برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

محتویات صفحه از قالب صفحه میزنه بیرون ؟؟؟

نويسنده پيغام
saeed_msh
ارسالزمان ارسال: 4 شنبه May 02, 2007 11:05 pm    موضوع: محتویات صفحه از قالب صفحه میزنه بیرون ؟؟؟ پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 06 Mar 2007

سلام . چیکار کنم که قالب وب سایتم به اندازه محتویاتش خودش طولش رو زیاد کنه ؟

اگه این سوال به CSS مربوط میشه بگید اونجا بپرسم.

الان اگه برید وب سایتمو ببینید مطالبم از قالب زده بیرون . چیکار کنم که قالبم به طور خودکار کش بیاد ؟
قالب اصلی یه div هست که من height رو با auto مقدار دهی کردم ولی وقیت این کار رو می کنم قالبم می چسبه به عکس بالا و پشت محتویات خالی میشه .
فکر کنم به خاطر اینکه div های دیگه رو با Absolute مقدار دهی کردم اینطوری شده . من می خواستم یه طرح سه ستونی دلخواه درست کنم به خاطر همین سه تا div تعریف کردم و با مقدار absolute جاهاشون رو درست کردم . حالا باید چیکار کنم که قالب اصلی به اندازه div وسط که مطالبم توش هست کش بیاد ؟
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
sinabeclass
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه May 03, 2007 4:44 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 08 Feb 2007

با اجازه بزگترا
من زياد سررشته ندارم تو طراحي ولي پيشنهاد ميکنم که اول همه محتوا رو داخل يک تيبل بزاري و مقدار width=100% تنظيم کن و align=center . اينطوري ديگه اگه محتواي متني بخواد کش بياد به قول شما به اندازه screen width کش مياد.

حالا تمرين کن ، ياد ميگيري اتوماتيک
بازگشت به بالا
خدمات هاستینگ وب رمز
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه May 03, 2007 8:06 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

این مبحث مربوط میشه به CSS
من اینو انتقال میدم به بخش CSS
شما وقتی داخل یه تگ div چند تا بلوک قرار میدی و اون ها رو به شکل absolute موقعیت دهی میکنی در این حالت تمامی این بلوک ها از جریان کلی صفحه خارج میشن و در اصل دیگه داخل اون تگ div اولیه شما نیستند. به همین خاطر صفحه شما جمع میشه. شما به جای استفاده از مقدار absolute از float استفاده کن و یکی از اون بلوک ها رو در سمت چپ و یکیش رو در سمت راست float کن بعد زیر این دو تا بلوک یه تگ div دیگه بساز و خصوصیت و مقدار clear: both رو بهش بده. اینطوری درست میشه. اگر سایتت یه جا آنلاین بود من میتونستم روی کد خودت نشونت بدم. معمولا در این مواقع یه سایت تست درست میکنن که بشه روش کار کرد. خوب حالا شما میتونی همین رو روی لوکال امتحان کنی
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
saeed_msh
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه May 03, 2007 11:17 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 06 Mar 2007

وب سایتم درست شد . ممنون
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: جمعه May 04, 2007 12:22 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006