زمان ارسال: جمعه Mar 16, 2007 7:05 am موضوع: درخواست کتاب Java script
تاريخ عضويت: 16 Mar 2007 ارسالها: 2
سلام دوستان اولا یه دنیا از آقای عبدالعلی ممنون که زحمت ترجمه کتاب 101 ترفند و نکته و... را کشید من همینطوری داشتم دنبال کتاب درباره CSS می گشتم در گوگل عزیز که اینجا را یافتم و از شهرم اهواز کتاب را تهیه کردم و حالا فهمیدم که بابا این سری 101 نکته و ترفند انتشارات Sitepoint.com چی هست.خب من هم مثل امیر جان (چه زود صمیمی می شوم)عاشق طراحی هستم(البته من PHP و MySQL را در سطح متوسط بلدم) خلاصه عاشق وبم!!وعاشقان وب هم در این روزگار می دانند که طراح بدون دانستن javascript یه پاش لنگه واسه همین رفتم و پیش نمایش کتاب The JavaScript Anthology
101 Essential Tips, Tricks & Hacks
را گرفتم و دیدم همانی است که می خواهم ولی هر جای اینترنت گرامی و eMule و Torrent را گشتم چیزی جز همان نسخه پیش نمایش نیافتم!!
دوستان به راستی یک در دنیا و صد در آخرت به کسانی این کتاب را بتتوانند تهیه کنم ثواب خواهم فرستاد(با پست پیشتاز )
سپاسگذارم.
خیلی برام جالبه که این کتاب رو بچه ها از شهرستان سفارش میدن. من که تو تهران هستم فقط سالی یه بار میرم انقلاب کتاب بخرم اون هم اگر حالش رو داشته باشم.
برای طراحی وب جاوا اسکریپت لازمه ولی از اون مهم تر XHTML و CSS هستش. خیلی از کد های جاوا اسکریپت به شکل آماده وجود داره و شما می تونی ازش استفاده کنی ولی خوب در کل یاد گرفتن جاوا اسکریپت خیلی خوبه
من هم خیلی گشتم ولی نتونستم اون کتاب رو روی وب پیدا کنم ولی اگر دنبال کتاب javascript خیلی خوب میگردی می تونی یه سر به این صفحه بزنی
البته سی دی اصلش 50 دلاره ولی یکی از دوستام هست که این ها رو از اینترنت دانلود کی کنه هر سی دی 2000 تومن. خواستی بگو برات سفارش بدم بهش. من برای خودم سی دی های CSS همین شرکت رو گرفتم
سی دی ها زیر نویس نداره. از صفحه نمایش فیلم گرفته شده و اگر از کتاب انگلیسی شما چیزی دستگیرت بشه به احتمال زیاد سی دی رو هم می تونی استفاده کنی چون تقریبا واضحه و طرف همون لحظه که کد رو می نویسه به شکل عملی نتیجه کار رو هم به شما نشون میده. سی دی هم فکر کنم یکی باشه.
سلام ادمین جان .
من CD آموزش CSS و JavaScript رو می خوام . بعد اینکه یه کتاب فارسی هست که بتونم JavaScript رو در حد متوسط یاد بگیرم ؟ . اگه بخوام برم انقلاب چه کتابی بگیرم بهتره ؟ .
برا اینکه بخوام CD رو بگیرم چه اطلاعاتی باید بهتون بدم . آدرس و شماره تلفن ؟
برای سی دی های آموزشی CSS و JavaScript من برای شما پی ام فرستادم. برای یادگیری جاوا اسکریپت هم من تا به حال دنبالش نبودم و نمی دونم چه کتابی خوبی. شما باید تو همون کتاب فروشی یه 5 دقیقه ای وقت بزاری و به طور تصادفی یه جای کتاب رو باز کنی و بخونی. اگر شیوه نگارشش برات مناسب بود و می فهمیدیش خوب می تونی همون رو بخری