شما به دو شکل می تونی صوت رو به فایل HTML خودتون متصل کنید
یا میتونید ازتگ <BGSOUND> استفاده کنید که از نسخه 3 اینترنت اکسپلورر این قابلیت به HTML اضافه شده و یا از تگ <EMBED> استفاده کنید که توسط نت اسکیپ به HTML اضافه شده. فرق این دو تا اینه که تگ <BGSOUND> تنها صوت رو پخش می کنه و کاربر نمی تونه انتخاب کنه که صوت پخش بشه یا نه ولی تگ <EMBED> این قابلیت رو داره.
برای متصل کردن صوت به فایل HTML خودتون از این دستور می تونید استفاده کنید
code :
<EMBED SRC=your_file.wav AUTOSTART=true WIDTH=144 HEIGHT=60 LOOP=1>
مقدار autostart اگر بر روی true باشه به محض اینکه صفحه رو کاربر باز کنه به طور اتوماتیک موسیقی پخش میشه ولی اگر مقدار رو بر روی false قرار بدید کاربر خودش باید دکمه play رو کلیک کنه
مقدار LOOP هم مشخص می کنه که موسیقی چند بار به طور چرخشی پخش بشه و بعد قطع بشه. مثلا اگر مقدار 3 رو وارد کنید، موسیقی 3 بار پخش میشه و بعد قطع میشه و اگر مقدار n رو برای این بخش در نطر بگیرید، موسیقی به طور مرتب و پشت سر هم پخش میشه تا اینکه کاربر خودش با کلیک بر روی دکمه stop اون رو متوقف کنه
مقدار HEIGHT و WIDTH هم اندازه اون بخش کنترل موزیک که دکمه های پخش و یا توقف روش هست رو مشخص میکنه. اگر می خواید این بخش رو هم مخفی کنید و طرف هیچ دکمه ای رو نبینه میتونید به جای اون دو مقدار HEIGHT و WIDTH از دستور HIDDEN=true استفاده کنید.
البته بعضی از مرورگر ها از قابلیت پیوست صوت به صفحه وب پشتیبانی نمی کنند و شما باید یه فکری هم به حال اونها بکنید. البته تعداد کاربرانی که از مرورگر های قدیمی استفاده می کنند خیلی پایینه (حداقل تو ایران). برای رفع اون مشکل هم شما می تونید این کار رو انجام بدید
code :
<embed src="bgsound.wav" hidden="true" autostart="true" loop="1">
<noembed>مرورگر شما از قابلیت پخش موسیقی جاسازی شده در صفحه وب پشتیبانی نمی کند ولی شما می توانید با <a href="bgsound.wav"> کلیک کردن بر روی این بخش</a> موسیقی جاسازی شده در این صفحه را گوش کنید</noembed>
هر مرورگری که قابلیت پخش فایل صوتی پیوست شده به صفحه رو نداشته باشه به جای اون تشکیلات پخش صوت این نوشته براش نمایش داده میشه و یه لینک مستقیم به اون فایل صوتی هم براش نمایش داده میشه. همین!
اگر مشکل شما همچنان باقیه باید یه لینک به سایت خودتون اینجا بزارید. من تا سایت رو نبینم نمی تونم متوجه بشم مشکلش از چیه.
نقل قول :
من خیلی شرمنده ام که دارم این سوال رو می پرسم.ولی چه کنم که به این مشکل برخوردم.
در ضمن ما این بخش رو برای راهنمایی کسانی که مشتاق یادگیری هستند راه اندازی کردیم. aشاید جواب دادن به سوالات کمی طول بکشه ولی سعی می کنم جواب بدم. اگر سوالی دارید باز سوال کنید منتها در بخش مربوط به خودش