برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه 1, 2  بعدي

جلوگيري از ذخيره کردن سايت

نويسنده پيغام
itc
ارسالزمان ارسال: جمعه Aug 24, 2007 9:57 am    موضوع: جلوگيري از ذخيره کردن سايت پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 10 May 2007

من يک سوال داشتم و چون مثالي که ميزنم به سايت شهرياري ها مربوط ميشه خوشحال مي شم که آقا حميد خودش هم کمکم کنه.
من اگه بخوام سايت www.manimusic.ir رو توي کامپيوترم با تمام عکس هاش سيو کنم نميشه.دليل سيو نشدن کامل اين جور سايت ها چيه؟ به نظر خودم فايل جاوايي به نام urchin از اين کار جلوگيري ميکنه.اگه وظيفه اصلي اين فايل رو کسي مي دونه به منم بگه و براي سيو کردن کامل سايت بدون استفاده از برنامه خاصي چطور مي تونم سايت رو سيو کنم
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: جمعه Aug 24, 2007 12:02 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

هر سایتی رو شما میتونی روی کامپیوتر save کنی. منتها مرورگر اینترنت اکسپلورر با ذخیره کردن بعضی صفحات مشکل داره. شما میتونی از مرورگر firefox استفاده کنید. این مرورگر هر صفحه ای رو که بخواید برای شما ذخیره میکنه. یه extension هم برای firefox وجود داره به اسم save complete که صفحه رو به طور کامل و با تمامی تصاویر و برگه های سبک داخل ذخیره می کنه
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
itc
ارسالزمان ارسال: جمعه Aug 24, 2007 12:41 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

حالا به عنوان یک طراح وب چطور میشه این کار رو کرد یعنی کاری کنیم که کسی نتونه سایت رو سیو کنه یا از صفحه عکس بندازه و ...؟
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 1 شنبه Aug 26, 2007 10:53 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

هیچ راهی وجود نداره
شما هر کاری هم انجام بدید باز من می تونم از صفحه عکس بندازم. البته کد صفحه رو میشه رمز کرد ولی این کار باعث میشه به موقعیت سایت شما در موتور های جستجو به شدت لطمه وارد بشه چون گوگل با کد صفحه شما کار داره و وقتی کد صفحه کد شده باشه دیگه نمیتونه محتوای صفحه شما رو بخونه. مورد دیگه اینه که با کد کردن صفحه ، حجم صفحه بالا میره و کاربر رو اذیت میکنه
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
Azemati
ارسالزمان ارسال: 1 شنبه Aug 26, 2007 1:10 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 07 Aug 2007
محل سكونت: Tehran

amir abbas نوشته:
هر سایتی رو شما میتونی روی کامپیوتر save کنی. منتها مرورگر اینترنت اکسپلورر با ذخیره کردن بعضی صفحات مشکل داره. شما میتونی از مرورگر firefox استفاده کنید. این مرورگر هر صفحه ای رو که بخواید برای شما ذخیره میکنه. یه extension هم برای firefox وجود داره به اسم save complete که صفحه رو به طور کامل و با تمامی تصاویر و برگه های سبک داخل ذخیره می کنه

اکستنشن ScrapBook غوغاست. همه کاری برات می کنه. می تونه به دلخواه خودت عناصری از صفحه رو حذف کنی که حجم فایلت کمتر بشه. کلا خیلی جالبه. البته فک کنم از نسخه 2 به بعد دیگه به طور پیشفرض نصبه Wink
بازگشت به بالا
itc
ارسالزمان ارسال: 2 شنبه Aug 27, 2007 8:29 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

اکستنشن ScrapBook چیه دیگه؟!
نمیشه با کد جاوا یا چیزی مثل این تقریبا همچین کاری کرد؟
پس سايت www.manimusic.ir چه طوری کاری کرده که نمیشه صفحه رو کامل کپی کرد؟
بازگشت به بالا
Azemati
ارسالزمان ارسال: 2 شنبه Aug 27, 2007 10:36 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 07 Aug 2007
محل سكونت: Tehran

یک اکستنشن برای مرورگر FireFox
بازگشت به بالا
sinabeclass
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Aug 28, 2007 2:07 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 08 Feb 2007

براي جلوگيري از ذخيره صفحات در اينترنت اکسپلورر ويندوز اين دستور در metatag ميتونه اساسي حال يه نفر رو بگيره چون تا 99% ميره و بعد ارور ميده!!

<!-- no cache headers -->
<meta http-equiv="Pragma" content="no-cache" />
<meta http-equiv="Expires" content="-1" />
<meta http-equiv="Cache-Control" content="no-cache" />
<!-- end no cache headers -->
بازگشت به بالا
Tony.65
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Aug 28, 2007 8:40 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 24 Dec 2006

itc نوشته:
اکستنشن ScrapBook چیه دیگه؟!
نمیشه با کد جاوا یا چیزی مثل این تقریبا همچین کاری کرد؟
پس سايت www.manimusic.ir چه طوری کاری کرده که نمیشه صفحه رو کامل کپی کرد؟

من از مرورگر اپرا استفاده میکنم.صفحه سایت رو هم به طور کامل میتونم سیو کنم Wink
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصینام كاربري در پيغامگير Yahooنام كاربري در پيغامگير MSN
itc
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Aug 28, 2007 5:48 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

اما من خودم که از اپرا ورژن 9 استفاده میکنم صفحات رو ناقص سیو میکنه، اگر هم صفحه ای که با اینترنت اکسپلورر نمیشه سیو کرد رو با اپرا سیو کنی، موقع باز کردن فایل اچ تی ام ال عکس های سایت سر جای خودشون نیستند و چند پیکسل تغییر مکان میدند که باعث میشه اون تمپلیت از هم متلاشی بشه و سیو شده همچین سایتی فایده نداره. اما کسی نگفت این فایل جاوایی که داخل خیلی از سایت ها مثل سایت www.manimusic.ir هست که اسم اون فایل هست urchin.js چی هست و چه کاری انجام میده؟ چون من هر سایتی رو که اون فایل توش بوده نتونستم کامل سیو کنم! یعنی من چه کار کنم که سورس صفحه برای کسی دیده نشه و صفحه سیو نشه؟!
بازگشت به بالا
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه 1, 2  بعدي صفحه 1 از 2