| نويسنده |
پيغام
|
تاريخ عضويت: 08 Apr 2007 ارسالها: 27
|
سلام
تو یه جای دیگه سوال پرسیده بودم گفتید توی قسمت سئو بپرس جوابتو میدم
الان لطف میکنید بگید امضا توی سئو تاثیرش چه جوریه ؟چند تا لینک باشه بهتره ؟
کلماتی که بکار میبریم بهتره یا لینکاش ارزش دارند؟ تعداد لینک ها اگه زیاد باشه موردی نداره ؟
مثلا ( _ ) با یک لینک به صفحه اصلی میتونه ارزش داشته باشه ؟
و دیگر مسائل که خودتون لازم دونستید
با تشکر |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
 راهبر انجمن
تاريخ عضويت: 08 Sep 2006 ارسالها: 1521
|
لینک دادن به سایت در بخش امضا خیلی تاثیر داره و یه بخشی از پیج رنکی که الان ما به دست آوریم از همین لینک هایی بوده که من از داخل امضام به سایت خودم دادم. همیشه سعی کنید لینک هایی که در امضا قرار میدید متنی باشه و از امضای گرافیکی استفاده نکنید چون وقتی شما با یه سری کلمات کلیدی به سایت خودتون لینک می دید ارزش سایت شما برای اون کلمه کلیدی بالا میره. مثلا من الان دارم با کلمه آموزش CSS به سایت خودم لینک میدم و در آینده موقعیت سایت من برای این کلمه کلیدی بالا میره.
تعداد لینک ها در بخش امضا هم بسته به قوانین سایت هست. مثلا اینجا من برای اینکه ارزش صفحات رو بالا نگه دارم تنها اجازه دادم هر کس 3 لینک در امضاش قرار بده ولی تو بقیه سایت های ایرانی محدودیتی نیست و شما میتونی 10 تا لینک هم بزاری.
در کل با کلمات کلیدی که مرتبط به سایت شما هست به سایت خودتون لینک بدید تاثیر داره.
اگر باز ابهامی هست سوال کنید |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
|
از پاسخ مفیدتون متشکرم
خوب اگه من بخوام تعداد زیادی لینک متنی داشته باشم یه مقدار شلوغ میشه و کلا انجمن از ریخت میفته حالا میگم برای اینکه از ریخت نیفته علاوه بر اون 5 یا 6 تا لینک متنی 10 تا لینک بصورت - - - - - - - - - - داشته باشیم که هر کارکتر رو به یک صفحه لینک بدیم تا تعداد بک لینک ها بیشتر بشه نظرتون چیه خیلی مبتدیانه فکر کردم یا امکانپذیره
با تشکر |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
 راهبر انجمن
تاريخ عضويت: 08 Sep 2006 ارسالها: 1521
|
والا شدنی بودنش که شدنیه ولی ارزش لینک هایی که توش کلمه کلیدی هست خیلی بیشتره ولی شما اون کاری که گفتی رو هم میتونی انجام بدی و اون لینک ها رو هم گوگل میتونه ببینه. اصلا میتونی با فونت خیلی زیر بنویسی و لینک بدی به سایت خودت. هر کاری بکنی فرقی نداره. لینک اگر کار کنه مشکلی نداره و به ارزش سایت شما اضافه میکنه  |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
تاريخ عضويت: 13 Oct 2007 ارسالها: 39
|
در انتخاب كلمه يا عبارتي كه لينك ميدين ؛ خيلي دقت كنيد !
اگه اين كلمه يا عبارت دقيقا با سايتتون مچ باشه ( از ديد آناليوزور جستجوگر ) نتيجه بهتري ميگيرين .
اين كه چه كلمه يا عبارتي مناسب با سايت شماست : خيلي مهمه . |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
تاريخ عضويت: 01 Mar 2007 ارسالها: 103
|
| فکر کنم گوگل مدتي هستش که تصميم گرفته سئو رو بيخيال بشه - چون سايتهاي در پيتي زيادي هستند که با سئو از سايتهاي خيلي با سابقه زدن جلو و اين رو تبليغات گوگل اثر ميزاره و درامدشون اومده پايين |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
ashubgar نوشته:فکر کنم گوگل مدتي هستش که تصميم گرفته سئو رو بيخيال بشه - چون سايتهاي در پيتي زيادي هستند که با سئو از سايتهاي خيلي با سابقه زدن جلو و اين رو تبليغات گوگل اثر ميزاره و درامدشون اومده پايين
اين از اون حرفا بود ها !!
سئو يعني بهينه سازي استاندارهاي وب سايت براي جستجوگرها !
حالا شما ميگي ... |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
ashubgar نوشته:فکر کنم گوگل مدتي هستش که تصميم گرفته سئو رو بيخيال بشه - چون سايتهاي در پيتي زيادي هستند که با سئو از سايتهاي خيلي با سابقه زدن جلو و اين رو تبليغات گوگل اثر ميزاره و درامدشون اومده پايين
اين از اون حرفا بود ها !!
سئو يعني بهينه سازي استاندارهاي وب سايت براي جستجوگرها !
حالا شما ميگي ... |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|

تاريخ عضويت: 17 Oct 2007 ارسالها: 42 محل سكونت: learn-forex-online.net
|
اگه من تو امضام تو یه فروم با pr =5 به سایتم لینک بدم ، با اینکه اون سایت به من لینک بده ، فرق میکنه.
یعنی میخوام بدونم گوگل میفهمه اون لینک تو امضای من بوده یا نه ؟ |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|