تاريخ عضويت: 07 Aug 2007 ارسالها: 67 محل سكونت: Tehran
amir abbas نوشته:
من توضیح دادم. الان گوگل در حال تغییر و تحوله. این که دقیقا بعد از لینک دادن شما موقعیت سایتت رو از دست دادی هم اتفاقی با تغییر و تحول گوگل همزمان شده. الان هم برای سایت ما کلمه آموزش CSS رو اگر سرچ کنید یه روز ما اصلا تو 5 صفحه اول نیستم و یه روز تو صفحه اول و رتبه سوم هستیم. هنوز گوگل پایدار نیست. یکی دو هفته دیگه درست میشه
یعنی پیج رنک ها هم تغییر می کنن دیگه و آپدیت می شن اگه نیاز بود؟
تو همین فوروم یه سایت و سرویسی معرفی کرده بودی که حدس می زد پیج رنک اینده رو. ولی درست حسابی کار نمی کنه. سرویس دیگه ایی واسه این کار سراغ نداری؟
رنک ها هم داره ارتقا پیدا میکنه. من الان وبلاگ شما رو چک کردم. نه بالا رفته و نه پایین اومده. همون 6 باقی مونده.
رنک صفحه اول ما هم هم برای سایت و هم برای فورم تغییری نکرد ولی متاسفانه تمامی پیج رنک صفحات داخلی رو به خاطر همون یک ماه خرابی سایت سر هک شدن و انتقال سرور از دست دادیم. ولی یه سری صفحات هست که الان رنک به دست آورده
مثلا
4 ساله که این جشن رو تو یکی از گوگل دنس های سال میگیرن. میتونی ثبت نام کنی
برنامه های جالبی دارند. یه سری آدم کله گنده میان در مورد وب و بهینه سازی سایت ها صحبت می کنن.
از صبح شروع میشه تا 11 شب
خوب گوگل هر 4 ماه یه بار بک لینک ها و پیج رنک ها رو به روز میکنه و به این عملش میگن google dance. خوب طبیعتا باید بیشتر از یک گوگل دنس تو یک سال داشته باشیم چون سال 12 ماهه و تقریبا 3 تا دنس تو هر سال داریم.