برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ثبت نام  راهنماي انجمن  جستجو  ليست اعضا  گروه هاي كاربران    ورود

ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع

درخواست کتاب Java script

نويسنده پيغام
Arman_gh
ارسالزمان ارسال: جمعه Mar 16, 2007 7:05 am    موضوع: درخواست کتاب Java script پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 16 Mar 2007

سلام دوستان اولا یه دنیا از آقای عبدالعلی ممنون که زحمت ترجمه کتاب 101 ترفند و نکته و... را کشید من همینطوری داشتم دنبال کتاب درباره CSS می گشتم در گوگل عزیز که اینجا را یافتم و از شهرم اهواز کتاب را تهیه کردم و حالا فهمیدم که بابا این سری 101 نکته و ترفند انتشارات Sitepoint.com چی هست.خب من هم مثل امیر جان Rolling Eyes Wink Razz (چه زود صمیمی می شوم)عاشق طراحی هستم(البته من PHP و MySQL را در سطح متوسط بلدم) خلاصه عاشق وبم!!وعاشقان وب هم در این روزگار می دانند که طراح بدون دانستن javascript یه پاش لنگه واسه همین رفتم و پیش نمایش کتاب The JavaScript Anthology
101 Essential Tips, Tricks & Hacks
را گرفتم و دیدم همانی است که می خواهم ولی هر جای اینترنت گرامی و eMule و Torrent را گشتم چیزی جز همان نسخه پیش نمایش نیافتم!! Arrow
دوستان به راستی یک در دنیا و صد در آخرت به کسانی این کتاب را بتتوانند تهیه کنم ثواب خواهم فرستاد(با پست پیشتاز Razz )
سپاسگذارم.
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصی
amir abbas
ارسالزمان ارسال: جمعه Mar 16, 2007 7:55 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

تاريخ عضويت: 08 Sep 2006

سلام

خیلی برام جالبه که این کتاب رو بچه ها از شهرستان سفارش میدن. من که تو تهران هستم فقط سالی یه بار میرم انقلاب کتاب بخرم Razz اون هم اگر حالش رو داشته باشم.
برای طراحی وب جاوا اسکریپت لازمه ولی از اون مهم تر XHTML و CSS هستش. خیلی از کد های جاوا اسکریپت به شکل آماده وجود داره و شما می تونی ازش استفاده کنی ولی خوب در کل یاد گرفتن جاوا اسکریپت خیلی خوبه

من هم خیلی گشتم ولی نتونستم اون کتاب رو روی وب پیدا کنم ولی اگر دنبال کتاب javascript خیلی خوب میگردی می تونی یه سر به این صفحه بزنی

http://avaxsearch.com/search.php?keys=javascript

از زیر صفحه می تونی بری تو صفحات دیگه
اینجا هم هست

http://www.flazx.com/category42.php

اینجا کلی کتاب پیدا میشه که خیلی هاشون از اون کتاب انتشارات سایت پوینت خیلی بهتره

اگر با فیلم آموزشی انگلیسی مشکلی نداشته باشه من توصیه می کنم فیلم های آموزشی شرکت lynda رو تهیه کنی

http://movielibrary.lynda.com/html/modPage.asp?ID=34

البته سی دی اصلش 50 دلاره ولی یکی از دوستام هست که این ها رو از اینترنت دانلود کی کنه هر سی دی 2000 تومن. خواستی بگو برات سفارش بدم بهش. من برای خودم سی دی های CSS همین شرکت رو گرفتم
بازگشت به بالا
دیدن پروفایل کاربرانارسال پیغام خصوصیارسال ايميلديدن وب سايت كاربر
خدمات هاستینگ وب رمز
Arman_gh
ارسالزمان ارسال: جمعه Mar 16, 2007 8:30 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 16 Mar 2007

سلام دوباره من پاییا ام فقط آیا این CD ها با زیرنویس انگلیسی یا بی زیرنویس ؟و اینکه چند تان؟!!
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: جمعه Mar 16, 2007 9:21 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

سی دی ها زیر نویس نداره. از صفحه نمایش فیلم گرفته شده و اگر از کتاب انگلیسی شما چیزی دستگیرت بشه به احتمال زیاد سی دی رو هم می تونی استفاده کنی چون تقریبا واضحه و طرف همون لحظه که کد رو می نویسه به شکل عملی نتیجه کار رو هم به شما نشون میده. سی دی هم فکر کنم یکی باشه.
بازگشت به بالا
saeed_msh
ارسالزمان ارسال: 1 شنبه Apr 08, 2007 12:43 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

تاريخ عضويت: 06 Mar 2007

سلام ادمین جان .
من CD آموزش CSS و JavaScript رو می خوام . بعد اینکه یه کتاب فارسی هست که بتونم JavaScript رو در حد متوسط یاد بگیرم ؟ . اگه بخوام برم انقلاب چه کتابی بگیرم بهتره ؟ .
برا اینکه بخوام CD رو بگیرم چه اطلاعاتی باید بهتون بدم . آدرس و شماره تلفن ؟

خیلی ممنون.
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: جمعه Apr 13, 2007 9:55 am    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

برای سی دی های آموزشی CSS و JavaScript من برای شما پی ام فرستادم. برای یادگیری جاوا اسکریپت هم من تا به حال دنبالش نبودم و نمی دونم چه کتابی خوبی. شما باید تو همون کتاب فروشی یه 5 دقیقه ای وقت بزاری و به طور تصادفی یه جای کتاب رو باز کنی و بخونی. اگر شیوه نگارشش برات مناسب بود و می فهمیدیش خوب می تونی همون رو بخری
بازگشت به بالا
amir abbas
ارسالزمان ارسال: 5 شنبه Sep 06, 2007 10:32 pm    موضوع:  پاسخ بصورت نقل قول

راهبر انجمن

اون کتاب آموزش جاوا اسکریپتی رو هم که شما می خواستید الان دو روزی میشه که روی وب هم قابل دانلود هست

لینک دانلود

code :
http://rapidshare.com/files/53803758/0975240269.zip
بازگشت به بالا
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد  پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1