زمان ارسال: 1 شنبه Aug 12, 2007 7:37 pm موضوع: قرار دادن نظرسنجي براي سايت
تاريخ عضويت: 10 May 2007 ارسالها: 38
سلام عرض ميکنم خدمت دوستان عزيز
مي خواستم ازتون يک کمک بخوام که خيلي بهش نياز دارم.ميخوام يک قسمت نظر سنجي براي سايتم بزارم و اين چيزي که ميخوام دقيقا مثل نظر سنجي سايت http://www.majidkharatha.com هستش.
اگه دوستان بتونن من رو راهنمايي کنن و يک کدي به من بدن که اين کار رو مثل سايتي که گفتم انجام بده خيلي ازشون ممنون ميشم.
در ضمن هاست من بانک اطلاعاتي و پي اچ پي رو ساپورت ميکنه، نه اي اس پي
به نظرم شما یه سیستم مدیریت محتوا نصب کنی خیلی بهتره. یه سیستم مدیریت محتوا تمامی چیز هایی که شما لازم داری رو توی خودش داره. اون سایتی هم که شما لینک دادی داره از یک سیستم مدیریت محتوا استفاده می کنه. چون نوشتن یه کد برای نظر سنجی زمان میبره و شاید به همین راحتی کد آماده پیدا نکنید
تاريخ عضويت: 12 Mar 2007 ارسالها: 245 محل سكونت: www.rastgo.com
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
دوست عزيز يك نظر سنجي وجود داد كه با php نوشته شده است و به ديتابيس MySQL هم نياز دارد و قيمتش 10 هزار تومان مي باشد.
توضيحاتي درباره اين اسكريپت : در این اسکرپت بازدید کننده می تواند با یک کلیک رأی خود را ارسال کند و نتیجه نظرسنجی به صورت نمودار میله ای بر مبنای درصد و تعداد رأی های مربوط به هر گزینه برای بازدید کنندگان نمایش داده می شود.
صفحه ای که این اسکرپت در آن تعبیه شده باشد در هنگام ارسال رأی بازدید کننده دوباره بارگذاری نمی شود و تنها قسمتی که بارگزاری می شود بخش مربوط به نمایش نظرسنجی است که از نظر حجم قابل ملاحظه نیست. بازدید کننده می تواند نتایج جدید نظر سنجی را در همان صفحه قبلی مشاهده کند.
==
اگر مايل به خريد هستيد يك pm براي من ارسال بكنيد.
مي دونيد بچه ها، من اينقدر اطلاعاتم در مورد طراحي و توسعه وب و چيزهايي مثل مديريت محتوا و سي ام اس و اين چيزا کم هستش که واقعا نياز به آموزش اين مطالب دارم چون توي کمتر انجمني کاربران ميان و مطالبي رو که با تجربه هاشون ياد گرفتن بين بقيه تقسيم کنند.توي انجمن ها چرا کسي نمياد بگه مديريت محتوا چيه، چي کار مي کنه، اصلا کسي که تازه يک هاست ميخره بايد چطوري سايتش رو کنترل کنه طوري که ديگه به کدهاي اچ تي ام ال دست نزنه و فقط بتونه متون سايت رو ويرايش کنه؟
اينا مسائلي هستش که خيلي ها مثل من مشکل دارن و از ابتدا مطرح نشده.سعي مي کنم با سوالاتي که ميکنم مشکلات خودم و افرادي مثل خودم رو برطرف کنم.
حالا اين نظر سنجي اگه بخواد با مديريت محتوا کار بکنه چطوري مي تونم روي سايتم عملي کنم طوري که قالب(تمپليت) سايتم همين که الان هست باشه، نه اينکه قالبي غير از قالب خودم باشه.
انجمن ها بیشتر برای رفع اشکال هستند و تو فورم های ایرانی و حتی خارجی هم کمتر میشه مقالات به درد بخور رو تو انجمن ها پیدا کرد. بیشتر مقالات خوب تو وبلاگ ها هست یا اینکه به شکل کتاب منتشر میشه. این سوالات شما هم سوالاتی نیست که بشه مثلا تو یه پست توضیحشون داد. شما یک سوال تو پست قبلی پرسیدید که جوابش میشه 5 صفحه کامل متن. خوب طبیعتا کسی اینقدر وقت در اختیارش نیست. من هم مثل شما وقتی می خواستم طراحی یاد بگیرم از همه سوال می کردم و کمتر هم جواب دریافت می کردم. ولی یه چیز به درد بخور در اختیارتون هست و اون هم گوگله. از گوگل برای جستجو استفاده کنید. مقالات زیادی روی وب به زبان فارسی هست. من هم برای یادگیری از خیلی از این مقالات استفاده کردم.
برای استفاده از سیستم های مدیریت محتوا شما باید هاست داشته باشی، یه دومین داشته باشی و هاستت هم از php و بانک اطلاعاتی mysql پشتیبانی کنه. بعد باید یک سیستم مدیریت محتوا رو انتخاب کنی. به نظر من برای شما مامبو گزینه خوبی هست. در بخش مامبو همین جا سوالات رو بپرسید دوستان میان و جواب میدن. اگر عجله دارید میتونید در بخش ساپورت سایت مامبو لرن سوال خودتون رو بپرسید
بعد باید سرور محلی راه اندازی کنید که من یه فیلم آموزشی برای راه اندازی سرور محلی درست کردم . اون رو هم دانلود کنید و ببینید. بعد مامبو رو روی لوکال نصب کنید و شروع کنید به بررسی همه قسمت هاش. اگر هم خرابش کردید میتونید پاکش کنید و از اول نصب کنید.