101 نکته و ترفند برای استفاده از CSS در طراحی وب - کتاب آموز
نويسنده
پيغام
amir abbas
زمان ارسال: 5 شنبه May 17, 2007 10:32 am موضوع:
راهبر انجمن
تاريخ عضويت: 08 Sep 2006 ارسالها: 1521
همین که می بینم کتاب برای خوانندگانش قابل فهمه خیلی خوشحالم میکنه.
معادل سازی واژه های انگلیسی هم خیلی کار سخت و اعصاب خرد کنیه. من هم موافقم که بعضی واژه ها رو اگر به شکل انگلیسی استفاده کنیم راحت تره و کاربر هم راحت تر درکش میکنه چون از اول با واژه انگلیسی آشنا شده و با اون خو گرفته.
برای همین من یه سری از واژه های انگلیسی رو ترجمه نکردم و به همون شکل آوردم. ولی اگر بخوایم همه واژه ها رو به همون شکل انگلیسی بنویسم ناشر ایراد می گیره. ترجمه باید بره دست ویراستار نشریه و اونجا یه خورده مشکل درست میشه وگرنه مثلا خود من با واژه ناوبری که به جای واژه navigation استفاده کردم، نمی تونم ارتباط بر قرار کنم. واژش خیلی نامانوسه ولی خوب کاریش نمی تونم بکنم. مگر اینکه یه سری از واژه ها رو بیام اعلام کنیم و از همه بخوای که یه معادل پیشنهاد بدن که برای همیشه از همون ها استفاده بشه. اون واژه برچسب به جای تگ رو هم من از یک کتاب ترجمه شده دیگه گرفتم. من حدس زدم که واژه برچسب احتمالا تا حدودی جا افتاده و استفاده کردم واژه برچسب به جای تگ بهتره
درک می کنم می دونم که این مشکلات که گفتی وجود داره. دقیقا مثال ناوبری خیلی درست بود که وصله ناجوریه واقعا. به هر حال کتاب خیلی خوبه و جای بحثی توش نیست ممنون.
دومین همچنان برای من فعاله
اگر در هر صورت نتونستید از طریق سایت خرید کنید، میتونید از خودم کتاب رو تحویل بگیرید. البته اگر خودم بخوام بفرستم دیگه تخفیف نداره و هزینه پست هم بهش اضافه می شه ولی در عوض یه CD روش هست که مجموعه مقدماتی آموزش CSS آقای کریستوفر داچ هم روی اون هست.
اگر مایل به خرید بودید برای من پی ام ارسال کنید
قیمت پشت جلد کتاب 5300 هستش با یک سی دی که تقریبا 100 مگا بایتش پر شده.
من اگر خودم بخوام ارسال کنم همین مبلغ هست به علاوه هزینه پست پیشتاز یا پست سفارشی که انتخاب با شماست. پست پیشتاز رو من ارسال کردم تقریبا 1600 تومن شد. من داخل همون سی دی اون آموزش CSS آقای کریستوفر داچ رو هم قرار میدم که جبران این هزینه اضافی بشه. البته اگر ببینم بچه ها اینطوری بیشتر مایل به خرید هستند ، سی دی های آموزشی روش رو بیشتر میکنم. یه سی دی آموزش سی اس اس هم از سایت sitepoint هست که شاید اون رو هم روش قرار بدم