برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

آیا میتوان گفت بهترین سیستم فروم smf است و کاملا seo نیاز فوری به راهن

نويسنده پيغام
center
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Sep 06, 2007 7:39 pm    موضوع: آیا میتوان گفت بهترین سیستم فروم smf است و کاملا seo نیاز فوری به راهن پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 26 Jan 2007

سلام
لطفا به من بهترین فروم مجانی را که میشناسید را معرفی کنید
البته خودم هم جستجو های کردم و سیستم smf را انتخاب کردم که یک ماژولی دارد که بسیار سیستم smf را seo میکند نمونه این فروم را اینجا گذاشتم: http://www.webmasterstalks.com/seo-4-smf-b46.0/
هم تایتل و هم کیورد و ... کاملا seo میباشد حالا نظر شما را میخواهم
ممنون
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Sep 06, 2007 8:19 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

خوب اگر پول داشت باشید بهترین گزینه VB هست به همراه پک VB SEO که خوب قیمت خیلی میره بالا. شما باید یه لایسنس VB بخرید و یه لایسنس VB seo که این دومی از خود VB گرون تره ولی حرف نداره.

بین فورم های مجانی به نظر من phpbb3 همراه با مدهای سئو که سایت phpbb-seo ارائه میده بهترین گزینه هست
خود phpbb3 یه قالب داره که کاملا با CSS طراحی شده و کاملا semantic طراحی شده و ارزش صفحات رو بالا میبره. از طرفی چون آدرس صفحات phpbb3 تغییر کرده این امکان وجود داره که آدرس اون بخش فورم رو تو آدرس صفحه inject کرد
مثلا ما الان در بخش seo principles هستیم و این پست هم توش کلمات seo و smf داره
آدرس این صفحه تو phpbb3 میشه

http://forum.persia-cms.com/seo-principles/smf-seo-t1193.html

خوب این خیلی برای سئو خوبه. در ضمن همین نسخه 2 با نصب مدهای سئو خیلی عالی در میاد. من آمار اینجا رو برای بچه ها قبلا گذاشته بودم. الان professional تو بخش موبایل یه تاپیک زده در مورد نرم افزار های p990
الان 3900 نفر فقط از طریق گوگل اومدن که همون یه تاپیک رو ببینن. این به خاطر قدرت ایندکس شدن بالا و قدرت بالا رفتن تو صفحه نتایج این سیستمه
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
center
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Sep 06, 2007 10:33 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

مممنون امیر جان
بله درسته vb که خیلی خوبه اما منظور من در مورد بهترین سیستم فروم مجانی است
حالا بنظر شما همون phpbb که قدیمی بود را نصب کنم یا همین جدیده که phpbb3 است

البته یک هم چنین چیزی میخواهم مثل فروم شما که هم تایتل و هم description و keywords را مطابق با همون پست جنریت کنه البته من این کار را برای سایت با ورد پرس انجام دادم اما حالا میخواهم یک فروم بزنم و میخواهم که هم بشود مدیریت خوب روش انجام داد و هم به بهترین نحو در جستجو گر ها جستجو شود

حالا کدامش را شما میگید استفاده کنم همون phpbb یا phpbb3 ؟
ممنون
بازگشت به بالا
خدمات هاستینگ وب رمز
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Sep 06, 2007 10:40 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

نسخه 3 فاینال هنوز منتشر نشده و مدهای سئوش هم هنوز کامل نیست
شما میتونی نسخه 2 رو نصب کنی و مد های سئو رو روش نصب کنی.

به نظر من شما اگر mixed rewrite mod ، GYM sitemap، mxsite map , optimal title و dynamic metatag رو نصب کنید همه چیز حله
همه این مد ها در مرکز دانلود مرکز دانلود سایت http://downloads.phpbb-seo.com موجوده

optimal title تایتل صفحات شما رو بهینه میکنه و کلمات اضافی رو حذف میکنه و تیتر تاپیک رو داخل تگ تایتل صفحه قرار میده (خیلی تاثیر داره)
mx sitemap برای شما یه سایت مپ میسازه که به صفحات شما لینک های داخلی میده و رنک صفحات رو بالا میبره. الان لینک سایت مپ و فورم مپ من زیر همین صفحه هست
GYM sitemap هم برای شما سایت مپ گوگل یاهو و ام اس ان میسازه و قابلیت هاش خیلی زیاده
mixed rewritemod هم پسوند صفحات رو اچ تی ام ال میکنه و تاتیل انجمن ها رو هم میزاره تو آدرس صفحاتشون
dynamic meta tag هم به توجه به محتوای پست اول هر تاپیک برای اون بخش متا تگ دسکریپشن و کی ورد میسازه
بازگشت به بالا
center
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Sep 06, 2007 11:54 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

ممنون مد های جالبی هستند
آقا یک سوال دیگه یک مدی داره phpbb که وقتی کسی به سوالی پاسخ میده یک ایمیل برای نویسنده میاد این مد یک اشکالی داره و مشکلش هم است که وقتی ایمیل میاد فقط مینویسه که به سوال شما پاسخ داده شده است و خود پاسخ را مثل سیستم vb نمینویسه آیا مد دیگری داره که مثل سیستم vb باشه
و باز هم میخواهم بدونم برای پاسخ دادن در یک تاپیک آیا مد وجود دارد مثل سیستم vb که وقتی میخواهیم پاسخ بدهیم در همون صفحه باشه و نه مثل phpbb که وقتی میزنیم ارسال میره به یک صفحه دیگر و میگه نامه شما با موفقيت ارسال شد
آیا این مد ها را هم داره
بازگشت به بالا
Professional
ارسالزمان ارسال: شنبه Sep 08, 2007 9:26 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

عضو تیم مدیریت
عضو تیم مدیریت

تاريخ عضويت: 18 Jan 2007
محل سكونت: نصف جهان

من این مد optimal title رو پیدا نکردم میشه لینک مستقیم بدی؟
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیديدن وب سايت كاربرنام كاربري در پيغامگير Yahoo
amir abbas
ارسالزمان ارسال: شنبه Sep 08, 2007 7:06 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

نقل قول :
آقا یک سوال دیگه یک مدی داره phpbb که وقتی کسی به سوالی پاسخ میده یک ایمیل برای نویسنده میاد این مد یک اشکالی داره و مشکلش هم است که وقتی ایمیل میاد فقط مینویسه که به سوال شما پاسخ داده شده است و خود پاسخ را مثل سیستم vb نمینویسه آیا مد دیگری داره که مثل سیستم vb باشه

شاید همچین مدی وجود داشته باشه ولی من نتونستم چیزی پیدا کنم. ولی احتمال اینکه باشه خیلی زیاده

نقل قول :
و باز هم میخواهم بدونم برای پاسخ دادن در یک تاپیک آیا مد وجود دارد مثل سیستم vb که وقتی میخواهیم پاسخ بدهیم در همون صفحه باشه و نه مثل phpbb که وقتی میزنیم ارسال میره به یک صفحه دیگر و میگه نامه شما با موفقيت ارسال شد

این قابلیت با ajax به VB اضافه شده و phpbb یه مد براش داره ولی متاسفانه با فارسی مشکل داره ولی اگر سایتت انگلیسی باشه فکر کنم مشکلی نداشته باشه. البته قابلیت هاش خیلی زیاده مثلا شما میتونی تیتر تاپیک ها رو با دوبار کلیک کردن بر روشون تغییر بدی و تاپیک رو تنها با یک کلیک قفل کنی و .... ولی در مورد این چیزی که می خوای مطمئن نیستم که توی مد بود یا نه

نقل قول :
من این مد optimal title رو پیدا نکردم میشه لینک مستقیم بدی؟

http://downloads.phpbb-seo.com/phpbb-seo-toolkit-4/optimal-titles-7.html

البته مد zero duplicate هم هست که خیلی خیلی مهم و میشه گفت از همه مهمتره و بعد از نصب mod rewrite باید حتما نصب بشه ولی من تو پست اول فراموش کردم بنویسمش

http://downloads.phpbb-seo.com/zero-duplicate-8/
بازگشت به بالا
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1