زمان ارسال: 1 شنبه Apr 29, 2007 12:53 am موضوع: مشکلات من در استفاده از CSS
تاريخ عضويت: 06 Mar 2007 ارسالها: 43
ادمین جان راحت شدی ؟
من حوصله ندارم برا هر مشکل تاپیک بزنم چون کار غلطیه . هر کی خواست مشکلای منو بدونه می تونه به این تاپیک بیاد . شاید مشکل خودش تو این تاپیک حل بشه .
اگه میشه به مشکلایی که قبلا گفتم هم تو این تاپیک جواب بدین . اگرم می خوای بپیچونی که دیگه بحث جداییه . آخه عجیبه که بعد از 1 ماه تازه یادت افتاده بهم بگی برا هر مشکل باید تاپیک جدا بزنی.
آخه این چه کاریه . کدوم آدمه عاقلی میاد وقت خودشو با تاپیک زدن حروم کنه . مشکلاشو تو یه تاپیک میگه دیگه.
ناراحت نشیا . ولی من رو این سایت خیلی حساب کردم . خیر سرم جوابشم خیلی زود می خواستم . حالا اومدم می بینم به جای اینکه جواب بدی بهم می گی برو تاپیک جدا بزن.
رفتار شما اصلا پسندیده نیست
من قبلا هم گفتم. نه من و نه دوستان دیگه که تو این فورم فعالیت می کنند هیچ تعهدی در قبال پاسخ گویی به سوالات ندارند. اگر کسی جوابی به سوالات میده از روی علاقه شخصی هستش و دوست داره دانسته هاش رو با بقیه به اشتراک بزاره. شما هم وقتی تو این فورم یا هر فورم دیگه ای فعالیت میکنی باید قوانینش رو رعایت کنی. اگر نمیتونی صبر کنی میتونی بری سوالت رو از جای دیگه بپرسی و جوابش رو بگیری.
خیلی ببخشیدا
اگه هدف از فورم زدن حل مشکله که باید جوابمو بدی . اگر هدف گفتگوی خالیه دیگه فورم زدنت برا چیه . آی دیتو بگو باهات گفتگو کنم دیگه چرا فورم زدی ؟
یکم فکر کن بعد جوابمو بده . یعنی چی که هر کی دوست داشته باشه جواب میده پس انجمن زدی برا خشکلی ؟
شما هنوز متوجه قضیه نشدی
اینجا فورمه. اصلا فورم برای این ایجاد میشه که به شکل متنی و با فاصله زمانی بشه جواب سوالات رو داد و مشکلات رو حل کرد یا بر روی یک مسئله بحث کرد. اینجا اتاق چت نیست.
الان مشکل شما اینه که تا حالا تو هیچ فورم دیگه ای فعالیت نکردی. شما فکر میکنی الان یه سری آدم بی کار 24 ساعت آنلاین هستند که شما بیای سوال بپرسی و سریع بیان جواب بدن و شما هم هر جور که دلت خواست و هر جا که دلت خواست تاپیک بزنی و سوال بپرسی. نه عزیز دل برادر. فورم برای این ایجاد میشه که اگر کسی سوالی داره و می خواد بپرسه یا بر روی یک موضوعی بحث کنند بیان اونجا و سوال یا موضوع بحث رو مطرح کنند و بقیه در زمانی که وقت کافی دارند بیان و جواب سوالات رو بدن یا در بحث ها شرکت کنند.
شما همش به شکل امری می نویسی که ما باید جواب سوال شما رو بدیم و از این حرف ها. نه عزیزم این طور نیست. ما اگر بخوایم میتونیم اصلا جواب ندیم. ما مسئولیتی نداریم در قبال جواب دادن به سوالات چون این سرویس فورم ما رایگانه. تو همه جای دنیا همینطوره. شما وقتی تو فورم سوال میپرسی گاها تا 2 هفته هم جواب نمیگیری.
ما هم بیکار نیستیم. هر وقت وقت کافی داشته باشیم می یام و جواب سوالات رو میدیم. بعضی وقت ها من تا دو هفته فرصت نمی کنم بیام اینجا.
در ضمن اینجا قانون داره. من از شما خواستم که سوالات رو در تاپیک ها ی مجزا و با تیتر مناسب بزنی ولی شما میگی من حالش رو ندارم. وقتی شما حوصله نداری که یک دقیقه ناقابل برای تاپیک زدن وقت بزاری توقع داری که من بیکار باشم و برای جواب دادن به سوالات شما وقت بزارم و برای هر سوال 10 دقیقه وقت بزارم. شما اگر میتونی بر اساس قوانین اینجا فعالیت کنی خوب مشکلی نیست. اگر هم هم نمیتونی خوب برو از سایت های دیگه جواب سوالاتت رو بگیر.
اینطوری هم ننویس. شما از من طلبی نداری که با لحن امری می نویسی
اگر باز اینطوری بنویسی حتما ban میشی