| نويسنده |
پيغام
|
تاريخ عضويت: 06 Mar 2007 ارسالها: 43
|
من کد CSS رو از صفحه جدا کردم . ولی به خاطر اینکه خودم دوباره حواسمو بیشتر جمع کنم صفحمو دوباره طراحی میکنم . ولی فکر نکنم ایراد از من باشه . پس فعلا تا صفحه رو دوباره طراحی کنم اینجا پیدام نمیشه . هر موقع وب سایتمو آپلود کردم میام مشکلامو مطرح می کنم .
خیلی ممنون ادمین عزیز. فعلا بای. |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
ُسلام . خوبی ادمین جان.
می خواستم بدونم فرق Relative با Absolute چیه . اصلا من مفهوم نسبی رو نمی فهمم.
بعد این که وقتی یه عکس رو درون تگ <div> فرزند <div> دیگه ای قرار می دم برای خاصیت های top و left نسبت به <div> پدر عمل می کنه نه فرزند. یعنی وقتی top رو یه مقداری می دم به جای اینکه از <div> فرزند برای مقدار دهی استفاده کنه از <div> پدر برای مقدار دهی استفاده می کنه که این جوری باید فاصله زیاد بدم و تو مرورگر های دیگه هم یکم بالا پایین نشون داده میشه . ولی طوری نیست که طراحی به هم بریزه .
باید چیکار کنم.
ممنون. |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
 راهبر انجمن
تاريخ عضويت: 08 Sep 2006 ارسالها: 1521
|
دو مقدار absolute و relative برای خصوصیت position برای تعیین موقعیت عناصر در صفحه در نظر گرفته شده اند. من هنوز اطلاع ندارم که شما کتاب آموزش CSS رو دارید یا نه. در اون کتاب در یک بخش این دو خصوصیت رو به طور کامل توضیح داده ولی حالا من سعی می کنم که بیشتر توضیح بدم.
مقدار absolute اون عنصر مورد نظر شما رو به طور کامل از جریان کلی عناصر داخل صفحه خارج می کنه و درست مثل اینه که اون عنصر مال اون صفحه نیست. وقتی شما یک عنصر رو به شکل مطلق یا همون absolute موقیت دهی کنید اون عنصر دیگه در جای خودش نیست و از اون بخش خارج میشه و شما باید با دادن مقادیر به خصوصیت های left , right , top و یا bottom موقعیت عنصر رو با توجه به لبه های کناری پنجره مرورگر تنظیم کنید.
حالا مقدار relative چیه ؟
این خصوصیت در اصل می تونه یک مبدا موقعیت دهی جدید برای شما تعریف کنه. مثلا در نظر می گیریم که شما دو تا تگ <div> دارید که در داخل هم قرار دارند. شما <div> والد رو در وسط صفحه موقعیت دهی می کنید و به اون خصوصیت و مقدار position: relative رو اختصاص می دید. در اینجا مبدا موقعیت دهی برای عناصر داخل <div> والد دیگه لبه های پنجره نیست و مبدا تعیین موقعیت عناصر داخل اون <div> لبه های کناری اون <div> هستش نه لبه های مرورگر. حالا اگر شما اون <div> داخلی رو که <div> فرزند هم محسوب میشه به شکل مطلق موقعیت دهی کنید در اینجا موقعیت اون عنصر با لبه های کناری <div> والد حساب میشه.
اگر باز هم متوجه نشدی بگوبیشتر توضیح بدم |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
|
ممنون ادمین جان . فهمیدم
چیکار کنم که تگ <marquee> از اول <div>شروع شه . آخه من height رو 300px در نظر گرفتم ولی تگ <marquee> از وسطای <div> شروع می کنه به بالا اومدن. مشکل از کجاست ؟
<marquee scrollamount=2 scrolldelay=30 onMouseOver='this.stop()' onMouseOut='this.start()' direction=up>
این خطیه که نوشتم . چیکارش باید بکنم
آها , من کتاب CSS رو دارم ولی اونجا هر چی خوندم نفهمیدم . ولی الان که شما توضیح دادین فهمیدم . ممنون.
منتظر جواب هستم. |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
 راهبر انجمن
|
| خواهشا سوالات رو در بخش های مربوطه بپرسید. الان این بخش در مورد سوال CSS هست. سوال در مورد تگ marquee رو باید در بخش HTML سوال کنید |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
چطوری می تونم منوهایی مثل منوهای سایت http://ktc1.ir درست کنم.
این سوال ادامه سوال طراحی منو در بخش HTML بود .
چطوری میشه با CSS یه منو درست کرد که وقتی ماوس رو می بری روش یه زیر منو باز شه ؟
منتظر جواب هستم.ممنون |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
|
| چرا هیچ کس جواب منو نمیده پس . کجایی ادمین ؟ |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
 راهبر انجمن
|
نقل قول :چرا هیچ کس جواب منو نمیده پس . کجایی ادمین ؟
سلام
دوست عزیز مراعات کنید. اینجا کسی وظیفه ای در قبال پاسخ دادن به سوالات نداره. ما سعی می کنیم سریع جواب بدیم ولی هیچ الزامی برای ما وجود نداره که حتما جواب همه سوال ها رو بدیم
این سوال شما هم یک سوال جدیده و برای هر سوال باید یه تاپیک جدید زده بشه. یه تاپیک جدید با عنوان مناسب ایجاد کنید من اونجا جواب میدم  |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
| من حوصله چند بار تاپیک زدن رو ندارم . می تونید این تاپیک رو خذف کنید . یه تاپیک می زنم که فقط مشکلای خودمو می پرسم . هر کس هم می خواد مشکلای منو بدونه که چیه می تونه به تاپیک من بیاد . اگه برا هر مشکلی بخواد یه تاپیک زده بشه که دیگه هیچی . |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
 راهبر انجمن
|
دوست عزیز اینجا اتاق چت نیست. این جا برای خودش قانون داره درست مثل بقیه فورم های دیگه. اگر فعالیت شما بر خلاف مقررات اینجا باشد خوب طبیعیه که به شما تذکر داده میشه. شما وقتی در اینجا تاپیک میزنید یعنی قوانین رو قبول کردید و به اون باید احترام بگذارید.
برای هر مشکل یک تاپیک جدید
هدف ما از تاسیس اینجا فقط کمک به دیگران نیست. ما اهداف دیگری هم داریم و این مقرراتی که وضع کردیم مارو به هدف های خودمون نزدیک میکنه. اگر شما همه مشکلات رو در یک تاپیک سوال کنید و جواب بگیرید یه سری مشکلات پیش میاد که اگر بخوام همش رو اینجا بنویسم یه طومار میشه. |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|