زمان ارسال: 4 شنبه May 02, 2007 11:05 pm موضوع: محتویات صفحه از قالب صفحه میزنه بیرون ؟؟؟
تاريخ عضويت: 06 Mar 2007 ارسالها: 43
سلام . چیکار کنم که قالب وب سایتم به اندازه محتویاتش خودش طولش رو زیاد کنه ؟
اگه این سوال به CSS مربوط میشه بگید اونجا بپرسم.
الان اگه برید وب سایتمو ببینید مطالبم از قالب زده بیرون . چیکار کنم که قالبم به طور خودکار کش بیاد ؟
قالب اصلی یه div هست که من height رو با auto مقدار دهی کردم ولی وقیت این کار رو می کنم قالبم می چسبه به عکس بالا و پشت محتویات خالی میشه .
فکر کنم به خاطر اینکه div های دیگه رو با Absolute مقدار دهی کردم اینطوری شده . من می خواستم یه طرح سه ستونی دلخواه درست کنم به خاطر همین سه تا div تعریف کردم و با مقدار absolute جاهاشون رو درست کردم . حالا باید چیکار کنم که قالب اصلی به اندازه div وسط که مطالبم توش هست کش بیاد ؟
با اجازه بزگترا
من زياد سررشته ندارم تو طراحي ولي پيشنهاد ميکنم که اول همه محتوا رو داخل يک تيبل بزاري و مقدار width=100% تنظيم کن و align=center . اينطوري ديگه اگه محتواي متني بخواد کش بياد به قول شما به اندازه screen width کش مياد.
این مبحث مربوط میشه به CSS
من اینو انتقال میدم به بخش CSS
شما وقتی داخل یه تگ div چند تا بلوک قرار میدی و اون ها رو به شکل absolute موقعیت دهی میکنی در این حالت تمامی این بلوک ها از جریان کلی صفحه خارج میشن و در اصل دیگه داخل اون تگ div اولیه شما نیستند. به همین خاطر صفحه شما جمع میشه. شما به جای استفاده از مقدار absolute از float استفاده کن و یکی از اون بلوک ها رو در سمت چپ و یکیش رو در سمت راست float کن بعد زیر این دو تا بلوک یه تگ div دیگه بساز و خصوصیت و مقدار clear: both رو بهش بده. اینطوری درست میشه. اگر سایتت یه جا آنلاین بود من میتونستم روی کد خودت نشونت بدم. معمولا در این مواقع یه سایت تست درست میکنن که بشه روش کار کرد. خوب حالا شما میتونی همین رو روی لوکال امتحان کنی