زمان ارسال: جمعه Apr 20, 2007 10:00 am موضوع: چرا msn سایت ابتکار را ایندکس نمی کند؟
تاريخ عضويت: 10 Sep 2006 ارسالها: 182 محل سكونت: میلان
اولا 94 درصد ورودی ار موتور های جستجوی به سایت ما از طریق گوگل هست .ولی تا به حالا حتی یک در صد هم از طریق msn کسی به سایت وارد نشده است.
اگه این کلمه را در گوگل ،یاهو ،و msn جستجو کنید واقعا به تفاوت عمیقی که بین نتایج آن وجود دارد پی خواهید برد.
جزوه prolog
در گوگل رتبه اول
در msn رتیه اول ولی حتما به آدرس سایت نشان داده شده توجه کنید.
در یاهو رتبه رتبه
آیا سایت را در ام اس ان اشتباه اضافه کرده ایم؟
سایت رو شما نمی تونی به MSN اضافه کنی. شما در یه صفحه اطلاعات سایتت رو می نویسی و به MSN میگی که یه همچین سایتی وجود داره و در اصل بهش پیشنهاد می دید که سایت شما رو هم ببینه. در ضمن زیاد به MSN توجه نکنید. کمتر از یک درصد کاربران ایرانی از جستجوی MSN استفاده می کنند و MSN هم در کل چیز بی خودیه. آمارش اصلا جالب نیست و چپ و راست هم به مشکل بر می خوره. شما روی گوگل کار کن. من در ماه گذشته نزدیک به 11 هزار بازدید از گوگل داشتم در حالی که همش 80 بازدید کننده از طرف MSN به سایت ما اومده بود. MSN ارزش وقت گذاشتن نداره
تاريخ عضويت: 10 Sep 2006 ارسالها: 182 محل سكونت: میلان
من سایت خودم به ام اس ان اضافه کرده ام.
راستشو بگم بی مصرف بودن ام اس ان اون قدر بود که من باورم نشد به خاطر همین این سوال رو پرسیدم.
وقتی در گوگل نتیجه هایی از طریق جستجو ظاهر می شود آدرس صفحه نیز نشان داده می شود ولی ام اس ان این طور نبود لاقل برای سایت ابتکار.
فقط ادرس صفحه اول رو نشون داد.باور کردنی نیست این موتور جستجوی های فارسی از اونها بهتره.