عضويت: 31 Dec 2007 ارسالها: 14
سلام امیر جان کتاب رو دیدم کار خودتونه؟!
ممنون که معرفی کردی.
برای طراحی قالب دروپال برای یک سایت تجاری می تونم روی کمک شما حساب کنم؟ (تاکید خاصی دارم که حتما با css باشه) اگر بله یک شماره تماسی به ما بده یا بگو که من شمارم رو براتون بفرستم (وب سایت خبری هست) این آدرسش هست قالب ظاهری مشابه همین که بر روی سایت هست باشه اگر هم ایده ای باشه در اضافه و کم کردن اون بهتر (قراره که فقط سایت از سیستم closed source به open source منتقل بشه):
http://itpoultry.com