برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

مشکل پخش موزیک در صفحه وب

نويسنده پيغام
mahnaz
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Apr 26, 2007 3:35 pm    موضوع: مشکل پخش موزیک در صفحه وب پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 15 Apr 2007

با سلام و خسته نباشيد.

من خیلی شرمنده ام که دارم این سوال رو می پرسم.ولی چه کنم که به این مشکل برخوردم.
من کد آهنگ سايتم رو به اين صورت قرار دادم <bgsound="jdhfk.wav" loop="-1"> ولي هنگامload صفحه از روي هاست . صفحه مر بوط به دانلود آهنگ ظاهر مي شود که مي خواهد آهنگ را دانلود کند.حتی از اسکریپت های java هم استفاده کردم
حتي هنگامي که داشتم سايت را طراحي مي کردم هم در قسمت preview ، برنامه front page اهنگ را پخش مي کر د ولي وقتي local host صفحه را لود مي کردم آهنگ را پخش نمي کرد.سایت من استاتیک هست.

ايا من براي پخش آهنگ بايد کد ديگري را نيز به صفحه اضافه کنم.

با تشکر. Sad
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Apr 26, 2007 5:11 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

شما به دو شکل می تونی صوت رو به فایل HTML خودتون متصل کنید
یا میتونید ازتگ <BGSOUND> استفاده کنید که از نسخه 3 اینترنت اکسپلورر این قابلیت به HTML اضافه شده و یا از تگ <EMBED> استفاده کنید که توسط نت اسکیپ به HTML اضافه شده. فرق این دو تا اینه که تگ <BGSOUND> تنها صوت رو پخش می کنه و کاربر نمی تونه انتخاب کنه که صوت پخش بشه یا نه ولی تگ <EMBED> این قابلیت رو داره.

برای متصل کردن صوت به فایل HTML خودتون از این دستور می تونید استفاده کنید
code :

<EMBED SRC=your_file.wav AUTOSTART=true WIDTH=144 HEIGHT=60 LOOP=1>

مقدار autostart اگر بر روی true باشه به محض اینکه صفحه رو کاربر باز کنه به طور اتوماتیک موسیقی پخش میشه ولی اگر مقدار رو بر روی false قرار بدید کاربر خودش باید دکمه play رو کلیک کنه

مقدار LOOP هم مشخص می کنه که موسیقی چند بار به طور چرخشی پخش بشه و بعد قطع بشه. مثلا اگر مقدار 3 رو وارد کنید، موسیقی 3 بار پخش میشه و بعد قطع میشه و اگر مقدار n رو برای این بخش در نطر بگیرید، موسیقی به طور مرتب و پشت سر هم پخش میشه تا اینکه کاربر خودش با کلیک بر روی دکمه stop اون رو متوقف کنه

مقدار HEIGHT و WIDTH هم اندازه اون بخش کنترل موزیک که دکمه های پخش و یا توقف روش هست رو مشخص میکنه. اگر می خواید این بخش رو هم مخفی کنید و طرف هیچ دکمه ای رو نبینه میتونید به جای اون دو مقدار HEIGHT و WIDTH از دستور HIDDEN=true استفاده کنید.

البته بعضی از مرورگر ها از قابلیت پیوست صوت به صفحه وب پشتیبانی نمی کنند و شما باید یه فکری هم به حال اونها بکنید. البته تعداد کاربرانی که از مرورگر های قدیمی استفاده می کنند خیلی پایینه (حداقل تو ایران). برای رفع اون مشکل هم شما می تونید این کار رو انجام بدید

code :
<embed src="bgsound.wav" hidden="true" autostart="true" loop="1">
<noembed>مرورگر شما از قابلیت پخش موسیقی جاسازی شده در صفحه وب پشتیبانی نمی کند ولی شما می توانید با <a href="bgsound.wav"> کلیک کردن بر روی این بخش</a> موسیقی جاسازی شده در این صفحه را گوش کنید</noembed>

هر مرورگری که قابلیت پخش فایل صوتی پیوست شده به صفحه رو نداشته باشه به جای اون تشکیلات پخش صوت این نوشته براش نمایش داده میشه و یه لینک مستقیم به اون فایل صوتی هم براش نمایش داده میشه. همین!
اگر مشکل شما همچنان باقیه باید یه لینک به سایت خودتون اینجا بزارید. من تا سایت رو نبینم نمی تونم متوجه بشم مشکلش از چیه.

نقل قول :
من خیلی شرمنده ام که دارم این سوال رو می پرسم.ولی چه کنم که به این مشکل برخوردم.

در ضمن ما این بخش رو برای راهنمایی کسانی که مشتاق یادگیری هستند راه اندازی کردیم. aشاید جواب دادن به سوالات کمی طول بکشه ولی سعی می کنم جواب بدم. اگر سوالی دارید باز سوال کنید منتها در بخش مربوط به خودش Wink
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
خدمات هاستینگ وب رمز
mahnaz
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Nov 15, 2007 1:46 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 15 Apr 2007

با سلام و خسته نباشید :من مشکلم در این زمینه تقریبا حل شده سوال دیگری که دارم این هست که .من فایل صوتی خودم که mp3 بود رو به wav تبدیل کردم (با استفاده از نرم افزار jet audio) , ,ولی الان حجم فایل صوتی من به 38mbرسیده می دونم که این حجم برای قرار دادن در سایت برای load شدن عاقلانه نیست .یعنی منطقی نیست .آیا راهی هست که من بتونم حجم فایل صوتی را برای قرار دادن در صفحه وب کاهش دهم تا مناسب قرار دادن در صفحه وب باشد.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Nov 22, 2007 3:43 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

متاسفانه فرمت هایی که شما برای صفحات وب میتونید استفاده کنید خیلی محدوده.
متاسفانه کار خاصی نمیشه انجام داد. به همین خاطره که حتی بهترین سایت های اینترنتی هم فایل های صوتی رو در پس زمینه پخش نمی کنند.

1- به این خاطر که امکان داره کاربر اون موسیقی رو دوست نداشته باشه
2- حجم صفحه به شدت بالا میره
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1