برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه قبلي  1, 2, 3

انتقال ديتا بيس از يك هاست به هاست ديگر با استفاده از Cpnel

نويسنده پيغام
amir abbas
ارسالزمان ارسال: جمعه Jun 08, 2007 9:36 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

من که به شخصه هیچ اطلاعتی در این زمینه ندارم. من هر وقت خواستم اطلاعات رو از روی یه سرور به سرور دیگه انتقال بدم از هاست جدید خواستم این کار رو برام انجام بده. یوزر و پس سی پنل رو بهشون دادم و اونها هم انتقال رو انجام دادن. شما هم اینکار رو بکنی راحت تره.
آخرین کاری هم که میتونی بکنی اینه که دیتابیست رو ازش پشتیبان بگیری و روی سرور جدید ری استور کنی
حجم دیتابیس شما هم یه خورده غیر عادی به نظر میاد.
یه فورم با 20 هزار تا پست حجم دیتابیس به 10 مگابایت نمیرسه چطور مال شما 50 مگابایته. نکنه منظورتون جی زیپ نشدش هستش ؟
خوب اگر منظورتون جی زیپ نشده دیتابیس هست می تونی از هاست بخواید براتون روی همون سرور به gzip تبدیلش کنه که حجمش میشه یک دهم. یه سری اسکریپت هم هست که این کار رو برای شما روی سرور انجام میده
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
ashubgar
ارسالزمان ارسال: شنبه Jun 09, 2007 11:16 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 01 Mar 2007

والا منم نمي دونم. از کنترل پنل فوروم بک آپ که گرفتم آخرين بار به صورت gzip حدود 5.23 مگابايت بوده. اين چند روزه که سايت بازديد کنندش به علت اشکالات کانکت نشدن صفحه اول ؟؟؟؟ کم شده ديتابيس رسيده به 4.23 مگابايت. ؟؟؟؟
پريروز هم از خود cpanel به کامپيوتر داولود کردم 38.2 مگابايت شده. ؟؟؟ به نظر من، فوروم ما رو بايد تو کتاب رکوردها ثبت کرد !
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
sinabeclass
ارسالزمان ارسال: شنبه Jun 09, 2007 6:56 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 08 Feb 2007

دیتا بیس ما در ایندیکس ACP مینویسه 14 مگابایت با 200 پست. عادیه؟
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: شنبه Jun 09, 2007 7:07 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

نقل قول :
والا منم نمي دونم. از کنترل پنل فوروم بک آپ که گرفتم آخرين بار به صورت gzip حدود 5.23 مگابايت بوده. اين چند روزه که سايت بازديد کنندش به علت اشکالات کانکت نشدن صفحه اول ؟؟؟؟ کم شده ديتابيس رسيده به 4.23 مگابايت. ؟؟؟؟
پريروز هم از خود cpanel به کامپيوتر داولود کردم 38.2 مگابايت شده. ؟؟؟ به نظر من، فوروم ما رو بايد تو کتاب رکوردها ثبت کرد !

شما وقتی تیبل ها رو optimize کنید یه مقدار از حجم دیتابیس کم میشه چون اطلاعات اضافی و به درد نخور از توش حذف میشه. حجم دیتابیس شما هم باید همون حدود 5 مگابایت باشه. اون دیتابیس 38.2 مگابایتی هم به نظر من دیتابیس جی زیپ نشده هستش.

نقل قول :
دیتا بیس ما در ایندیکس ACP مینویسه 14 مگابایت با 200 پست. عادیه؟

کاملا غیر عادیه. این فورم با داشتن بالای 4000 هزار پست ، حجم دیتابیسی که تو کنترل پنل انجمن نشون میده 13.8 هست و فایل بکاپ جی زیپش همش 2.6 مگابایته. تازه من عادت دارم برای هر پستی که میزنم کلی تایپ کنم و جواب یه خطی نمیدم
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
sinabeclass
ارسالزمان ارسال: 1 شنبه Jun 10, 2007 2:49 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 08 Feb 2007

ببخشید میخواستم بنویسم 2000 (دو هزار) پست. حالا دیتابیس gzip که به ما نمیده ACP سیستم ما که فکر کنم اشکال از سرورمون باشه ولی دیتابیس عادی رو با پسوند sql و حجم 35 مگا بایت تونستم از خود ACP دانلود کنم(اگه میشد خوب از سی پنل هاست دانلود میکردم!) و بعد از اینکه دستی زیپش کردم شد 1.5 مگابایت.

البته من مودهای ریپورت و اطلاعیه در صفحه اصلی و فروم آیکن و توضیحات پست و چنتا چیز کوچیک دیگه نصب کردم که چنتا تیبل کوچولو اضافه کردم (مگه خود بکاپphpbb اونا رو هم میتونه دانلود کنه؟).

حالا چی؟ غیر عادیه؟ و همچنین حجم دیتابیس که بره بالا سرعت فروم میاد پایین؟؟ یا چه فشاری میتونه روی سرور وارد کنه؟
بازگشت به بالا
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه قبلي  1, 2, 3 صفحه 3 از 3