برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

برنامه نویسی PHP بر طبق اصول SEO

نويسنده پيغام
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Jun 14, 2007 9:10 pm    موضوع: برنامه نویسی PHP بر طبق اصول SEO پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

پریروز داشتم تو وب میگشتم دنبال کتاب طراحی وب. یه سری کتاب جالب برای طراحی وب پیدا کردم. یه کتاب از انتشارات friend of ED برای طراحی بود که خیلی جالب بود. تو یکی از این سایت هایی که لینک های تورنت رو قرار میدن یه کتاب دیدم توجهم رو خیلی جلب کرد. دانلود کردم. کتاب خیلی خیلی جالبیه. واقعا تا به حال کسی سعی نکرده بود یه کتابی بنویسه که این موارد رو شامل بشه

اسم کتاب

Professional Search Engine Optimization with PHP: A Developer's Guide to SEO

من قبلا یه مقاله اینجا نوشته بودم برای شیوه برنامه نوبسی بر اساس اصول SEO که الان این کتاب رو دیدم. تمامی اون مواردی که من فقط اشاره کرده بودم به طور کامل و جامع در 387 صفحه توضیح داده شده. یکی از بخش های جالب آموزش تبدیل پسوند صفحات به HTML هم راه با استخراج کلمات کلیدی و قرار دادن اونها در آدرس صفحست که تا به حال من جایی مقاله ای به این تفصیل برای این تکنیک ندیده بودم
کتاب رو خواستم در بخش معرفی کتاب معرفی کنم ولی ترجیح دادم اینجا معرفیش کنم Wink

لینک دانلود کتاب با حجم 8 مگابایت
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
Sayrex
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Jun 14, 2007 11:01 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

محل سكونت: http://www.PersianMobiles.com/

استاد چرا نمیری تو کار ترجمه اش ؟
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربرآدرس AIMنام كاربري در پيغامگير Yahooنام كاربري در پيغامگير MSN
Tony.65
ارسالزمان ارسال: جمعه Jun 15, 2007 10:08 am    موضوع: Re: برنامه نویسی PHP بر طبق اصول SEO پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 24 Dec 2006

نقل قول :
پریروز داشتم تو وب میگشتم دنبال کتاب طراحی وب. یه سری کتاب جالب برای طراحی وب پیدا کردم..
.
ایول Wink کتاب جالبیه
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصینام كاربري در پيغامگير Yahooنام كاربري در پيغامگير MSN
amir abbas
ارسالزمان ارسال: جمعه Jun 15, 2007 10:14 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

نقل قول :

این کتاب خیلی تخصصیه
اینجا هنوز طراحی استاتیک استاندادر جا نیافتاده. این کتاب ترجمه بشه طرف اصلا نمیدونه چی هست. اول باید براش یه ساعت توضیح بدی سئو چیه. تازه بعد باید بهش بگی سئو به چه دردی می خوره. بعد باید ببینی اصلا برنامه نوسی php رو بلده یا نه. در کل اصلا به درد اینجا نمیخوره. خودتون بخونید حالشو ببرید. سطح کتاب از سواد عمومی کشور ما متاسفانه بالاتره
بازگشت به بالا
hosseintdk775
ارسالزمان ارسال: جمعه Jun 15, 2007 7:22 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 12 Mar 2007
محل سكونت: www.rastgo.com

amir abbas نوشته:
نقل قول :

این کتاب خیلی تخصصیه
اینجا هنوز طراحی استاتیک استاندادر جا نیافتاده. این کتاب ترجمه بشه طرف اصلا نمیدونه چی هست. اول باید براش یه ساعت توضیح بدی سئو چیه. تازه بعد باید بهش بگی سئو به چه دردی می خوره. بعد باید ببینی اصلا برنامه نوسی php رو بلده یا نه. در کل اصلا به درد اینجا نمیخوره. خودتون بخونید حالشو ببرید. سطح کتاب از سواد عمومی کشور ما متاسفانه بالاتره

بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
پس امير جان شما اينجا چيكار مي كنيد .
شما يك ساعت مي نشينيد بعد به ما مي گوييد كه : سئو چيه // بعد به ما بگي سئو به چه دردي مي خوره // بعد از ما بپرسي كه اصلا php بلد ايم يا نه.
فكر مي كنم توضيح همه اينها يك ساعت طول بكشد Razz
چرا به درد مي خوره.
اگر مي توانستيم بخوانيم كه به شما نمي گفتيم ترجمه اش بكنيد.
سطح كتاب را هم بهتر بود نمي نوشتيد Crying or Very sad
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیديدن وب سايت كاربر
siavashmusic
ارسالزمان ارسال: شنبه Jun 16, 2007 8:37 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 10 Sep 2006

اقا من اکانت راپیدشر ندارم
کسی دانلود کرد بگه بهش فضا بدم آپلود کنه تا ما هم استفاده کنیم
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 1 شنبه Jun 17, 2007 2:39 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

سیاوش جان حتما احتیاج نیست که شما اکانت داشته باشی
زیر صفحه یه دکمه free هست روی اون کلیک کنید و دانلود کنید. با دانلود منیجر نمیشه دانلود کرد ولی حجمی هم نداره. همش 8 مگابایته. با سرعت اینترنت 56 میشه تو 25 دقیقه دانلودش کرد
بازگشت به بالا
siavashmusic
ارسالزمان ارسال: 2 شنبه Jun 18, 2007 1:47 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 10 Sep 2006

میدونم اما اخه نه سرعتم زیاده نه اینکه راپید شر امکان دانلو اون رو میده !!!
مگه برای اکانت رایگان یه اندازه محدود حجمی در روز نداره؟
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 2 شنبه Jun 18, 2007 1:20 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

رپید شر امکان دانلود همه فایل ها رو به همه میده. من هم خودم اکانت رپید شر ندارم. شما وقتی اکانت نداشته باشی فقط نمی تونی از دانلود منیجر استفاده کنی و در طول روز هم تو هر ساعت مثل اینکه بیشتر از 100 مگابایت نمیتونی دانلود کنی. فقط همین محدودیت وجود داره. من یه موقعی از اینترنت 33.6 استفاده میکردم و با همون سرعت کم روزی سه تا از این کتاب ها دانلود میکردم. شما از همون دکمه free در زیر صفحه استفاده کن و از دانلود منیجر هم استفاده نکن. فایل هم نهایت نیم ساعته برای شما دانلود میشه. متاسفانه این کتاب فقط روی رپید شر آپلود شده
بازگشت به بالا
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1