برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه 1, 2  بعدي

آیا آپدیت گوگل تمام شد و رنک ها اضافه شدند

نويسنده پيغام
center
ارسالزمان ارسال: شنبه Apr 28, 2007 9:33 am    موضوع: آیا آپدیت گوگل تمام شد و رنک ها اضافه شدند پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 26 Jan 2007

سلام
آیا آپدیت گوگل تمام شد ؟
یا هنوز هم ادامه داره چون سایت من شده رنک 3 در صورتی که من انتضار خیلی بیشتر از اینها را داشتم
چون دفعه قبل با چند تا لینک رنک 2 را گرفتم اما الان که چند برابر شده لینک ها رنک سایتم فقط شده 3
نظر شما چیه
ممنون
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: شنبه Apr 28, 2007 7:43 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

خیلی جالبه از امروز که شما این تاپیک رو زدید، پیج رنک فورم و صفحه اول سایت من به 4 رسیده. البته هنوز رنک ها تثبیت نشده و اگر pagerank سایت خودتون رو در دیتا سنتر های مختلفچک کنید متوجه متفاوت بودن نتایج خواهید شد. در ضمن شما باید صبر کنی هنوز. سری قبل رنک ما به 4 رسید ولی وقتی تثبیت شد روی عدد 3 ایستاد. ممکنه دوباره رنک ها تغییر کنه. الان ابزار پیش گویی پیج رنک آینده سایت رنک صفحه اول من رو 5 حدس میزنه ولی الان رنک روی 4 هست. بعید نیست این مقدار تغییر کنه.
در مورد انتظار شما هم من قبلا هم گفتم. هیچ چیز گوگل رو کسی نمی تونه به طور کامل متوجه بشه. الان سایت phpbb-seo.com نزدیک به 200 هزار بک لینک داره ولی رنکش تازه رسیده به 5 ولی سایت هایی دیده میشه بین همین سایت های ایرانی که طرف یه وبلاگ داره و فقط با 30 تا سایت تبادل لینک کرده و الان رنک 6 داره.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
خدمات هاستینگ وب رمز
center
ارسالزمان ارسال: شنبه Apr 28, 2007 8:16 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

سلام
اره سایت شما از امروز شده 4
من هم در همون قسمت سایت خودم را چک کردم و گفت پیج رنک سایت شما میشه 4 تا 5 اما فعلا که 3 است
از همه مهمتر آقا امیر من الان در کا دیتا بیس ها که چک کردم الان بین رنک 2 و 3 است خوب یعنی باز هم ممکنه تعغیر کنه ؟
چون اگر میخواست تعغیر بکنه مثلا در یکی از دیتا سنتر ها میزد رنک 4 اما همشون رنک 2 و یا 3 بودند
بنتظر شما این امکان است که باز هم تعغیر کنه و تا چند روزه دیگر زمان نیاز است
ممنون
بازگشت به بالا
خدمات هاستینگ وب رمز
center
ارسالزمان ارسال: 1 شنبه Apr 29, 2007 11:04 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

آقا امیر یک چیز بسیار عجیب این سایت http://300themovie.info
الان یک ماه بیشتر نیست آمده آخه چطوری میتونه بشه رنک 6
ای گوگل ....
نظر شما چیه آخه خیلی عجیبه
لطفا هم نظرتون در این مورد و هم پست قبلی بدید
ممنون
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 1 شنبه Apr 29, 2007 8:19 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

والا امکان اینکه تغییر کنه هنوز هم هست. سری قبل تغییر کرد و الان هم ممکنه باز رنک ها تغییر کنه ولی باز این رو هم به طور حتم نمی شه گفت که اتفاق بیافته. ولی در مجموع امکان تغییر رنک ها هست. ابزار پیش بینی رنک سایت هم ابزار خوبیه ولی همیشه دقیق نیست و فقط حدود رنک شما رو نمایش میده. گاها آمارش اشتباه از آب در میاد ولی در بین ابزار های مشابه از همه بهتره. مثلا من رنکم رو در ابزار های دیگه هم چک کرده بودم و همه جا گفته رنک من روی همون 3 باقی می مونه و تنها این ابزار رنک من رو بالا تر از 3 پیش بینی کرده بود.

در مورد سایت 300themovie.info هم چیز عجیبی اتفاق نیفتاده.
الان تعداد بسیار زیادی از سایت ها و وبلاگ های فارسی به اون سایت لینک دادن و الان شما اگر امضای بچه ها رو تو پرشین تولز چک کنید می بینید که خیلی از کاربران به اون سایت لینک دادن. این طبیعیه وقتی یک سایت بتونه از دومین های متفاوت تعداد بسیار زیادی بک لینک داشته باشه به یکباره پیج رنکش صعود میکنه. من حدس میزدم این سایت رنک بالایی بدست بیاره چون بک لینک های با ارزش زیادی داره Wink
بازگشت به بالا
center
ارسالزمان ارسال: 1 شنبه Apr 29, 2007 9:11 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

آقا باور کنید این گوگل خیلی کاراش عجیبه
من یک دومین دارم که باوار کنید حداقل 10 تا رنک 8 داره و بیش از 30 تا بک لینک 6 به بالا و خیلی لینک های دیگر با رنک 3 4 و ... و همشون هم با کیفیت خیلی خوبی هستند چون لینک های زیادی بیرون ندادند ( بعضی از لینک ها از جاهای خوبی خریداری شده )
و چند هزار بک لینک معمولی که یا اصلا رنکی ندارند و یا رنک یک یا دو را دارند
اما گوگل در یک اقدام عجیب رنک 1 را به سایتم داد خوب این عجیب نیست و با آموزش های خوبی که شما دادید نیز من هم رفتم کارهای که به بهتر بودند seo کمک میکنند را برای سایتم در نظر گرفتم
به همین دلیل گفتم بعضی از کارهاش عجیبه
بازگشت به بالا
center
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه May 01, 2007 10:06 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

آقا یک چیز دیگه
چرا بک لینک های tinypic.ca در گوگل صفر است اما http://300themovie.info بیش از 1380 بک لینک داره ؟
آیا ممکنه از جاهای خوب بک لینک گرفته ؟
یکمی هم در این مورد توضیح بده
آقا یه موقع نزنیمون بگی زیاد میپرسی
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه May 01, 2007 10:10 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

خوب شما مطمئنی اون سایت هایی که به شما لینک دادن لینک هاشون تگ nofollow نداره ؟
یا اینکه اون صفحه از سایت که از اونجا به شما لینک دادن در گوگل ایندکس شده یا نه. همه اینها مهمه در ضمن کار گوگل هم قابل پیش بینی نیست. البته تا حدودی میشه شیوه کارش رو حدس زد ولی نمیشه گفت که مثلا اگر من به سایت خودم 107 تا لینک بدم صد در صد رنکم میشه 3 یا از این قبیل چیز ها. سایت هایی هستند که 100 تا بک لینک دارند و رنکشون 6 هست و سایت هایی هستند که نزدیک به 200 هزار بک لینک دانرد ولی رنکشون 4 یا 5 هست.
من اون چیز هایی که در کتاب در مورد SEO خوندم در مورد اینجا اجرا کردم و الان تقریبا 10 ماهی هست که دارم فعالیت می کنم. تا حدود زیادی تاثیر داشته و خیلی از چیز هایی که تو کتاب ها خوندم الان دارم به عینه در عمل نتیجه رو می بینم.
نمونش همین تراوش پیج رنک بین صفحات مختلف بود که تو سایت ها و کتاب های سئو نوشته شده که رنک بین صفحاتی که پسوند HTML دارند خیلی خیلی بهتر منتقل میشه و همینطور هم بوده.
الان صفحه اول اینجا رنک 4 داره و تمامی لینک هایی که تو صفحه اول هست به صفحاتی منتهی میشه که رنک 3 داره. میتونید این رو امتحان کنید. بعد از اون خیلی از تاپیک ها هستند که رنک از صفحه هایی که رنک 3 داشته بهشون منتقل شده و رنک 2 یا 1 دارند. نمونش همین تاپیکی که خود شما زدی و الان رنکش شده 2. خیلی از تاپیک ها رنک گرفتند و همین رنک ها باعث میشه در دفعه بعد باز رنک سایت من بالاتر بره Wink
بازگشت به بالا
explorer
ارسالزمان ارسال: 2 شنبه May 07, 2007 12:15 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 07 Apr 2007

ببینید برای افزایش pagerank لینک های که به شما داده میشه هم مهم هست .
بعد در مورد pagerank معمولا تولبار گوگل دیرتر به روز میشه بهتر ار چند دیتاسنتر گوگل چک کنید
همین سایت http://www.4weblog.com/pagerank-checker.php?u=persia-cms.com ببینید
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 3 شنبه May 08, 2007 10:20 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تقریبا اکثر ابزار هایی که شما برای مسائل سئو به اون احتیاج دارید در بخش ابزار های سئو برای وب مستر ها موجوده و می تونید از اونها استفاده کنید.
بازگشت به بالا
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع برو به صفحه 1, 2  بعدي صفحه 1 از 2