برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

چرا مارجین حذف می شود ؟

نويسنده پيغام
saeed_msh
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Aug 30, 2007 4:33 pm    موضوع: چرا مارجین حذف می شود ؟ پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 06 Mar 2007

سلام . من دوباره برگشتم .

من وب سایتمو تو خونه تست می کنم همه چیش درسته ولی وقتی آپلودش می کنم فاصله بین Div های مطالبم حذف میشه . چرا اینطوریه ؟

اگه میشه یه نگاهی بندازین ببینین چشه .

http://p30-3nter.110mb.com

ممنون.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: جمعه Aug 31, 2007 2:39 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

منظور شما از div مطالب کدوم بخشه. تو صفحه شما یه div هست که مطالب توش هست به کلاس con. . اگر منظور شما اونه که اون بخش اصلا margin بهش اختصاص داده نشده. مورد دیگه اینکه اینبار هم صفحه شما DOCTYPE نداره و validate نشده. تا وقتی صفحه شما DOCTYPE مشخصی نداشته باشه و valid هم نباشه باید انتظار اتفاقات غیر عادی رو هم داشته باشید.
هر مرورگری میتونه یه صفحه رو به دو شکل به نمایش در بیاره

1- حالت استاندارد
2- حالت quirks mod

وقتی شما صفحت DOCTYPE داشته باشه مرورگر متوجه میشه که صفحه شما یه صفحه استاندارده و جدیدا طراحی شده و سعی میکنه به شکلی کاملا استاندارد صفحه شما رو به نمایش در بیاره

وقتی صفحه شما DOCTYPE نداشته باشه مرورگر با خودش میگه : " خوب این سایت به نظر میرسه خیلی قدیمی باشه چون doctype نداره. احتمالا این صفحه تو دهه 90 میلادی ساخته شده پس من هم باید وانمود کنم که یه مرورگر وب قدیمی هستم و سعی کنم این صفحه رو با توجه به استانداردهای قدیمی دهه 90 نمایش بدم"

نتیجش این میشه که صفحه شما تو مرورگر های مختلف ظاهری متفاوت پیدا میکنه

داشتن DOCTYPE مهمترین بخش یه سایت استاندارده
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
خدمات هاستینگ وب رمز
saeed_msh
ارسالزمان ارسال: جمعه Sep 07, 2007 1:51 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 06 Mar 2007

درست شد . من فکر کرده بودم که فایل CSS رو بعد از ویرایش آپلود کردم . اشتباه شد .

ممنون.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1