زمان ارسال: 5 شنبه Nov 01, 2007 6:54 pm موضوع: مشکل با مود ریدایرکت و تبدیل php به html
تاريخ عضويت: 01 Nov 2007 ارسالها: 34
سلام به همگی .
و یه مشکل دیگه در مد mixed_mod_rewriteV0-2-4
متاسفانه بعد از نصب از لینکهای فروم فقط لینک انجمنها و پستها بشکل اچ تی ام ال در میاد و مشکل بزرگتر اینکه اصلا ریرایت نمیکنه و بعد از کلیک روی اونها صفحش رو پیدا نمیکنه.
مد ریرایت روی لوکال نصبه و من چک کردم چندین بار..احتمالا مشکل از فایل هیت اکسس هست ...در همین انجمن دوستان دیگری هم مشکل داشتند که متاسفانه راه حل های ارائه شده هیچکدام کاگر نیفتاد .
در ضمن باید این فایل هیت اکسس رو بریزم تو روت..درسته اگه اشتباه نکرده باشم ؟
من فروم رو در پوشه ای بهمین نام نصب کردم....خواهشا دوستان کمک کنند خصوصا امیر عباس جان...
من باقی مودهایی که میتونست در امر سئو اپیتیمایز کمک کنه رو نصب کردم ....فقط با یکی 2 مود مشکل دارم که این مهمترینشه..خواهشا کمک کنید.
تاريخ عضويت: 18 Jan 2007 ارسالها: 1228 محل سكونت: نصف جهان
rezadesign با عرض خوش آمد به شما.متاسفانه فعلا امیرعباس نیست.
من پیشنهاد می کنم فعلا تنظیمات رو به حالت اولیه بازگردانید چون مد پیچیده ای است و کاراییش هم چندین زیاد نیست.
سلام...
ممنونم اول از اینکه پاسخ دادید....خوشبختانه مشکل حل شد و بخاطر فایل کلس پی اچ پی بی بی سئو بود که در تنظیمش بخاطر داشتن چندین مود مربوط به این فایل اشتباهی کرده بودم..خدا رو شکر ..حل شد...
بازم ممنون از توجهتون و معذرت بابت اینکه این پست هنوز شروع نشده تموم شد...اگه یه نصفه روزی رو صبر کرده بودم امیدوارم منو ببخشید.
تاريخ عضويت: 12 Mar 2007 ارسالها: 234 محل سكونت: www.rastgo.com
rezadesign نوشته:
سلام...
ممنونم اول از اینکه پاسخ دادید....خوشبختانه مشکل حل شد و بخاطر فایل کلس پی اچ پی بی بی سئو بود که در تنظیمش بخاطر داشتن چندین مود مربوط به این فایل اشتباهی کرده بودم..خدا رو شکر ..حل شد...
بازم ممنون از توجهتون و معذرت بابت اینکه این پست هنوز شروع نشده تموم شد...اگه یه نصفه روزی رو صبر کرده بودم امیدوارم منو ببخشید.
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
خواهش مي كنم / از اينكه مشكلتان حل شد خوشحالم.