برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

بازدید کننده بسیار زیاد از یک پست

نويسنده پيغام
milani
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Apr 26, 2007 7:20 pm    موضوع: بازدید کننده بسیار زیاد از یک پست پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 10 Sep 2006
محل سكونت: میلان

با سلام
یکی از پست های سایت ما 3100 نفر بازدید کننده داره آیا این تاثیری در بالا رفتن موقعیت سایت در گوگل یا یاهو دارد ؟
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Apr 26, 2007 7:33 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

کدوم تاپیکه
میشه لینک ازش اینجا بزاری ؟

این امکان هست که اون پست شما یه تایتل خیلی خوب داشته باشه که اون تایتل الان تو گوگل ثبت شده و احتمالا در صفحه نتایج جستجو هم در صفحه اول نتایج هست در نتیجه کلی بازدید کننده برای اون پست میاد. مثلا من چند وقت پیش یه مقاله برای شیوه رجیستر کردن ویندوز ویستا نوشتم که الان این مقاله تو گوگل ایندکس شده و شما اگر عبارت کرک ویستا و یا رجیستر کردن ویستا تا رو سرچ کنی اون مقاله تو صفحه اول و دومه به همین خاطر هر ماه تقریبا 600 بازدید کننده فقط برای همون یه تاپیک دارم. ارزش سئو بودن انجمن به همینه
شما پست های کمتری توی فورمت داری ولی بازدید های بیشتری داری. من همین فورم رو با فورم های بزرگ که آمارشون رو داشتم مقایسه کردم. الان به نسبت تعداد تاپیک ها من 20 برابر بیشتر بازدید کننده دارم.

در مورد تاثیر در رتبه سایت در گوگل و یاهو
بازدید های زیاد یه صفحه می تونه ارزش اون صفحه رو برای گوگل بالا ببره. همین اتفاق برای تاپیک نوکیا N71 در این فورم افتاده که باعث شده ارزش این صفحه و کلمه کلیدی نوکیا n71 برای این فورم بالا بره و اگر شما در گوگل سرچ کنید نوکیا n71 این سایت در رتبه اول بیاد در بین 23000 رکورد.

به نظر میاد یه رابطه ای بین رنک صفحات و تعداد بازدید های اون صفحه هم وجود داشته باشه. حداقل رنک تاپیک نوکیا که این حرف رو تایید میکنه.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
milani
ارسالزمان ارسال: جمعه Apr 27, 2007 7:32 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

این تاپیک رو می گم.هر روز 50 بازدید کننده داره.
سریال جواهری در قصر
با اسامی متفاووتی وارد سایت می شوند.
در کل همه اسمهای بازیگران این سریال منجر به این نتیجه می شود.
شنبه ها رو نگو.جمعه فیلم رو می بینند شنبه می خوان دانلود کنند.

اين نامه توسط milani در جمعه Apr 27, 2007 9:27 am ويرايش شده است.
بازگشت به بالا
milani
ارسالزمان ارسال: جمعه Apr 27, 2007 7:39 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راستی ما هم این مقاله رو تو سایت قرار بدیم.؟؟؟
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: جمعه Apr 27, 2007 10:07 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

نه مشکلی نداره ولی حتما در زیر مقاله یه لینک به صفحه مقاله در سایت ما بدید
بازگشت به بالا
milani
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه May 08, 2007 3:24 pm    موضوع: استفاده از یک تکنیک جالب پاسخ بصورت نقل قول

با سلام
با استفاده از به کار بردن کلمه های جستجو مناسب توانستیم که بازدید کننده از سایت را به سه برابر برسانیم .
آمار بازدیتآمار بازدید از ابتکار
بازگشت به بالا
ashubgar
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه May 08, 2007 9:36 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 01 Mar 2007

هر روز ناقابل 600 بازديد کننده فقط از اون تاپيک. البته نمي دونم تو پيج رنک کل سايت تاثير داره يا نه ؟
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه May 09, 2007 11:33 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

خوب خیلی خوبه. بازدید های یه تاپیک که زیاد بشه امکان داره رنک اون صفحه بالا بره. البته فکر کنم داشتن کد google analytic باعث میشه که گوگل متوجه این بازدید ها بشه. حتما اون کد رو زیر صفحه قرار بده چون به نظر من تاثیر داره. اگر شما مقالات خوب نویسی و کلمات کلیدی رو هم به شکل درست در صفحه به کار ببری می تونی بازدید هات رو خیلی بالا ببری. الان 99 درصد سایت های ایرانی برای موتور های جستجو بهینه نیستند و شما خیلی راحت می تونی خودت رو بالا بکشی چون رقیبی وجود نداره. مثلا شما این رو ببین

ثبت نام موبایل

بین این همه سایت که در مورد موبایل هستند الان سایت من تو صفحه اوله در صورتی که فقط چند تا بخش کوچیک موبایل اون هم با تعداد پست های کم داره. شما اگر روی سایتت کار کنی میتونی یه سری کلمات کلیدی مرتبط با سایتت رو تصاحب کنی که همین باعث بالا رفتن ترافیک از سایت شما میشه و این ترافیک کاملا هدفمند به سمت شما میان Wink
بازگشت به بالا
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1