برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

مشکل در onclick-onmouseover-onmouseout درون تگ DIV

نويسنده پيغام
itc
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه May 10, 2007 2:26 pm    موضوع: مشکل در onclick-onmouseover-onmouseout درون تگ DIV پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 10 May 2007

با سلام خدمت خوانندگان محترم مخصوصا آقاي امير عباس عبدالعلي که کتابشون رو از نمايشگاه گرفتم. Very Happy
در مورد کتابتون بگم که خيلي کتاب خوبيه و خيلي از مشکلات رو حل مي کنه.سي دي همراه با کتاب هم مکمل کتاب بود و مطالب رو خيلي کاملتر کرد.
من هم يک مشکل داشتم و از تمام دوستاني که متخصص در کد نويسي هستند تقاضا دارم اين مشکله من رو حل کنند چون خيلي براي من مهم و حساس هستش،طوري که من رو گيج کرده و نميدونم چيکار کنم.
براي اينکه مشکله من رو بهتر متوجه بشيد کدهاي اچ تي ام ال رو مينويسم و ازتون ميخوام که هرجاش مشکلي داشت و بايد چيزي بهش اضافه بشه به من بگيد.
نکته مهم اينکه ، کدهاي زير رو در برنامه نوت پد،کپي-پيست کنيد چون اينجا بر عکس ديده ميشه.
---------------------------------------------
<style type="text/css"><!--
.rollout {
CURSOR: hand; COLOR: #34110A; HEIGHT: 20px; padding-right:6px; text-align:right;
}
.rollover {CURSOR: hand; COLOR: #ff0000; HEIGHT: 20px; BACKGROUND-COLOR: #000000; text-align:right;}
--></style>
.
.
.
<div class="rollout" onclick="URL='index.html'" onmouseover="this.className='rollover'" onmouseout="this.className='rollout'">
آرشيو موضوعات</div>
---------------------------------------------
مشکله من:
قبل از هر چيز بگم که تغييرات بايد داخل تگ DIV اعمال بشه نه اينکه تگي اضافه بشه.
1.ميخوام بدونم که آدرس رو بايد با کلمه "URL" به کار ببرم يا اينکه اينطوري بنويسم
onclick="http://www.X.com"
2.ميخوام لينک خاصيت target="_blank" داشته باشه يعني در صفحه جديد باز بشه نه در همون صفحه،اما نميدونم چطوري اين خاصيت بايد به اين تگ داده بشه.
3.ميخوام لينکه ايميل طوري باشه که بتونم ايميلم رو توي تگ DIV به صورت ((استاندارد وب)) جايگزين کنم،مثل اينکه يک نوشته ي تماس با ما نوشته شده باشه و وقتي روش کليک کنيم برنامه آتلوک باز بشه،دقيقا مثل اين کد در اچ تي ام ال :
<a href="mailto:XXXXXX@gmail.com">Mail</a>
با اين تفاوت که ايميل بايد در تگ DIV و در اسکريپتي مثل onclick قرار بگيره.
آخرين نکته اينکه ، هر کد که بايد اضافه يا کم بشه ، ميخوام با ((استاندارد وب)) سازگاري داشته باشه و اينطوري نباشه که چون اون کد با هزار تا مشکل چون توي مرورگر درست اجرا شد ، پس اون کد %100 درسته ! Crying or Very sad
منتظر جواب دوستان هستم.با تشــــکر

اين نامه توسط itc در 1 شنبه May 13, 2007 9:30 pm ويرايش شده است.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
ehsan310
ارسالزمان ارسال: جمعه May 11, 2007 2:33 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 18 Mar 2007
محل سكونت: ایران - تهران

وای دوست عزیز چرا فینگلیش به خدا خیلی سخته این همه متنو خوند
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیديدن وب سايت كاربرنام كاربري در پيغامگير Yahooنام كاربري در پيغامگير MSN
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 1 شنبه May 13, 2007 5:59 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

خواهشا فارسی بنویسید. من نمیتونم این رو بخونم
در ضمن فارسی نوشتن اینجا جزو قوانین سایت محسوب میشه Wink
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
itc
ارسالزمان ارسال: 1 شنبه May 13, 2007 8:28 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

ببخشید که من نمیدونستم جزو قوانین هستش،حتما فارسی میکنم. Embarassed Wink
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه May 16, 2007 10:35 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

در اصل این سوال مربوط به HTML نیست و مربوط میشه به جاوا اسکریپت. من خودم تو جاوا اسکریپت تخصص ندارم.

برای اینکه یک لینک رو در صفحه به اون شکل قرار بدید باید از این دستور استفاده کنید

code :
<A HREF="http://www.htmlgoodies.com"
onMouseOver="window.status='Click here to go to HTML Goodies'; return true">HTML Goodies</A>

در صفحه شما یه لینک نمایش داده میشه و وقتی کاربر روی اون کلیک کنه به صفحه مورد نظر شما منتقل میشه. آدرس و متن مورد نظر رو هم می تونید در داخل کد تنظیم کنید.

برای ایمیل هم میتونید از این دستور استفاده کنید

code :
<FORM>
<INPUT TYPE="button" VALUE="Click Here to Write to Me"
onClick="parent.location='mailto:jburns@htmlgoodies.com'">
</FORM>

این دقیقا همون چیزیه که شما برای ایمیل احتیاج دارید. وقتی کاربر روی متن مورد نظر شما کلیک کنه برنامه میل کلاینتش باز میشه.
اینها مربوطه به جاوا اسکریپت میشه و من اطلاعات زیادی از جاوا اسکریپت ندارم
بازگشت به بالا
itc
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه May 17, 2007 4:59 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

ممنونم آقا امير اما هيچ کدوم از اينا جواب سوال من نبود ، احتمالا منظورم رو بد نوشتم.
در مورد لينک ايميل که سوالم رو نوشتم ميخواستم مثل بقيه وبلاگ ها و سايت ها که در منوهاشون لينک براي ايميل ميزارند باشه با اين تفاوت که لينک ايميل داخل تگ DIV باشه.
مثال عمومي :
code :
<a href="mailto:X@gmail.com">ارتباط با من</a>

آيا کد زير بنا به استاندارد وب درست است يا غلط :
<
code :
div
 onclick="URL='mailto:X@yahoo.com'"
 onmouseover="this.className='rollover'"
 onmouseout="this.className='rollout'">
ارتباط با من
</div>
آيا در کد بالا کلمه URL بايد نوشته شود يا خير ؟

بقيه سوالات من هم به اين صورت هستش يعني همه کدها داخل تگ DIV باشه نه تگ هاي ديگه مثل Form-input و ...
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه May 23, 2007 9:12 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

خوب تا اونجا که من میدونم این کار شدنی نیست. شما می خوای یه سری attribute رو در جایی به کار ببری که اصلا استاندارد نیست. شما فقط به همین شکلی که من گفتم می تونی طرحت رو در بیاری. البته شاید اون طوری که شما می خوای هم شدنی باشه ولی من تا حالا جایی ندیدم
بازگشت به بالا
A M I N
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه Mar 12, 2008 2:03 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 12 Mar 2008

سلام.

حرف های امیر آقا کاملا درسته!

در ضمن شما نمی تونی از url استفاده کنید چون اصلا چنین چیزی نیست، بجای url شما باید همونی که امیر آقا گفت استفاده کنی یا از این کد استفاده کن:
code :
location.href="www.mysite.com";

اگر می خوای attribute های دلخواه معرفی کنی بهم بگو تا کمکت کنم.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیشماره ICQ
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1