خوب بعضی از دستورات می تونن مقدار منفی قبول کنند از جمله margin و text-indent
دقیقا شما چی رو می خواید از این ها بدونید ؟
ببینید مثلا وقتی شما برای یه جا margin در نظر بگیرید دو تا عنصر از هم فاصله می گیرند و یه فاصله ای بینشون به وجود میاد ولی اگر مقدار منفی بدید به هم نزدیک می شن و روی هم قرار می گیرند.
برای text-indent هم همینطوره. وقتی شما از text-indent استفاده کنی متن شما به مقدار دلخواه شما تو رفتگی پیدا می کنه و از سمت چپ صفحه فاصله می گیره ولی اگر مقدار منفی بدی حتی میتونی متن رو از سمت چپ صفحه خارج کنی که دیگه دیده نشه. الان از همین ترفند برای مخفی کردن title ها و قرار دادن عکس در پس زمینه اونها استفاده میشه.
اول مثلا یک تگ h1 میسازند و یه تصویر رو در پس زمینش قرار میدن و یه متنی رو هم داخل title قرار میدن بعد با text-indent منفی اون متن رو از سمت چپ صفحه خارج می کنند و فقط عکس باقی می مونه. اینطوری هم صفحه سئو باقی می مونه و هم ظاهرش حفظ میشه
منم موافقم ولي در بعضي از موارد. اگه اون مشکل css تالارسايت ما رو حل ميکريد الان ميگفتم خسيس نيستي.شايد هم بلد نبود.
ببخشيد که اينجوري حرف زدم.
والا اگر منظور شما مشکلی بود که تو قالب طراحی شده شما بود ، من به اون یه نگاهی انداختم.
صفحه طراحی باید valid باشه. صفحه شما نه کد html ولید داشت و نه CSS valid بود. شما هر جای دیگه حتی در سایت های معروف ساپورت CSS مثل سایت CSS discuss ، sitepoint , CSS beauty اگر این سبک سوال ها رو بپرسی اول از شما می خوان که صفحات رو تو validator سایت w3c چک کنید و اول ایراد هاش رو برطرف کنید بعد بیاید دنبال جواب مشکل.
من تو اون 10 دقیقه ای که روی قالب شما وقت گذاشتم چیزی از مشکل سر در نیاوردم چون صفحه ای که ولید نباشه هزار جور بازی در میاره. مثلا جا افتادن یه علامت سمیلوکالن ته یه خط میتونه مشکلاتی ایجاد کنه حتی فکرش رو هم نمیشه کرد.
در ضمن من هر جا چیزی رو بلد نباشم حتما اعلام میکنم. من که علامه نیستم که همه چیز رو بدونم
بار ها شده بچه ها سوال پرسیدن و من گفتم نمی دونم. مثلا تو همین بخش گفتگوی آزاد از سرویس https پرسیده بودن که من اطلاعات نداشتم و گفتم نمی دونم
يه چنتا از اين لينکايي که ميگيد بديد برا تست صفحه. آخه من هر جايي ميزنم اشکال ميگيره که نميتونه اين صفحه رو کنترل کنه!! ميگه: Sorry! This document can not be checked.