برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي

تفاوت زیاد در جایگاه بین google و yahoo

نويسنده پيغام
egold4u
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه Aug 14, 2007 3:34 pm    موضوع: تفاوت زیاد در جایگاه بین google و yahoo پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 14 Aug 2007
محل سكونت: تهران

من کلمه ایگلد را که در موتور جستجو یاهو سرچ می کنم سایت من را به عنوان پنجمین سایت میاره ولی با گوگل که سرچ می کنم اصلا در چند صفحه اول که نیست هیچ با یک سایتی که دوستان معرفی کردند سرچ کردم دیدم رتبه اش 998 است!
به نظر شما دلیلش چیه؟
آدرس سایت من: http://www.e-gold4u.com
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلنام كاربري در پيغامگير Yahooشماره ICQ
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Aug 15, 2007 10:21 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

دلیلش خیلی چیز ها میتونه باشه. این دو سیستم به طور مختلفی کار می کنند و برای رتبه دهی به سایت ها هم شیوه های مختلفی دارند. به نظر من رتبه این که توی گوگل به دست بیاد چندین برابر رتبه یاهو ارزش داره چون بیشتر از 95 درصد کاربران ایرانی از گوگل استفاده می کنند. شما برای اینکه ارزش اون کلمه کلیدی رو برای سایت خودتون بالا ببرید باید با اون کلمه به سایت خودتون لینک بدید. مثلا به امضای من دقت کنید. من با کلمه آموزش CSS به سایت خودم لینک میدم و همین باعث بالا رفتن رتبه سایت من برای اون کلمه کلیدی میشه.
اگر از یه سایتی که رنک بالا داره با کلمه ایگلد به شما لینک بدن باز رتبه شما بالا میره. البته چیز های دیگه هم هست که خیلی مفصله مثلا ساختار صفحات شما و بهینه بودنش برای موتور های جستجو و ....
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
egold4u
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Aug 15, 2007 10:29 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

همه این ها درست ولی موضوع اینه که رتبه من در google هم بد نبود یعنی بین 10 الی 20 سایت اول بود ولی در حد فاصل چند روز این اتفاق برای سایت من افتاده.
راستی چند روز قبل از این جریان من تمام کلمه های ایگلد موجود در سایتم را به خود سایت ایگلد لینک دادم.ممکن است از این موضوع باشه؟
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلنام كاربري در پيغامگير Yahooشماره ICQ
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Aug 15, 2007 10:33 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

اگر به خودتون لینک بدید بهتره ولی داشتن لینک به سایت مرتبط با کلمه هم تاثیر داره. مثلا من دقت کردم که لینک هایی از سایت phpbb.com به سایت خودم دادم اکثرشون رو گوگل به حساب میاره چون متوجه ارتباط سایت من با سایت phpbb.com میشه. شما چند لینک به سایت اصلی ایگولد داشته باشید بد نیست. در مورد گوگل:
گوگل الان در حال dance هست. به زودی رنک ها به روز میشه. یه سری دیتاسنتر ها پیج رنک ها رو متفاوت نشون میدن و بک لینک ها هم به روز شده. تو این وضعیت همیشه از این مشکلات بروز میکنه. بعد از google dance همه چیز به حالت عادی بر میگرده و دوباره سایت شما میاد بالا
بازگشت به بالا
egold4u
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Aug 15, 2007 10:43 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

هم به خودم لینک دادم هم به گوگل ولی همه این اتفاقات بعد از همین کارها افتاد!
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Aug 15, 2007 10:57 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

من توضیح دادم. الان گوگل در حال تغییر و تحوله. این که دقیقا بعد از لینک دادن شما موقعیت سایتت رو از دست دادی هم اتفاقی با تغییر و تحول گوگل همزمان شده. الان هم برای سایت ما کلمه آموزش CSS رو اگر سرچ کنید یه روز ما اصلا تو 5 صفحه اول نیستم و یه روز تو صفحه اول و رتبه سوم هستیم. هنوز گوگل پایدار نیست. یکی دو هفته دیگه درست میشه
بازگشت به بالا
egold4u
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Aug 15, 2007 11:01 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

ممنون از راهنماییتون!
من واقعا از قدیم هر موقع به این مشکلات بر میخوردم تنها کسی که جواب منطقی می داد در این باره را شما می دونستم
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Aug 16, 2007 11:14 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

شما لطف داری. همین که دنبال این جور مسائل هستید خیلی خوبه. سایت های ایرانی زیاد به مسائل سئو توجه نمی کنند.
اگر شما یه سایت خوب با موضوع جذاب داشته باشید ، طبیعتا بازدید کننده های زیادی خواهید داشت ولی اگر سایت شما سئو باشه طبیعتا بازدید کننده های شما 10 برابر میشن.
جدیدا گوگل هم داره روند کاریش رو تغییر میده و با فاصله زمانی کمتری سایت ها رو ایندکس میکنه (درست مثل یاهو)
مثلا دیروز شما سوال پرسیدید و من جواب دادم و دقیقا آخر همون شب صفحه ایندکس شده و تو نتایج گوگل نمایش داده میشه
این یه تیکه از متن آخرین پست شما که بالای همین پست من قرار داره

من واقعا از قدیم هر موقع به این مشکلات بر میخوردم

سئو بودن سایت خیلی میتونه تو بازدید بالای سایت شما تاثیر داشته باشه
بازگشت به بالا
egold4u
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Aug 16, 2007 11:22 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

شما لینک آموزشی خاصی ندارید که درباره سئو توضیح مفصل و کامل داشته باشه(فارسی باشه بهتره)
بازگشت به بالا
خدمات هاستینگ وب رمز
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Aug 16, 2007 12:33 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

من هیچ منبع فارسی مناسبی نمی شناسم. تو همین انجمن خودمون سوال های خوبی پرسیده شده و من هم سعی کردم کامل جواب بدم. همین تاپیک ها رو بخونید خیلی چیز ها دستگیرتون میشه.
منابع فارسی همشون اطلاعات قدیمی میدن که مال عهد شمره. بعضی از اون ترفند اگر الان استفاده بشه به موقعیت سایت لطمه هم میزنه. من اکثر چیز هایی که می نویسم اون چیز هایی هست که تو کتاب search engine optimization ویرایش دوم خوندم که تو اواسط سال گذشته میلادی چاپ شده و اطلاعاتش به روزه
بازگشت به بالا
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي صفحه 1 از 4