برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

pagerank update سایت google

نويسنده پيغام
StarSoheil
ارسالزمان ارسال: 2 شنبه Oct 30, 2006 7:49 am    موضوع: pagerank update سایت google پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 13 Oct 2006

1- آپدیت گوگل هر چند ماه یکبار انجام میشه؟!

2- آیا تاریخ مشخصی داره؟ مثلا بگه روز پنجم و یا آخر هر ماه!
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیديدن وب سايت كاربر
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 2 شنبه Oct 30, 2006 11:52 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

این سوال رو در این تاپیک پرسیده بودی. من دیدم موضوع خوبیه که براش بیشتر توضیح بدم برای همین گفتم یه تاپیک جدید باز کنی.

خوب در مورد آپدیت های گوگل

گوگل قبلا شیوه آپدیتش یه خورده متفاوت از حالا بود.
قبلا گوگل تقریبا هر 3 ماه یکبار آپدیت خودش رو انجام می داد که می گفتند هر 3 ماه یکبار google dance اتفاق میافته. در این زمان یعنی تقریبا یکی دو هفته قبل از اتمام دوره 3 ماهه گوگل فعالیتش چند برابر می شد و به سایت های مختلف مراجعه میکرد و تعداد زیادی از صفحات سایت ها رو باز میکرد و مقدار زیادی از صفحات رو هم ایندکس میکرد. بعد کم کم شروع می کرد به به روز کردن دیتا سنتر های خودش.
گوگل چندین دیتا سنتر داره که اطلاعات داخل همه اونها باید یکی باشه ولی معمولا وقتی google dance اتفاق میافته این به روز شدن کمی زمان می بره و مثلا اطلاعات فلان دیتاسنتر به روز شده ولی اطلاعات داخل یکی دیگه هنوز قدیمیه و کم کم همه این دیتاسنتر ها به اصطلاح synchronize یا همزمان میشن و اطلاعات داخل همه این دیتا سنتر ها با هم یکی میشه. در همین زمان گوگل پیج رنک تمامی صفحاتی رو که ایندکس کرده رو مشخص میکنه و در این زمان اگر شما پیج رنک سایت خودت رو تو دیتاسنتر های مختلف تست کنی مقدار های متفاتی رو نشون میده. مثلا همین الان ما در وسط یه google dance هستیم و پیج رنک ها در تمامی دیتاسنتر ها یکی نشده شما به این تاپیکمراجعه کن و آدرس سایت ما www.persia-cms.com رو بزن. الان تو بعضی از دیتا سنتر ها هنوز پیج رنک مارو صفر نشون میده ولی تو بیشتر دیتاسنتر ها این مقدار 4 شده. تا دو هفته پیش فقط 4 تا دیتاسنتر پیج رنک مارو 4 نشون میداد.
در ضمن تو همین دوره تعداد بک لینک هایی که به سایت شما داده میشه رو هم گوگل حساب میکنه و نمایش میده. الان تعداد بک لینک های ما رو گوگل 70 تا نشون میده.

در حال حاضر شیوه crawl کردن گوگل کمی فرق کرده و مثل قبل نمیاد آخر یه دوره سه ماهه فعالیتش رو افزایش بده و در عوض کار crawl کردن و Index کردن صفحات رو هر روز انجام میده و صفحات رو به لیست خودش اضافه میکنه ولی برای به روز شدن PageRank و تعداد backlink ها باید تا زمان هر google dance صبر کرد. در ضمن زمان google dance ها هم مثل گذشته منظم نیست و مثلا سری قبل این دوره 5.5 بود و مشخص نیست آپدیت بعدی کی باشه. من فکر میکنم حدود ماه بهمن یا اسفند بشه و اگر تا اون موقع روی سایتت کار کنی صد در صد پیج رنکت تا اون موقع بالا میره. شما سعی کن به سایت خودت لینک های زیادی بدی و به این تاپیک مراجعه کنی و ببینی چند تا از بک لینک هایی که به خودت داده بودی توسط موتور های جستجو پیدا کنه. میتونی از ابزار پیش بینی پیج رنک هم استفاده کنی.

در کل مسائل SEO سخت نیست و فقط حوصله و صبر می خواد. شما برای دیدن نتیجه کارت باید 5 ماه صبر کنی ولی مطمئن باش نتیجه میده البته به شرطی که درست کار کنی.

کسانی هم که دارن تو این فورم فعالیت می کنند یه روزی استفادش رو خواهند برد. طول میکشه ولی اول و آخرش به نفع عضو ها تموم میشه. من سعی میکنم پیج رنک اینجا رو بالا ببرم و پیج رنک صفحات داخلی رو هم زیاد کنم. البته هنوز خبری نیست و پیج رنکی وجود نداره ولی خوب تو آپدیت بعدی اوضاع خیلی فرق میکنه.
اون موقعی که من سایت phpbb-SEO رو پیدا کردم این سایت همش 13 تا عضو داشت و توش چند تا پست بیشتر نبود ولی سطح علمی مدیرش نشون میداد که اون فورم به همون شکل نمی مونه. خوب الان خوشحالم چون تعداد زیاد بک لینک با ارزش از اون سایت دارم که باعث شد پیج رنکم بالا بره.

اگر خدا بخواد و وقت کافی پیدا بکنم بعد از انتشار پکیج Zero Duplication قصد دارم یه سیستم پرشیای سبک و مجانی درست کنم که یه تعداد مد خوب برای ایندکس شدن بهتر روش نصب باشه و یه سری مد پر استفاده.
پیج رنک ما خیلی باید بیشتر بشه و میزان ایندکس شدن اینجا هم همینطور.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1