زمان ارسال: جمعه Jun 08, 2007 2:17 am موضوع: ترانسفر دیتا phpbb2 به phpbb3
تاريخ عضويت: 10 Sep 2006 ارسالها: 128
سلام
میخواستم بدونم چقدر این نسخه جدید کیفیت داره ؟ چون همش فکر میکنم خیلی بزرگ کردنش !! یه جورایی انگار اون حالت یوزر فرندلی بودن خودش رو از دست داده حالا شاید چون به اینترفیس قبلی عادت داشتیم اینطوری به نظر میرسه !؟ به هر صورت یه مقدار اطلاعات تکمیلی میخوام مکانی هست بشه پیگیری کرد (البته غیر از سایت منبع)
در مورد دیتابیس و کانورتور بانک اطلاعاتی : حالا کسانی که دارند از نسخه phpbb2 در سایت های خودشون استفاده میکنند آیا راه حل و کانورتوری برای ترانسفر اطلاعاتشون به نسخه جدید phpbb3 وجود داره ؟
نسخه 3 واقعا نسخه بهتریه و امکاناتش نسبت به نسخه قبلی خیلی خوب شده. یکی از مواردی که روی نسخه 3 روش کار شده اینه که طوری کد برنامه نوشته بشه که راحت تر بشه اونو پورت کرد به سیستم ها دیگه. من فکر کنم بعد از انتشار نسخه 3 خیلی راحت بشه این نسخه رو به مامبو ، جوملا و پورتال های دیگه پورت کرد. تعداد کوئری هایی که از دیتابیس در خواست میکرد خیلی کمتر شده و همین باعث شده سبکتر بشه و سرعت بالاتری داشته باشه. قالب هاش به مراتب استاندادر تر از نسخه قبلیه و یه لیست از قابلیت هاش هم اینجا نوشته شده.
کانورترش هم تو سایت رسمی هست و خیلی راحت میتونید دیتابیستون رو ارتقا بدید. الان سایت http://forum.pc-online.ch که ماله امیده ارتقا داده به نسخه 3 و داره ازش استفاده میکنه
به نظر من هم phpbb3 بهتره. سرعت جواب به درخواستش بالا رفته. امکاناتش هم بهتر شده. يه قالب شيشه اي هم داره که اميد بعضي وقتها ميزاره اونم محشره. براي نکات فني هم چيزي ندارم که بگم چون اطلاعاتم قد نميده.
خوب نسخه 3 مسلما از نسخه 2 بهتره ولی هنوز از نظر امنیتی از نسخه 2 ضعیفتره چون نسخه فاینال نیست و بیشتر برای تسته. هر سیستمی هم که نوشته میشه اوائلش یه خورده آبکشه و مشکل امنیتی داره تا سیستم جا بیافته. در کل امکانات نسخه 3 با نسخه 2 قابل مقایسه نیست. اون قالب prosilver هم معرکست ولی متاسفانه با زبان فارسی مشکل حاد داره (در کل با تمامی زبان های راست به چپ مشکل داره). امیدوارم تا اومدن نسخه فاینال این مشکل قالب prosilver هم حل بشه
باید دیتابیس رو کانورت کنید. بعد از نصب phpbb3 یه گزینه بعد از پایان نصب هست که اطلاعات دیتابیس قبلی رو بهش می دید و دیتابیس رو برای شما تبدیل میکنه به نسخه 3