برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

سیستم آموزش آنلاین

نويسنده پيغام
torgheh
ارسالزمان ارسال: 1 شنبه Oct 28, 2007 1:25 pm    موضوع: سیستم آموزش آنلاین پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 30 Dec 2006

با سلام به دوستان و برنامه نویسان گرامی

من در حال حاضر در حال گذروندن دوره ای در یکی از موسسات آموزشی هستم مدیریت این موسسه اموزشی تصمیم داره یه سیستم آموزش اینترنتی توی وبسایتشون راه اندازی کنه

می خواستم ببینم کسی مس تونه این برنامه رو مطابق با خواسته های این موسسه آماده کنه

اولش گفتم بپرسم ببینم که این کار ممکنه یا نه و بعد اگه جواب مثبت بود موارد خواسته شده رو به کسانی که حاضر هستن اینکار رو انجام بدن بگم

هزینه هم گفتن مهم نیست و فقط براشون مهمه که بتونن این سیستم رو راه اندازی کنن
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
siavashmusic
ارسالزمان ارسال: شنبه Nov 03, 2007 1:40 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 10 Sep 2006

سلام برادر ترقه شرمنده اسمتون رو نمیدونم

اول پوزش بابت پاسخ خیلی دیر تاپیک شما این روزا پروژه های من زیاد شده کم میشه بیام توی نت در هر صورت . . .

شما هر سیستمی تمایل داشته باشی برات مینویسم هر چقدر بزرگتر بهتر
کدنویسی رو براساس php و بانک اطلاعاتی Mysql انجام میدم توی برخی از پروژه ها که مشتری تماتیل داشته باشه و سیستم مورد سفارش نیاز به استقاده از تکنولوژ AJAX هم باشه مسلما ازش بهره میگرم
در مورد گرافیک و اینترفیس سایت هم از یکی از دوستان که با هم یک گروه برنامه نویسی تشکیل دادیم بهره میرگم

پروژه های زیادی انجام دادم سیستم مدیریت فروش هاست دومین که نسخه مشابه رو میتونید توی آدرس mihannic.cim ببیند
سیستم مدیریت فروشگاه روی پلتفروم php رو میتونید در آدرس persiadivx.com ببیند
سیستم مدیریت آکهی که خیلی قدرتمنده رو میتونید در آدرس clicksor.ir مشاهده کنید

این پروژه ها آخرین سیستم هایی هستند که سطح بالا نوشتم البته برای خارج از ایران هم سیستم نوشتم اینجا رو ببین PremiumForFree.com یک سیستم مدیریت FREE GIFT

معمولا مشتریان من برای ارایه سفارش یک فایل WORD باز میکنند و مشخصات و انتظاراتی که از سیستم خودشون دارند رو بصورت کامل برام توضیح میدم و به ایمیل من ارسال میکنند منم سیستم رو آنالیز میکنم و یک فایل WORD باز میکنم و توش سیستم رو براساس امکانات گسترش میدم و میگم مثلا فلان امکان هم اگه اضافه کنید بهره و در صورت تایید زمان موردنیاز برای پروژه رو + مبلغ سیستم و مسایل مالی رو براشون میفرستم با واریز قسط اول سیستم رو براشون کد میزنم

سیستم رو تا 6 ماه از نظر امنیت مدیریت میکنم و بصورت همیشگی ساپورت میکنم

اگه تمایل داری که برات بنویسم یا فکر میکنی بهتره با هم صحبت کنیم
ایمیلم هم اینه siavashAghili at yahoo DoT cOm
موبایل:09111830382
سیاوش عقیلی
اینجا امیر من رو خیلی وقته میشناسه توی forum.majidonline.com هم در بخش php&Mysql هم مدیر هستم اونجا هم اکثر بچه ها من رو میشناسن میشه گفت تقریبا برای 40 تا 50 درصد بچه های اونجا توی زمینه های مختلف و توی سطح های مختلف سیستم نوشتم از فروشگاه تا سیستم مدیریت سایت و اخبار و . . .

موفق باشید
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1