برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

phpBB 3 و تغيير امکانات و ...

نويسنده پيغام
internet
ارسالزمان ارسال: شنبه May 26, 2007 2:04 am    موضوع: phpBB 3 و تغيير امکانات و ... پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 09 Sep 2006

سلام
در قسمت مديريت
user & gorupe
آيتم
Groups
در بخش:
Manage groups
کليک کنيد بعد يک گروه جديد ايجاد کنيد به صورت تست
بعد به گروه مثلا دو نفر هم اضاف کنيد
مثلا گروه مديران
حالا در قسمت تنظيمات اين گروه بريد و در قسمت پايين بخش تنظيمات يک آواتار پيش فرض به اين گروه اختصاص بدهيد
بعد بيايد به انجمن و به اسامي اين دو نفر نيگاه کنيد ملاحظه مي کنيد که آواتار پيش فرض براشون نمايش داده مي شه
خوب اگه اين کاربران خودشون آواتار از قبل انتخاب کرده باشند از هر جايي که باشه، آواتار خودشون نمايش داده مي شه تا اينجاي کار درست هست مشکلي هم نيست.
مشکل در اين جاست که اگه برگرديد و در قسمت همين گروه هاي کاربري آواتار پيش فرض رو حذف کنيد متاسفانه از پروفايل کاربران موجود در گروه حذف نمي شه
يعني ممکنه تصوير حذف بشه ولي قاب تصوير به صورت ضربدر باقي مي مونه من هر چي تلاش کردم نتيچه اي نداشت مجبور شدم تک تک آواتار کاربران رو حذف کنم

اين نامه توسط internet در 1 شنبه May 27, 2007 9:15 am ويرايش شده است.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
internet
ارسالزمان ارسال: 1 شنبه May 27, 2007 9:08 am    موضوع: در نسخه phpBB3 امکان حذف همه پيغام هاي خصوصي وجود نداره توجه داشته با پاسخ بصورت نقل قول

سلام
من حدود 14900 پيغام خصوصي به صورت mass pm يا ارسال گروهي داشتم که همگي در حال ارسال بود و تا وقتي که کاربران اون رو باز نکنند در صندوق ارسال خودم خاک مي خورد
من انجمن رو ارتقاء دادم ولي متاسفانه بايد به صورت دستي به صورت 50 تايي اين مقدار PM رو از صندوق در حال ارسال خودم حذف مي کردم که خيلي هم فضا گرفته بود روي ديتابيس حدود 13 مگابايت
من به همين خاطر حدود 24 ساعت کامل در حال دوباره کاري و کانورت ديتابيس بودم و دوباره برگشتم به نسخه phpBB 2 و کليه 14900 pm خودم رو با يک کليک روي دکمه ي حذف به صورت کامل پاک کردم
توجه کنيد دکمه >> حذف همه << در نسخه 3 وجود نداره
نکته ديگه اينکه در قسمت group users وقتي که مثلا يه گروه کاربري رو تعريف کرديد دقت کنيد فعلاً آواتار پيش فرض براش تعريف نکنيد آخه اين امکان خوب رو داره که شما براي يک گروه که تعريف مي کنيد يک آواتار مشترک بزاريد
حالا مشکل اين هست که وقتي اواتار پيش فرض گروه رو حذف کرديد متاسفانه تصوير پاک مي شه ولي جاي اون به صورت علامت ضربدر و به اندازه کادر همون اوتار باقي مي مونه
راه حل اين مشکل هم اين هست که بايد بريد توي پروفايل يکي يکي کاربران اين گروه و اواتار اونها رو حذف کنيد
در ضمن اگه از قبل اين کاربران براي خودشون اواتاري انتخاب کرده بودند به صورت دلخواه با حذف اواتار مشترک خواهيد ديد که اواتار انتخابي خودشون نمايش داده مي شه يعني اين طو نيست که اواتار اونها به طور کامل حذف بشه فقط اواتار پيش فرض حذف مي شه و خوب کار چندان سختي نيست و مي شه براي همه کاربران اين عمل حذف رو انجام داد
به هر حال اگه مي خواهيد اواتار پيش فرض تعريف کنيد ديگه فکر حذف اش نباشيد که بايد يکي يکي از کاربران آن گروه حذف کنيد
بازگشت به بالا
internet
ارسالزمان ارسال: 1 شنبه May 27, 2007 9:08 am    موضوع: در نسخه phpBB3 امکان حذف همه پيغام هاي خصوصي وجود نداره توجه داشته با پاسخ بصورت نقل قول

اينجا دکمه حذف وجود نداره اين پست دبل شده ولي دکمه حذفي نمي بينم
بازگشت به بالا
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1