برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه 1, 2  بعدي

معرفی چند دایرکتوری معتبر خارجی

نويسنده پيغام
StarSoheil
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Oct 26, 2006 2:06 pm    موضوع: معرفی چند دایرکتوری معتبر خارجی پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 13 Oct 2006

اگر دایرکتوری معتبری که بصورت رایگان سایت ثبت میکنه سراغ دارید لطفا در این قسمت معرفی کنید Wink
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیديدن وب سايت كاربر
amir abbas
ارسالزمان ارسال: جمعه Oct 27, 2006 11:00 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

تعداد دایرکتوری های موجود در وب خیلی زیاده. از همه مهمتر دو دایرکتوری DMOZ و yahoo هستش که البته یاهو بخش فارسی نداره ولی DMOZ داره ولی خیلی طول میکشه تا سایت شما رو به لیست اضافه کنند ولی در عوض روی بالا رفتن pagerank شما تاثیر زیادی داره چون موتور های جستجوی بزرگ مثل یاهو و گوگل به طور منظم این دایرکتوری رو چک میکنن و توجه خاصی به این دایرکتوری دارند. شما میتونی در گوگل کلمه free directory رو سرچ کنی و هر سایتی پیدا کردی بری و سایت خودت رو در اون رجیستر کنی. روزی نیم ساعت برای این کار وقت بزارید بد نیست و موثر هم هست و به نظر من میتونه خیلی کمکت کنه. مطالب داخل پست http://forum.persia-cms.com/page-rank-vt132.html هم میتونه خیلی کمکت کنه.
هر چقدر لینک هایی که به سایت شما وارد میشه بیشتر باشه پیج رنک شما بالاتر میره ولی فقط در دایرکتوری هایی سایتت رو ثبت کن که به شما لینک مستقیم میده و از redirection و یا تگ nofollow در لینک ها استفاده نمیکنه. هر چقدر از صفحاتی که پیج رنک بالاتری دارند به سایت خودت لینک بدی پیج رنک خودت زودتر بالا میره مثلا اگر از یه صفحه با پیج رنک 5 به خودت لینک بدی همین یه لینک به اندازه شاید 300 تا لینک با پیج رنک صفر ارزش داشته باشه شاید هم ارزش از این 300 لینک هم بیشتر باشه. سعی کن تو هر دایرکتوری ایرانی و خارجی سایت خودت رو ثبت کنی ما برای سایت خودمون هم دایرکتوری داریم که یه بخش هم براش اینجا داریم http://forum.persia-cms.com/persia-cms-directory-vf2.html

که البته هنوز راه اندازی نشده ولی در مسیر http://directory.persia-cms.com نصب خواهد

شد و به همه سایت ها هم لینک مسقیم خواهیم داد.
در آینده سعی میکنم دایرکتوری های خوب رو لیست کنم و برای اینکار از بچه ها هم کمک خواهم گرفت و هر کس اگر چیز خوبی پیدا کرد به بقیه هم معرفی کنه. وقتی سایت خودت رو در تعداد زیادی از دایرکتوری هاثبت کردی یه 1 تا 2 ماهی صبر کن بعد از این ابزار http://forum.persia-cms.com/link-popularity-vt44.html استفاده کن تا متوجه بشی چه تعداد از اون لینک ها رو گوگل و یا موتور های جستجوی دیگه پیدا کردند.

اگر باز سوالی داری بپرس
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
StarSoheil
ارسالزمان ارسال: شنبه Oct 28, 2006 7:30 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

amir abbas نوشته:
در آینده سعی میکنم دایرکتوری های خوب رو لیست کنم و برای اینکار از بچه ها هم کمک خواهم گرفت و هر کس اگر چیز خوبی پیدا کرد به بقیه هم معرفی کنه.

پس باید منتظر موند Rolling Eyes
و اما در مورد dmoz و یاهو : dmoz که دیگه عمرا ثبت کنه.من سایت رو حدود 3 ماه پیش توش ثبت کردم و هنوز ثبت نشده.هر کس هم تونسته ثبت کنه از سایتهای قدیمی مثل پرشین تولز یا مجید آنلاین بوده و سایت جدیدی توی فهرستش ندیدم.اصلا انگار بخش فارسیش ویراستار نداره Crying or Very sad

یاهو هم همین طور.یعنی رایگانش که ثبت نمیکنه ، پولیش هم گرونه Confused
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: شنبه Oct 28, 2006 5:10 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

البته dmoz گاه تا یک سال طول میکشه تا یه سایت رو به لیست اضافه کنه ولی من فکر میکنم بخش فارسی ویراستار نداره. شاید وقت اضافه پیدا کردم برم درخواست ویراستاری بدم و بشم ویراستار. اون موقع دیگه اینقدر سایت ها منتظر نمی مونند تا به لیست اضافه بشن. یاهو هم که اصلا بخش فارسی من نتونستم توش پیدا کنم
حالا اگر دایرکتوری جالبی پیدا کردی برای بچه ها هم بزارید تا همه استفاده کنند
بازگشت به بالا
StarSoheil
ارسالزمان ارسال: 1 شنبه Oct 29, 2006 6:51 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

amir abbas نوشته:
البته dmoz گاه تا یک سال طول میکشه تا یه سایت رو به لیست اضافه کنه ولی من فکر میکنم بخش فارسی ویراستار نداره. شاید وقت اضافه پیدا کردم برم درخواست ویراستاری بدم و بشم ویراستار. اون موقع دیگه اینقدر سایت ها منتظر نمی مونند تا به لیست اضافه بشن. یاهو هم که اصلا بخش فارسی من نتونستم توش پیدا کنم
حالا اگر دایرکتوری جالبی پیدا کردی برای بچه ها هم بزارید تا همه استفاده کنند

اگه به همین راحتی بود که الان من ویراستار شده بودم Laughing .خیلی وقت پیش درخواست دادم.کلی هم سوال کرد که مثلا سوابقت چیه و از این چرندیات آخرشم دیدم فقط وقتمو برای پر کردن فرم تلف کردم Razz
توی تاپیک Seo هم منتظر جوابت هستم Rolling Eyes
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 1 شنبه Oct 29, 2006 6:57 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

میشه ویراستار شد ولی خیلی سخته
من وقتش رو فعلا ندارم وگرنه میتونم ویراستار بشم. ویراستار شدم یه چیز هایی هم برای آدم داره Razz
بازگشت به بالا
Hamid2day
ارسالزمان ارسال: 1 شنبه Nov 19, 2006 6:41 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

عضو تیم مدیریت
عضو تیم مدیریت

تاريخ عضويت: 09 Sep 2006

چرا ویرایستار داره
در جای خوندم بابای حاضر بود برای هر لینک 80 هزار تومن بده تا سایتش رو ثبت کنند.
بازگشت به بالا
iroonikids
ارسالزمان ارسال: جمعه Dec 15, 2006 12:02 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 13 Dec 2006
محل سكونت: rasht

dmoz كه ديگه نميكنه مال من 1سال ونيم هنوز كه هنوز نكرده اين www.tafrihi.com
اما 2سال پيش ميكرد چون www.iroonikids.com من رو كرد
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصینام كاربري در پيغامگير Yahoo
Azemati
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Aug 08, 2007 7:54 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 07 Aug 2007
محل سكونت: Tehran

amir abbas نوشته:
میشه ویراستار شد ولی خیلی سخته
من وقتش رو فعلا ندارم وگرنه میتونم ویراستار بشم. ویراستار شدم یه چیز هایی هم برای آدم داره Razz

چه جوری می شه ویراستار شد؟

اين نامه توسط Azemati در 5 شنبه Aug 09, 2007 7:54 am ويرايش شده است.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Aug 08, 2007 8:23 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

منظورم از ویراستار شدن همون ادیتور شدنه که فکر کنم الان هر کس درخواست میده رد می کنن. البته خودم سعی نکردم هنوز. صبر میکنم سایتم یه خورده بزرگتر بشه و بعد برم درخواست بدم. البته احتمال قبول شدن خیلی کمه ولی اگر قبول بشی یه صفحه پروفایل داری که رنک اون صفحه برای ادیتور های ایرانی فکر کنم به 6 رسیده بود. در اصل هم میتونی سایت خودت رو ثبت کنی و هم میتونی یه لینک از پروفایلت به سایتت بدی Razz
بازگشت به بالا
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه 1, 2  بعدي صفحه 1 از 2