زمان ارسال: 3 شنبه Jun 05, 2007 2:30 am موضوع: موضوع قابل htc
تاريخ عضويت: 16 May 2007 ارسالها: 5
من از فایل htc که تو کتاب گفته بودی برای فعال شدن hover تو اکسپلور 7 استفاده کردم ولی نتیجه ای نگرفتم. دارم بصورت آفلاین کارم رو می بینم و ویندوزم سرویس پک 2 هست. چون به نظرم یه جا خوندم با این ویندوز نمیشه نتیجه عمل رو دید . توضیح می دین ممنونم.
خوب الان از همین فایل تو این سایت استفاده شده. الان تو صفحه اول همین فورم وقتی روی هر بخش که برید پس زمینه اون بخش یه کمی تیره تر میشه و سمت چپ و پایین اون بخش یه مثبث سیاه چشمک میزنه. اگر شما تو این جا این جلوه رو بتونید ببیند پس حتما روی اینترنت اکسپلورر 7 و ویندوز سرویس پک 2 هم کار میکنه. من خودم ویندوز سرویس پک2 دارم ولی اکسپلورر 7 ندارم. شما تست کن نتیجه رو به ما هم بگو
خوب تا اونجا که من میدونم قابلیت استفاده از کلاس کاذب hover برای عناصر غیر لینک فقط در اینترنت اکسپلورر 6 ساپورت نشده بود و قرار بود این مشکل در نسخه 7 برطرف بشه ولی از قرار معلوم این اتفاق نیافتاده و این مشکل در نسخه 7 همچنان وجود داره.
همین الان داشتم تو گوگل سرچ میکردم اینو پیدا کردم. تو این مقاله نویسنده توضیح داده که شما اگر از DOCTYPE از نوع strict استفاده کنید در این حالت بدون نیاز به فایل HTC میتونید hover رو هر عنصری در صفحه اختصاص بدید.
اینو باید به بالای صفحه اضافه کنید
code :
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">