| نويسنده |
پيغام
|
 راهبر انجمن
تاريخ عضويت: 08 Sep 2006 ارسالها: 1520
|
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
تاريخ عضويت: 08 Feb 2007 ارسالها: 124
|
آقا من همين مد رو مدتي پيش دانلود کردم و امروز هم مد easy subforum را حذف کردم و به جاش simple_subforums رو نصب کردم.
همينه که تو فروم شما نصب شده ديگه؟
ولي نميدونم چرا وقتي تاپيکها رو باز ميکنم 600 تا ارور بالاي صفحه رديف ميکنه و توي index هم درست نشون داده نميشه!؟
تو ليست بازشوي بخشها در پايين صفحه هم مشکل داره!
تو فايل نصبش هم گفته که به مودeXtreme Styles هم نياز داره؟
This MOD requires the eXtreme Styles MOD.
You *must* install the eXtreme Styles MOD which is available at these locations:
http://www.phpbbstyles.com/viewtopic.php?t=356
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=125251
----
ميشه دقيقا شما بگيد که چطوري اين مد رو نصب کرديد؟ و چه ربطي به eXtreme Styles دارد
با تشکر |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
 راهبر انجمن
|
| خوب این مد رو مثل بقیه مد ها نصب کردم. کار خاصی نکردم ولی همونطور که نویسنده مد گفته این مد با مد extreme style کار میکنه و تا وقتی اون رو نصب نکنید این هم کار نمیکنه. شما اون مد رو هم نصب کن. اصلا نصب نداره، فقط باید یه سری فایل رو به سرور منتقل کنی و یک فایل رو هم باید جایگزین کنی. همین |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
|
والا روي لوکال که توفيقي حاصل نشد. حتي با نصب اين XS و همه چيز به هم ريخت. تنها جايي که درست نشون داه ميشد تو ليست بخشها در قسمت search.php بود.
XS هم مود جالبي بود ولي من پسند نميکنم.
آيا شما اين XS را نصبيديد به همراه simple subforum يا نه؟
در ضمن حالا که هر دوي اين مودها رو نصب کردم (easy sub-forum و simple subforums ) فکر ميکنم easy sub-forum از لحاظ کارايي بهتر باشه ولي تنها يه چيز از simple subforums کم داره که اينه:
تو نوار بازشوي ليست بخشهاي فروم در پايين صفحه براي زير بخشها علامت "--" رو نميزنه و کل بخشها رو پشت سر هم نشون ميده.
شما ميتوني درستش کني؟
آيا کسي هست که بتونه اين مشکل رو حل کنه؟ |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
 راهبر انجمن
|
وقتی خود مد به شما میگه که باید extreme style نصب باشه خوب شما هم حتما باید نصب کنید. من هم نصب کردم و هر دو مد رو اینجا دارم. اگر پیغام خطا دریافت میکنید امکان هست که در نصب مد اشتباه کردید. مراحل نصب رو کنترل کنید.
در بین تمامی مد ها که بخش زیر شاخه درست میکنن این مد از همه بهتره. مد های دیگه یا ساپورت خوبی ندارند یا نصبشون خیلی سخته |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
والا من اين مود extreme style رو نصبيدم و همه چيز درست کار ميکنه ولي وقتي قصد ايجاد يک تاپيک جديد يا پاسخ دادن و در کل استفاده از فايل posting.php را دارم پيغام خطا ميدهد: و وقتي فايل template.php را از مسير include با فايل اصليش جايگذين ميکنم همه چيز درست ميشه و ديگه از extreme style هم خبري نيست تو ACP:
خطايي که موق ارسال جواب براي تاپيک روي داده.
code :
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in public_html/forum/cache/tpl_subsilver.posting_body.php on line 52
چندين بار هم مراحل نصب رو کنترل کردم و همه چيز درست بود.شما چه طوري اونو نصب کرديد و از چه نسخه اي؟
اون نسخه اي از simple subforum که خودتون استفاده کرديد اينجا ميشه مرحمت کنيد؟ |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
 راهبر انجمن
|
خوب احتمالا شما یه مدی نصب کردی که با extreme style تداخل داره.
اون نسخه ای هم که خودم ازش استفاده میکنم رو شما یه بار درخواست کردید و من هم آپلودش کردم به رپید شر. الان تو پست اول همین صفحه لینکش هست |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
پس بی خیال extreme style و simple subforums بشم. ولی میتونید تو اضافه کردن یه چند خط به مود easy sub-forum کمک کنید که زیر بخشها رو به درستی نشون بده تو لیست فرومها؟
مثلا :
بخش 1
--- زیر مجموعه بخش 1
بخش 2
--- زیر مجموعه بخش 2 |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
 راهبر انجمن
|
خوب اگر مربوط به برنامه نوبسی بشه من نمی تونم چون php نمیدونم ولی اگر مربوط به طراحی بشه میتونم.
البته به نظر من ارزش نداره اینقدر روش وقت بزاره. وقتی نسخه 3 بیاد تمامی این قابلیت ها به طور پیش فرض روش هست |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
|
|