برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

سؤال درباره Marquee

نويسنده پيغام
sinatra25
ارسالزمان ارسال: شنبه Oct 20, 2007 3:37 pm    موضوع: سؤال درباره Marquee پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 20 Oct 2007

من یک Marquee دارم که از پایین با سمت بالا حرکت میکند و حدود 10 خط اطلاعات را نمایش می دهد. اما به نظرم فضای خالی نمایش آخرین خط اطلاعات تا شروع نمایش بعدی اولین خط اطلاعات خیلی زیاد است. چطور می توانم این فاصله را کمتر کنم یا اصلا بر دارم به طوری که خط اول نمایش اطلاعاتم در بار دوم دقیقا پس از خط آخر اطلاعاتم در نمایش بار اول بشود
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Nov 22, 2007 3:41 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

متاسفانه به هیچ شکلی نمیشه اون فاصله رو کم کرد. دستور marquee از دستوراتی که مایکروسافت به وب اضافه کرده و انعطاف پذیری زیادی هم نداره.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
sinabeclass
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Nov 29, 2007 8:16 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 08 Feb 2007

توي فاير فاکس چه طوري ميشه marquee که روي slide تنظيم شده را متوقف کرد؟ در صورتي که توي ie با يکبار اسکرول ثابت مي‌شود.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
خدمات هاستینگ وب رمز
amir abbas
ارسالزمان ارسال: جمعه Nov 30, 2007 10:46 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

من توضیح دادم
این دستور یه دستور غیر استاندارده که مایکروسافت به وب اضافه کرده و فقط توی IE به بهترین شکل نمایش داده میشه. توی firefox شما کار خاصی نمی تونید روش انجام بدید. حداقل اینکه اگر هم شدنی باشه من اطلاعی در موردش ندارم
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1